Μαρσέιγ – Στρασβούργο (12/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μαρσέιγ – Στρασβούργο στην επανεκκίνηση της Ligue 1 με συγκλονιστικές επιλογές για στοίχημα στο κουπόνι.

Στο «Velodrome» η Μαρσέιγ κοντράρεται με το Στρασβούργο (12/1/2024) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Ligue 1, που επιστρέφει στη δράση μετά από διακοπή στη διάρκεια των εορτών. Η Μαρσέιγ μέσα στο 2024 θέλει να ανεβάσει στροφές και να πιέσει για να πάρει τη πρόκριση για το επόμενο Champions League, ενώ το Στρασβούργο θα επιχειρήσει να φτάσει ως το τέλος τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Το Μαρσέιγ – Στρασβούργο παίζεται και στην κατάταξη. Η Μαρσέιγ είναι 6η με 27 βαθμούς (7-6-4, 25-18 γκολ) και το Στρασβούργο είναι 9ο με 23 βαθμούς (6-5-6, 18-22 γκολ). Όσον αφορά τις τιμές στις οποίες βρίσκονται οι δύο ομάδες, αυτές διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Μαρσέιγ προσφέρεται στο 1,56** και το διπλό του Στρασβούργου «πληρώνει» στο 5,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μαρσέιγ – Στρασβούργο τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Η Μαρσέιγ πριν από τη διακοπή μετρούσε έξι σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στο εν λόγω διάστημα πήρε τέσσερις νίκες και άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Οι βαθμοί που συγκέντρωσε τη βοήθησαν να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία και να αρχίσει να πιστεύει και πάλι πως το όνειρο του Champions League είναι εφικτό.

Ωστόσο, καλείται να δείξει την ίδια σταθερότητα και στη συνέχεια της λίγκας μιας κι ο ανταγωνισμός είναι αυξημένος. Τουλάχιστον, το θετικό για εκείνη είναι πως μπήκε στο νέο έτος με νίκη στο Coupe de France καθώς την περασμένη Κυριακή (7/1) επιβλήθηκε με 1-0 της Τιονβίλ Λουζιτάνος. Το αρνητικό, από την άλλη, είναι πως έχει ως και δέκα απουσίες παικτών που συμμετέχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ανάμεσά τους οι Ομπαμεγιάνγκ (φορ), Μπεμπά (αμυντικός), Κοντογκμπιά (χαφ), Σαρ (εξτρέμ), που είναι από τους καλύτερους της.

Το Στρασβούργο, πάλι, πριν από τη διακοπή έκανε ένα εντυπωσιακό σερί καθώς παρέμεινε για τέσσερις αγωνιστικές αήττητο, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Οι βαθμοί του έδωσαν μεγάλη ώθηση, καθώς όχι μόνο έκανε απαραίτητα βήματα προς την εξασφάλιση της παραμονής, αλλά έφτασε σε σημείο να «γλυκοκοιτάζει» την ευρωπαϊκή έξοδο. Ωστόσο, και εκείνο αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα πρέπει να βρει λύσεις.

Το στοίχημα στη Γαλλία και στη Ligue 1, συγκεκριμένα, προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις με πολλές «μάχες» να γίνονται σε πολλά ταμπλό καθώς το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι πολύ ανεβασμένο αυτή τη σεζόν. Οι δύο ομάδες έχουν ταλέντο στην επίθεσή τους κι ως εκ τούτου υπόσχονται ένα ανοικτό ματς. Να σημειώσουμε πως η επιλογή του Over 2,5 δίνεται στο 1,96** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μαρσέιγ – Στρασβούργο το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να μπορέσουν να προσαρμοστούν γρήγορα και αποτελεσματικά στις απουσίες που έχουν και στο τί χρειάζεται να κάνουν για να μπορέσουν να παραμείνουν σε ανοδική τροχιά. Βέβαια, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επιδείξουν και βάθος στο ρόστερ τους, με παίκτες που ενδεχομένως να είχαν δευτερεύοντες ρόλους ως τώρα να πρέπει να κάνουν βήμα προς τα μπροστά για να αναλάβουν μεγαλύτερες ευθύνες.

Αποτελέσματα Ligue 1 – 18η αγωνιστική:

  • Μαρσέιγ – Στρασβούργο (1-1)
  • Μονακό – Ρεμς (1-3)
  • Ρεν – Νις (2-0)
  • Λιλ – Λοριάν (3-0)
  • Μετς – Τουλούζ (0-1)
  • Μπρεστ – Μονπελιέ (2-0)
  • Ναντ – Κλερμόν (1-2)
  • Χάβρη – Λυών (3-1)
  • Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν (0-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |