Ναντ-Μαρσέιγ, προγνωστικά με… αέρα διπλού

Reading time2 λ

Η Ligue 1 προσφέρει συναρπαστικές αναμετρήσεις όπως το Ναντ-Μαρσέιγ με σπουδαίες επιλογές για στοίχημα κι ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο «Stade de la Beaujoire – Louis Fonteneau» δίνουν ραντεβού Ναντ – Μαρσέιγ (1/9) για την 4η αγωνιστική της Ligue 1 σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο με ασυναγώνιστες αποδόσεις με μεγάλη γκάμα αγορών. Η Μαρσέιγ θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο ως ισχυρό φαβορί για να πάρει το διπλό. Η νίκη της προσφέρεται στο 1,78**, ενώ η επικράτηση της Ναντ δίνεται στο 4,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΑΝΤ – ΜΑΡΣΕΪΓ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μετά από μια χαοτική περασμένη σεζόν, η Ναντ γλίτωσε τον υποβιβασμό, αλλά κι αυτή η αγωνιστική περίοδος δεν άρχισε καλά. Σε τρία ματς δεν έχει νίκη, ενώ υπέστη δύο ήττες και παραχώρησε μια ισοπαλία. Στην πρεμιέρα της Ligue 1 2023-24 έχασε με 2-1 εντός έδρας από την Τουλούζ σε ματς που προηγήθηκε. Έπειτα ηττήθηκε με 2-0 από την Λιλ εκτός έδρας. Την περασμένη αγωνιστική έφερε 3-3 με τη Μονακό σε ματς όπου βρέθηκε μπροστά με 3-1.

Από την άλλη, η Μαρσέιγ έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Μπήκε στο πρωτάθλημα με νίκη 2-1 κόντρα στη Ρεμς εντός έδρας. Στη συνέχεια έφερε 2-2 με τη Μετς εκτός έδρας και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα Γαλλίας «καθάρισε» σχετικά άνετα με 2-0 την Μπρεστ. Το τελευταίο διάστημα δείχνει κιόλας να έχει αφομοιώσει και σταδιακά να ξεπερνά το πλήγμα του αποκλεισμού της στο Champions League από τον Παναθηναϊκό.

Με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκάθαρη διαφορά στη φόρμα, αλλά και στην ποιότητα των ρόστερ τους στο Ναντ – Μαρσέιγ τα προγνωστικά είναι λογικό να… γέρνουν προς τη μεριά της Μαρσέιγ για να πάρει τη νίκη. Επιπλέον, ένα στοίχημα από τα πιο ελκυστικά της Ligue 1 αυτή τη σεζόν έχει να κάνει με το σκοράρισμα. Με τα ματς να προσφέρουν γκολ και θέαμα αξίζει μια ματιά στο Over 2,5 που προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΑΝΤ – ΜΑΡΣΕΪΓ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Στο Ναντ – Μαρσέιγ κάνουν παιχνίδι και τα στατιστικά. Υπάρχει ένα που ιντριγκάρει. Η Μαρσέιγ εκτός έδρας στην τρέχουσα σεζόν δεν έχει πάρει νίκη. Στο πρώτο παιχνίδι της μακριά από τη Μασσαλία ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα προκριματικά του Champions League. Έπειτα, έφερε 2-2 στην έδρα της Μετς. Ο προπονητής Μαρθελίνο και οι παίκτες του αντιλαμβάνονται πως για να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ligue 1, όπως στοχεύουν, θα πρέπει να δείξουν προσωπικότητα και μεγαλύτερη προσοχή στα εκτός έδρας ματς. Η νέα ευκαιρία τους παρουσιάζεται κόντρα στην ευάλωτη Ναντ που έχει δεχθεί επτά γκολ ως τώρα σε τρεις αγωνιστικές.

Επίσης στο Ναντ – Μαρσέιγ το στοίχημα επηρεάζεται και από την προϊστορία. Η Μαρσέιγ μετράει τέσσερις σερί νίκες κόντρα στη Ναντ στο γαλλικό πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας, καθώς και πέντε στα τελευταία έξι, διάστημα στο οποίο παρέμεινε αήττητη…

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |