Λανς-Παρί Σεν Ζερμέν (14/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Λανς vs Παρί Σεν Ζερμέν σε δυνατή αναμέτρηση για τη Ligue 1 με εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Stade Bollaert-Delelis» η Λανς κοντράρεται με την Παρί Σεν Ζερμέν (14/1/2024) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Ligue 1. Η Λανς, έπειτα από μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, προσπαθεί να αφήσει τα αρνητικά πίσω της και ψάχνει αντίδραση για να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρό της. Η Παρί Σεν Ζερμέν, πάλι, θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τη διατήρηση του τίτλου της. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν σούπερ επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Στο Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν η βαθμολογία δείχνει και τη διαφορά των ομάδων. Η Λανς έχει 25 βαθμούς (7-5-5, 21-17) και η Παρί Σεν Ζερμέν 40 (12-4-1, 42-14). Αυτό το χάσμα αντικατοπτρίζεται και στις τιμές στις οποίες συναντάμε τις δύο ομάδες. Ο άσος της Λανς προσφέρεται στο 3,56** και το διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν δίνεται στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΑΝΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έτσι, στο Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν τα προγνωστικά εμφανίζουν σαφές φαβορί για τη νίκη. Η Παρί Σεν Ζερμέν μετράει τρεις σερί νίκες. Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας καθώς νίκησε με 2-0 την Τουλούζ, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ξεπέρασε με 9-0 τη Ρεβέλ για το Coupe de France. Στο πρωτάθλημα έπαιξε τελευταία φορά πριν από την αλλαγή του χρόνου και νίκησε με 3-1 τη Μετς.

Εκείνο το ματς ήταν το 12ο συνεχόμενο στο οποίο παρέμεινε αήττητη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Έχει δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτές τις αναμετρήσεις. Χάρη σε αυτά τα αποτελέσματα κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά από τις διώκτριές της και να πλησιάσει σε ακόμη μια κατάκτηση τίτλου. Γι’ αυτό και στο περιβάλλον της τα τελευταία 24ωρα δεν ασχολούνται με το ματς κόντρα στη Λανς, αλλά με το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ και το αν θα ανανεώσει ή θα αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν όταν λήξει το συμβόλαιό του.

Η Λανς, στο μεταξύ, προέρχεται από δύο απανωτές ήττες. Η μια ήταν για το πρωτάθλημα Γαλλίας με 2-0 από τη Νις, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έχασε στα πέναλτι από τη Μονακό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γαλλίας. Αν μη τι άλλο μια μεγάλη απογοήτευση καθώς στο εσωτερικό του κλαμπ ήθελαν να «κυνηγήσουν» τον συγκεκριμένο τίτλο. Τώρα, στρέφουν την προσοχή τους στη Ligue 1 και να πάρουν βαθμούς για να παίξουν και πάλι Ευρώπη την επόμενη σεζόν, ενώ έχουν και το Europa League.

Το στοίχημα στη Ligue 1 2023/2024 εντυπωσιάζει. Το επίπεδο του θεάματος είναι άκρως υψηλό και τα ματς άκρως ανταγωνιστικά, με την πλειονότητα των ομάδων να παίζει ανοικτά και να δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία. Το ενδεχόμενο της νίκης της Παρί Σεν Ζερμέν σε συνδυασμό με τις δύο ομάδες να σκοράρουν προσφέρεται στο 3,60** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΑΝΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν το στοίχημα για κάθε ομάδα είναι ξεχωριστό. Η Λανς ξέρει πως θα χρειαστεί να παραμείνει προσηλωμένη στην άμυνά της και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν στην αντίπαλη περιοχή. Η Παρί Σεν Ζερμέν, πάλι, καλείται να πάρει στα σοβαρά το ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει ζημιά σε δυνατές αντιπάλους, ιδίως στην έδρα της.

Αποτελέσματα Ligue 1 – 18η αγωνιστική:

  • Μαρσέιγ – Στρασβούργο (1-1)
  • Μονακό – Ρεμς (1-3)
  • Ρεν – Νις (2-0)
  • Λιλ – Λοριάν (3-0)
  • Μετς – Τουλούζ (0-1)
  • Μπρεστ – Μονπελιέ (2-0)
  • Ναντ – Κλερμόν (1-2)
  • Χάβρη – Λυών (3-1)
  • Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν (0-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |