Νις-Παρί Σεν Ζερμέν (15/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Νις – Παρί Σεν Ζερμέν για την Ligue 1 με ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Allianz Riviera» η Νις αναμετριέται με την Παρί Σεν Ζερμέν (15/05/2024) σε εξ αναβολής ματς για την 32η αγωνιστική της Ligue 1. Η Νις παραμένει στην κούρσα της διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το επόμενο Champions League, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο σχηματίζουν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό με καταπληκτικές επιλογές σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Για το Νις – Παρί Σεν Ζερμέν οι αποδόσεις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Ο άσος της Νις βρίσκεται στο 2,38** και το διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν πληρώνει στο 2,87** στην πλατφόρμα της Betsson. Στην αναμέτρηση θα βρείτε διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού που επιτρέπει τις πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event.

ΝΙΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το Νις – Παρί Σεν Ζερμέν έχει φαβορί στα προγνωστικά, αν κι αυτό αποτελεί έκπληξη. Η Παρί Σεν Ζερμέν από πλευράς ποιότητας και πορείας είναι η καλύτερη ομάδα της λίγκας και τόσο ο τίτλος που κατέκτησε όσο και τα στατιστικά το επιβεβαιώνουν. Η Νις, όμως, είναι εκείνη που έχει το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο κι αυτή η παράμετρος μπορεί να παίξει το δικό της ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Τι μας δείχνει η παράδοση του Νις – Παρί Σεν Ζερμέν;

  • Οι δύο ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί δύο φορές αυτή τη σεζόν, μια για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο Γαλλίας. Καθεμία επικράτησε σε μια.
  • Στα τελευταία 6 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις υπάρχει ισορροπία με έκαστη να έχει πετύχει από 3 νίκες.

Η Νις αυτή την περίοδο πατάει πολύ καλά στα πόδια της. Είναι αήττητη εδώ και 5 σερί ματς με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει χάσει μονάχα μια φορά τα τελευταία επτά. Πάει στο παιχνίδι με πολλές ελπίδες και ρεκόρ 15-9-8 με 37-25 γκολ (9-4-3, 20-9 γκολ – εντός έδρας) και βασιζόμενη στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της, που είναι η κορυφαία του γαλλικού πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν. Την περασμένη Παρασκευή (10/5) επιβλήθηκε με 1-0 της Χάβρης εντός έδρας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ακόμη προσπαθεί να ξεπεράσει τον αποκλεισμό της από την Ντόρτμουντ στο Champions League. Κι ενώ το κλαμπ, η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες δέχονταν σκληρή κριτική, ο σούπερ σταρ της Κιλιάν Εμπαπέ με μήνυμά του στα social media ανακοίνωσε κι επίσημα πως πρόκειται να φύγει από την ομάδα με την λήξη του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου. Σε αυτό το κλίμα, λοιπόν, η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει κόντρα στη Νις, ενώ ο μόνος στόχος που της απομένει είναι η επίτευξη του νταμπλ με την κατάκτηση του Coupe de France (25/5 κόντρα στην Λιόν).

Το στοίχημα στην Ligue 1 2023/24 έχει να προσφέρει ακόμη πλούσιες επιλογές αφού υπάρχουν ανοικτά μέτωπα λίγο πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Νις και Παρί Σεν Ζερμέν νωρίτερα στη σεζόν πρωταγωνίστησαν σε αγώνες – θρίλερ με σπουδαίο θέαμα και πολλά γκολ. Το Over 2,5, τώρα, δίνεται στο 1,60** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΙΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣτοΝις – Παρί Σεν Ζερμέν το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η Νις, που είναι κι αυτή που «καίγεται» για τους βαθμούς, ουσιαστικά δεν έχει άλλη επιλογή αν θέλει να πετύχει τον στόχο της. Κι όσο για την Παρί Σεν Ζερμέν; Αν θέλει να αναπτύξει μια συγκεκριμένη κουλτούρα ως ομάδα καλείται να εμφανιστεί συγκεντρωμένη και να αποδώσει στο μάξιμουμ σε τέτοια ματς. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Νις δεν έχει προβλήματα που αλλάζουν τα πλάνα της, ενώ στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν αποκλείεται το ροτέισον.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ