Μετς-Λιόν (23/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μετς εναντίον Λιόν στην Ligue 1 με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Στο «Stade Saint-Symphorien» η Μετς αντιμετωπίζει την Λιόν (23/2/2024) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1. Η Μετς βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και θέλει απεγνωσμένα τη νίκη στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Λιόν, επίσης, «καίγεται» για το τρίποντο προκειμένου να κάνει κι εκείνη βήμα προς τη σωτηρία κι έπειτα να δει αν προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές  για online stoxima στο κουπόνι του ποδοσφαίρου σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Μετς και Λιόν στα στατιστικά παρουσιάζουν διαφορές όσον αφορά στην επιθετική παραγωγικότητα, την στιγμή που αμυντικά είναι και οι δύο ευάλωτες. Όσον αφορά στις τιμές στις οποίες συναντάμε τις δύο ομάδες, αυτές διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Μετς δίνεται στο 3,70** και το διπλό της Λιόν τοποθετείται στο 2,03** στην πλατφόρμα της Betsson. Στον α’ γύρο έμειναν στο 1-1 και ήταν το 5ο από τα τελευταία έξι ματς τους με goal/goal αποτέλεσμα.

ΜΕΤΣ – ΛΙΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μετς – Λιόν τα προγνωστικά, λοιπόν, έχουν φαβορί για τη νίκη. Η Λιόν, που στα χαρτιά είναι η ποιοτικότερη ομάδα από τις δύο, αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα Γαλλίας έχει ρεκόρ: 7-4-11 με 23-34 γκολ κι εκτός έδρας βρίσκεται στο 3-1-6 με 8-15. Από την άλλη, η Μετς έχει: 4-5-13 με 18-35 γκολ, ενώ στην έδρα της μετράει μόνο μια νίκη, με τρεις ισοπαλίες κι έξι ήττες με 8-12 τέρματα.

Η Μετς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε σχετικά άνετα με 3-0 από τη Μονπελιέ εκτός έδρας. Η εικόνα της δεν ήταν καθόλου καλή κι εξανεμίστηκε το μομέντουμ που είχε αποκτήσει μετά την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μαρσέιγ. Εδώ κι εννιά ματς αγνοεί τη νίκη στην Ligue 1 με οκτώ ήττες και μια ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Στις τάξεις της έχουν επικεντρωθεί στη βελτίωση της επίθεσής της καθώς στο εν λόγω αρνητικό σερί έμεινε χωρίς γκολ σε έξι αναμετρήσεις.

Η Λιόν, τώρα, βρίσκεται στα καλύτερά της στην τρέχουσα σεζόν. Πηγαίνει από νίκη σε νίκη εσχάτως και μετράει τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες (τρεις για την Ligue 1 και μια για το Coupe de France). Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική έδειξε και τη δύναμή της νικώντας με 1-0 τη Νις εντός έδρας, μια αντίπαλο πολύ καλύτερη και πολύ πιο σταθερή από εκείνη στη διάρκεια της σεζόν. Τη μεταμόρφωση της Λιόν πιστώνεται ο προπονητής Πιέρ Σαζ, ενώ βοηθάει και το γεγονός πως έχει ανακτήσει παίκτες που έλειπαν το προηγούμενο διάστημα.

Το στοίχημα στην Ligue 1 καθηλώνει καθώς οι ομάδες ετοιμάζονται να μπουν στην τελική ευθεία και παίζουν τα ρέστα τους σε κάθε αναμέτρηση ώστε να συγκεντρώσουν βαθμούς για να πετύχουν τους στόχους τους. Η Μετς μοιάζει έτοιμη να ρισκάρει στο γήπεδό της, ενώ η Λιόν έχει παίκτες μπροστά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΕΤΣ – ΛΙΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μετς – Λιόν το στοίχημα των δύο ομάδων πρωτίστως είναι να παίξουν με ισορροπία, παρόλο που στο μυαλό τους βρίσκεται και το σενάριο του ρίσκου. Άλλωστε, έχουν τεράστια ανάγκη τους βαθμούς. Οπότε θα κοιτάξουν να μην κάνουν λάθη που θα κοστίσουν, αλλά και να οδηγήσουν το ματς σε βολικό για εκείνες τέμπο. Από την Λιόν, να σημειώσουμε, ότι απουσιάζει ο βασικός αριστερός μπακ Ταλιαφίκο.

Αποτελέσματα Ligue 1 – 23η αγωνιστική:

  • Μετς – Λιόν (1-2)
  • Λοριάν – Ναντ (0-1)
  • Στρασβούργο – Μπρεστ (0-3)
  • Λανς – Μονακό (2-3)
  • Νις – Κλερμόν (0-0)
  • Τουλούζ – Λιλ (3-1)
  • Χάβρη – Ρεμς (1-2)
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν (1-1)
  • Μαρσέιγ – Μονπελιέ (4-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |