Λιόν-Νις (16/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Λιόν εναντίον Νις για το πρωτάθλημα της Ligue 1 με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Groupama Stadium» η Λιόν υποδέχεται τη Νις (16/2/2024) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ligue 1. Η Λιόν το τελευταίο διάστημα διαγράφει ανοδική πορεία και ο στόχος της είναι να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της ώστε να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία. Την ίδια στιγμή, η Νις ψάχνει αντίδραση προκειμένου να επανέλθει στις επιτυχίες ούτως ώστε να παραμείνει σε τροχιά εξασφάλισης της δεύτερης θέσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Λιόν και Νις έχουν ανάγκη το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους και υπόσχονται να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φτάσουν εκεί που θέλουν. Στον α’ γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 κι εκείνο το ματς ήταν το τρίτο συνεχόμενο χωρίς ήττα για τη Νις απέναντι στην Λιόν (1-2-0). Όσον αφορά στις τιμές, τόσο ο άσος της Λιόν όσο και το διπλό της Νις βρίσκονται στο 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΟΝ – ΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Λιόν – Νις τα προγνωστικά για τη νίκη είναι μοιρασμένα και οι αποδόσεις άκρως ελκυστικές. Η Λιόν έπειτα από 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Γαλλίας έχει ρεκόρ 6-4-11 με 22-34 γκολ κι εντός έδρας είναι στο 3-3-5 με 14-19 τέρματα. Η Νις, πάλι, έχει 11 νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (22-14 γκολ) κι εκτός έδρας είναι στο 4-3-3 με 8-9 τέρματα.

Η Λιόν εσχάτως δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν από την αρχή της σεζόν. Αφότου προσέλαβε τον Πιέρ Σαζ στα τέλη Νοεμβρίου κατάφερε και βρήκε ισορροπία. Σε 12 ματς έκτοτε μετράει οκτώ νίκες και τέσσερις ήττες. Μάλιστα, έχει οκτώ νίκες στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Πάει στο ματς με τη Νις μετρώντας τρεις συνεχόμενες επιτυχίες με τελευταία το 2-1 επί της Μονπελιέ εκτός έδρας. Έτσι, έχει «σκαρφαλώσει» στην κατάταξη και κοιτάζει να κάνει ένα δυνατό φινάλε στη σεζόν.

Η Νις, από την πλευρά της, έπειτα από μια σειρά αξιόλογων εμφανίσεων υπέστη εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική της Ligue 1. Έχοντας μονάχα μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα Γαλλίας, έχασε έδαφος στην κούρσα για τη δεύτερη θέση, ενώ παράλληλα η Παρί Σεν Ζερμέν ξέφυγε στην κορυφή της κατάταξης. Οπότε η νίκη απέναντι στην Λιόν χαρακτηρίζεται απαραίτητη.

Το στοίχημα στην Ligue 1 2023/24 είναι συναρπαστικό καθώς οι μάχες για την παραμονή και την έξοδο στην Ευρώπη προσφέρουν πλούσιο θέαμα και χαρίζουν μεγάλες συγκινήσεις. Λιόν και Νις έχουν ανάγκη τη νίκη κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ρισκάρουν. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει στο 1,92** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΟΝ – ΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Στο Λιόν – Νις το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να αποφύγουν τα λάθη στα μετόπισθεν που μπορούν να τους κοστίσουν. Η Λιόν έχει ευάλωτη άμυνα από την αρχή της σεζόν, ενώ η Νις όπως φάνηκε και στο ματς κόντρα στη Μονακό μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένη.

Έτσι, οι συνθέσεις στο Λιόν εναντίον Νις θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Η Λιόν δεν έχει στη διάθεσή της τους αμυντικούς Ο’ Μπράιεν και Ενρίκε, ενώ η Νις δεν υπολογίζει στον βασικό και πολύπειρο κεντρικό αμυντικό Ντάντε, ενώ εκτός βρίσκονται οι χαφ Ντιόπ και Μπεκά Μπεκά.

Αποτελέσματα Ligue 1 – 22η αγωνιστική:

  • Λιόν – Νις (1-0)
  • Λιλ – Χάβρη (3-0)
  • Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν (0-2)
  • Στρασβούργο – Λοριάν (1-3)
  • Μονακό – Τουλούζ (1-2)
  • Μονπελιέ – Μετς (3-0)
  • Ρεν – Κλερμόν (3-1)
  • Ρεμς – Λανς (1-1)
  • Μπρεστ – Μαρσέιγ (1-0)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |