Ράγιο Βαγεκάνο-Αλαβές (15/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η Ράγιο Βαγεκάνο ψάχνει αντίδραση κόντρα στην Αλαβές στην La Liga σε ματς με καταπληκτικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Η 5η αγωνιστική της La Liga είναι εδώ και η αυλαία ανοίγει με το συναρπαστικό Ράγιο Βαγεκάνο – Αλαβές (15/9) στο «Estadio de Vallecas». Τόσο η Ράγιο Βαγεκάνο όσο και η Αλαβές αναζητούν την 3η νίκη τους στο πρωτάθλημα Ισπανίας και στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν σπουδαίες επιλογές για στοίχημα online σε αμέτρητες αγορές και όπως πάντα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ράγιο Βαγεκάνο – Αλαβές η ανάλυση αρχίζει από τις αποδόσεις. Η Ράγιο Βαγεκάνο είναι το φαβορί για να επικρατήσει με τον άσο να προσφέρεται στο 1,96**, την στιγμή που το διπλό βρίσκεται στο 4,26**.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ

Η Ράγιο Βαγεκάνο μπήκε εντυπωσιακά στην La Liga 2023-24. Νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τη Γρανάδα και την Αλμερία κι έδειξε πως παρά την αλλαγή στον πάγκο της (προσέλαβε τον Φρανθίσκο στη θέση του Αντόνι Ιραόλα) και τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της παραμένει μια ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να κινηθεί εκ νέου μεταξύ του μέσου και των λίγο πιο υψηλότερων θέσεων της βαθμολογίας.

Γι’ αυτό και οι ήττες με 7-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης (εντός) και με 1-0 από την Μπέτις (εκτός) δεν προκάλεσαν μεγάλους τριγμούς. Κυρίως βέβαια γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας, αλλά και γιατί κόντρα στην Μπέτις έπαιξε καλά κι έσβησε την κάκιστη εικόνα που έδειξε στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Με το στοίχημα στην Ισπανία και στην La Liga να… φουντώνει ξανά με την επιστροφή στη δράση, το Ράγιο Βαγεκάνο – Αλαβές έχει συγκλονιστικά προγνωστικά, αλλά και πλούσιες Ενισχυμένες Αποδόσεις. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μην υπάρξει ισοπαλία προσφέρεται στο 3,65** από 3,30 στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Αλαβές, πάλι, αφού εξασφάλισε την επιστροφή της στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου κι έκανε αξιόλογες κινήσεις, άρχισε με εκτός έδρας ήττα από την Κάντιθ με 1-0. Αντέδρασε με νίκη 4-3 επί της Σεβίλλης μπροστά στο κοινό της, ηττήθηκε εκ νέου μακριά από το… σπίτι της με 1-0 από τη Χετάφε κι εντυπωσίασε ξανά νικώντας με 1-0 τη Βαλένθια εντός έδρας.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Στο Ράγιο Βαγεκάνο – Αλαβές η κάθε ομάδα έχει κι από ένα στοίχημα που θέλει πάση θυσία να κερδίσει. Η Ράγιο Βαγεκάνο δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δείξει εκ νέου παρόμοια εικόνα με το ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στην έδρα της. Ξέρει πως η επίτευξη του πρώτου στόχου της, δηλαδή της παραμονής, περνάει από το να υπερασπιστεί το γήπεδό της και να μπορέσει να πάρει βαθμούς κόντρα σε άμεσες αντιπάλους όπως είναι η Αλαβές.

Η οποία έχει μπει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και η πρόκληση για εκείνη είναι να μπορέσει να πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας. Ιδίως στα γήπεδα ομάδων που βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο ποιοτικό επίπεδο με την ίδια. Έφτασε κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στις Κάντιθ και Χετάφε και τώρα θα έχει μια νέα ευκαιρία εναντίον της Ράγιο Βαγεκάνο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |