Παρί Σεν Ζερμέν-Νις (13/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις για το Coupe de France με ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Parc des Princes» η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Νις (13/3/2024) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Coupe de France. Με την Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κι ενώ έχει περάσει στους «8» του Champions League, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο Γαλλίας όπου θέλει να πρωταγωνιστήσει κι εκεί. Η Νις, από τη μεριά της, ψάχνει να βρει τον καλό εαυτό της καθώς το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει πτώση. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του γαλλικού ποδοσφαίρου σε μεγάλη γκάμα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Στο Παρί Σεν Ζερμέν – Νις οι αποδόσεις φέρνουν την Παρί Σεν Ζερμέν σε θέση οδηγού για την πρόκριση. Ο άσος προσφέρεται στο 1,47** και το διπλό δίνεται στο 6,87** στην πλατφόρμα της Betsson. Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έχουν παίξει μια φορά, τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη Νις να νικάει με 3-2 στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν για την Ligue 1.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Νις έχει σαφή προγνωστικά, αλλά δεν μπορεί να παραλειφθεί το γεγονός πως η Νις συνήθως βάζει δύσκολα στην Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας απολογισμό 3-1-2 στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, ενώ στο Κύπελλο Γαλλίας συναντήθηκαν πιο πρόσφατα το 2022 όταν και την απέκλεισε στα πέναλτι μέσα στο Παρίσι. Τώρα, η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τη Ρεν, ενώ ο άλλος ημιτελικός θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Λιόν και τη Βαλενσιέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πάει στο ματς έχοντας φέρει ισοπαλία 2-2 με τη Ρεμς εντός έδρας την περασμένη Κυριακή (10/3) για το πρωτάθλημα Γαλλίας. Είναι αήττητη εδώ και 22 σερί επίσημα ματς έχοντας 16 νίκες και έξι ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Παράλληλα, είναι πολύ δυνατή εντός έδρας καθώς αφότου τη νίκησε η Νις εκεί μέσα δεν έχει χάσει ξανά. Επιπλέον, είναι δεδομένα τα βήματα προόδου που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες υπό τον Λουίς Ενρίκε παρά τις πολλές μεταγραφές, το νέο τρόπο παιχνιδιού, αλλά και τα εξωαγωνιστικά ζητήματα με τελευταίο την ανακοίνωση αποχώρησης του σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ στο τέλος της σεζόν.

Τι έχει κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας αφότου έχασε από τη Νις;

Έκτοτε, η Παρί Σεν Ζερμέν μετρά 12 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες με 41-12 γκολ.

Η Νις, στο μεταξύ, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Την περασμένη Παρασκευή (8/3) ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από τη Μονπελιέ για την Ligue 1. Ήταν το 4ο χαμένο παιχνίδι της στα τελευταία πέντε. Εξαιτίας αυτών των αρνητικών αποτελεσμάτων ο προπονητής Φραντσέσκο Φαριόλι δέχεται σκληρή κριτική για το γεγονός πως δεν είναι ευέλικτος τακτικά και για το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στο παιχνίδι της ομάδας του.

Το στοίχημα στο Κύπελλο Γαλλίας συγκλονίζει. Ναι μεν η Παρί Σεν Ζερμέν λογαριάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά η διοργάνωση είναι γνωστή για τις εκπλήξεις της. Στο ματς των Παριζιάνων με τη Νις, ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 προσφέρεται στο 2,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Παρί Σεν Ζερμέν – Νις το στοίχημα των δύο ομάδων κινείται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η Παρί Σεν Ζερμέν αν παρουσιαστεί προσηλωμένη θα έχει καλές πιθανότητες να πάρει την πρόκριση, ενώ η Νις καλείται να εμφανιστεί βελτιωμένη σε πολλούς τομείς για να μπορέσει να ανταγωνιστεί. Στο κεφάλαιο ενδεκάδες, τώρα, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, ξεκούρασε πολλούς από τους βασικούς του κόντρα στη Ρεμς. Απουσιάζουν σταθερά οι αμυντικοί Σκρίνιαρ, Κιμπεμπέ, δεν είναι στο μάξιμουμ ο σέντερ μπακ Μαρκίνιος και ο φορ Ασένσιο. Στη Νις,  λείπουν ο αμυντικός Ροζιέ και οι μέσοι Μπεκά, Εντιασιμιγέ και Ντιόπ.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ