Λιόν-Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και αποδόσεις (3/9)

Reading time3 λ

Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν δημιουργούν προσδοκίες για πλούσιο θέαμα με απίστευτες επιλογές για στοίχημα σε συγκλονιστικές αποδόσεις.

Το «Parc OL» φοράει τα… καλά του για να υποδεχθεί την αναμέτρηση της Λιόν με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 4η αγωνιστική της Ligue 1. Πρόκειται για δύο ομάδες σε διαφορετική αγωνιστική κατάσταση, με διαφορετικούς στόχους στη σεζόν, αλλά και πάλι υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα σπουδαίο ματς. Το οποίο προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για online στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson με πλούσιες ευκαιρίες σε αμέτρητες αγορές και ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν η διαφορά ποιότητας των δύο ρόστερ καθιστά μεγάλο φαβορί την Παρί Σεν Ζερμέν. Το διπλό δίνεται στο 1,51**, ενώ ο άσος πληρώνει στο 5,40** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΟΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ, ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η… ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΙ

Η Λιόν ψάχνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Άρχισε την πορεία της με ήττες 2-1 από το Στρασβούργο εκτός έδρας και τη Μονπελιέ με 4-1 εντός έδρας προτού πάρει 0-0 στην έδρα της Νις την τελευταία αγωνιστική. Αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ενώ και η διοικητική μετάβαση προκαλεί τριβές και κρίσεις που επηρεάζουν την ομάδα.

Οπότε στο Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν είναι λογικό τα προγνωστικά να στρέφονται προς την κατεύθυνση του διπλού, αν δεν ήταν αρκετό το… χάσμα ταλέντου που χωρίζει τις δύο ομάδες. Κι αυτό παρόλο που η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπήκε καλά στο πρωτάθλημα. Έμεινε στο 0-0 με την Λοριάν εντός έδρας και στο 1-1 με την Τουλούζ εκτός, προτού πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στο 3-1 επί της Λανς την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ακόμη προσπαθεί να μάθει να παίζει υπό τον Λουίς Ενρίκε, ενώ όσο έμενε ανοιχτό το μεταγραφικό «παράθυρο» υπήρχε και αποπροσανατολισμός. Τώρα, δείχνει έτοιμη να αναπτύξει ταχύτητα κι αυτό φυσικά αποτυπώνεται στις συγκλονιστικές αποδόσεις της Ligue 1 στην πλατφόρμα της Betsson. Ο Ισπανός προπονητής έχει πάρει σκληρές αποφάσεις ως τώρα, αλλά ορισμένες που έχουν «κερδίσει» την εύνοια των αποδυτηρίων, ενώ γι’ αυτές τον επαίνεσε ακόμη κι ο Κιλιάν Εμπαπέ, που αφότου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση είναι ιδιαίτερα παραγωγικός.

ΛΙΟΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν το στοίχημα των δύο ομάδων στρέφεται γύρω από τα γκολ που μπορούν να πετύχουν. Κυρίως γιατί το πρόσφατο παρελθόν είχε ορισμένες αναμετρήσεις που κινήθηκαν στα… ρηχά. Τέσσερα από τα τελευταία έξι ματς τους ολοκληρώθηκαν με Under 2,5 γκολ. Το ενδεχόμενο να μείνει κάτω από 2,5 τέρματα κι αυτή η συνάντηση είναι μεγάλο αουτσάιντερ καθώς προσφέρεται σε απόδοση 2,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Βέβαια, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μετράει τρία γκολ σε δύο συμμετοχές και σιγά σιγά να προσαρμόζεται στο στιλ παιχνιδιού του Λουίς Ενρίκε, ενώ το ίδιο κάνουν και τα πολλά νέα αποκτήματα της ομάδας, μοιάζει δίκαιο το Over 2,5 να δίνεται στο 1,40**. Άλλωστε, η άμυνα της Λιόν δεν απαρτίζεται από παίκτες που είναι αντίστοιχου επιπέδου με τον Εμπαπέ και τα άλλα στελέχη της επίθεσης της Παρί Σεν Ζερμέν.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |