Λιόν-Παρί Σεν Ζερμέν (25/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν διεκδικούν το Coupe de France σε ματς που υπόσχεται θέαμα και ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Stade Pierre-Mauroy» φιλοξενείται το ματς Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν (25/05/2024) για τον τελικό του Coupe de France. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το καταληκτικό παιχνίδι του Κυπέλλου Γαλλίας διεξάγεται μακριά από το Παρίσι. Η Λιόν πάει ανεβασμένη, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ολοκληρώσει το εγχώριο τρεμπλ. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με σε μεγάλη γκάμα αγορών για επιλογές και κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Η νίκη της Λιόν προσφέρεται στο 4,93** και η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται πιο πίσω στο 1,59** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο παιχνίδι του γαλλικού ποδοσφαίρου είναι ενεργοποιημένη και η οψιόν του Bet Builder, που είναι ένας διαφορετικός τρόπος στοιχηματισμού που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΛΙΟΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκάθαρα προγνωστικά. Εξάλλου η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας και συγκέντρωσε 23 βαθμούς παραπάνω από την Λιόν. Κι αυτό αντικατοπτρίζεται και στις τιμές για την κατάκτηση. Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο να σηκώσει το τρόπαιο η Λιόν για 6η φορά στην ιστορία της δίνεται στο 3,25**, ενώ το να πάρει την κούπα για 15η φορά πληρώνει στο 1,35** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν;

  • Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε και στα δύο ματς μεταξύ τους αυτή τη σεζόν για την Ligue 1 με σκορ 4-1.
  • Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κερδίσει σε 9 από τα τελευταία 12 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η πορεία της Λιόν άλλαξε τον περασμένο Νοέμβριο όταν προσέλαβε τον Πιέρ Σαζ ως προπονητή της. Παράλληλα με ορισμένες καλές κινήσεις στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου, πάτησε δυνατά στα πόδια της κι από εκεί που έμοιαζε πως θα πάλευε για την παραμονή της κατάφερε και τερμάτισε 6η στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο επόμενο Europa League, ενώ έφτασε και στον τελικό του Coupe de France. Πηγαίνει στο ματς δίχως να έχει τίποτα να χάσει κι αυτό την κάνει επικίνδυνη, σημειώνουν στο εσωτερικό της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη σεζόν έχει ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ Γαλλίας και το πρωτάθλημα της χώρας. Οπότε πάει να πάρει και τον 3ο εγχώριο τίτλο και να κλείσει την πορεία της αυτή την αγωνιστική περίοδο και να αποχαιρετήσει τον σταρ της Κιλιάν Εμπαπέ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια, ήδη έχει αρχίσει το καρουζέλ με τα σενάρια για μεταγραφές ακόμη και για το μέλλον του προπονητή Λουίς Ενρίκε. Βέβαια, εντός των αποδυτηρίων σημειώνουν πως είναι συγκεντρωμένοι στον τελικό.

Το στοίχημα στο Κύπελλο Γαλλίας είναι συγκλονιστικό. Η Λιόν και η Παρί Σεν Ζερμέν υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Άλλωστε, μας έχουν συνηθίσει σε πλούσια ματς με δεδομένο πως έχουν επιθετική προσέγγιση. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΟΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν το στοίχημαγια τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Λιόν βλέπει το ματς ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να νιώσει και πάλι μεγάλο κλαμπ. Σε μια πολύ δύσκολη σεζόν φαίνεται να ξεπέρασε τον εαυτό της για να φτάσει ως εδώ και δεν θέλει να αφήσει την στιγμή να την προσπεράσει. Η Παρί Σεν Ζερμέν, πάλι, αφότου αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League μοιάζει να έχει χάσει μέρος της δυναμικής της και τώρα καλείται να το βρει και πάλι. Όσον αφορά στις ενδεκάδες καμία από τις δύο δεν αντιμετωπίζει πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα.

Οι αποδόσεις στο Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς μια παραδοσιακή κόντρα του γαλλικού ποδοσφαίρου αναβιώνει στον τελικό του Coupe de France με τις δύο ομάδες έτοιμες να κάνουν τα πάντα για να πάρουν το τρόπαιο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ