Prime Time: Μετς-Παρί, ψάχνοντας απαντήσεις

Reading time2 λ

Πλούσιο το βραδινό κουπόνι με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε συναρπαστικά παιχνίδια

Το αποψινό κουπόνι είναι γεμάτο από… καλούδια. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές προσφορές για ποντάρισμα σε απλά και ειδικά στοιχήματα. Ο κατάλογος των επιλογών και των αγώνων είναι μακρύς και συναρπάζει. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε έξυπνα bets και στο live.

H 7η αγωνιστική της Ligue 1 τραβάει τα βλέμματα. Αφενός για τον πλούτο των παιχνιδιών της – πέντε στο σύνολο – αλλά και γιατί ένα από αυτά είναι το Μετς-Παρί Σεν Ζερμέν. Σπανίως μια αναμέτρηση ουραγού εναντίον πρώτης θα είχε τόσο μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η Μετς είναι αδύναμη ομάδα, χωρίς νίκη ως τώρα. Υπέστη τέσσερις ήττες – οι τρεις αποτελούν το τρέχον σερί της – στα προηγούμενα έξι παιχνίδια και η άμυνά της είναι ευάλωτη. Η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητά μια νίκη «βάλσαμο». Μετά από 1-1 με την Κλαμπ Μπριζ στο UEFA Champions League, νίκησε δύσκολα και με μεγάλη δόση τύχης την Λιόν με σκορ 2-1. Ακόμη δεν λειτουργεί καλά η τριάδα Λιονέλ Μέσι – Νεϊμάρ – Κιλιάν Εμπαπέ και υπάρχει τεράστια πίεση προς τον προπονητή Μαουρίσιο Ποτσετίνο και τους παίκτες του. Από το συγκεκριμένο ματς θα λείψει ο Αργεντινός λόγω τραυματισμού. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν το Ανζέ-Μαρσέιγ και το Λιόν-Τρουά.

Από τη Γαλλία περνάμε στην Ισπανία. Για την 6η αγωνιστική της La Liga: Ρεάλ Μαδρίτης-Μαγιόρκα και Βιγιαρεάλ-Έλτσε. Η Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει στη συνέχιση της αήττητης πορείας της και στο να πανηγυρίσει την 5η επιτυχία της. Η επίθεσή της είναι εξαιρετική σ’ αυτό το πρώτο σκέλος της σεζόν. Ωστόσο, η Μαγιόρκα αν και νεοφώτιστη είναι μαχητική ομάδα. Η Βιγιαρεάλ, πάλι, ψάχνει την πρώτη της νίκη. Στην κανονική διάρκεια των έξι επίσημων αγώνων που έχει δώσει αυτή την αγωνιστική περίοδο έχει ισάριθμες ισοπαλίες. Η Έλτσε αποδεικνύεται… επικίνδυνη.

Στο κουπόνι θα βρείτε και άλλες εντυπωσιακές επιλογές. Το Φέγενορντ-Χέρενφεν για την Eredivisie ή το Μπόκα Τζούνιορς-Πατρονάτο για το Copa Argentina. Επίσης τα: Σάο Πάολο-Αμέρικα Μινέιρο για τη Serie A της Βραζιλίας, Νιού Γιόργκ Ρεντ Μπουλς-Νιού Γιόρκ Σίτι για το MLS και το Μόντερεϊ-Τολούκα για την Liga MX. Ωστόσο, την παράσταση κλέβουν τα Μπραγκαντίνο-Λιμπερτάδ για τα ημιτελικά του Copa Sudamericana και Φλαμένγκο-Μπαρτσελόνα SC για τους «4» του Copa Libertadores.

22:00 Ανζέ-Μαρσέιγ Ligue 1

22:00 Λενς-Στρασβούργο Ligue 1

22:00 Λοριάν-Νις Ligue 1

22:00 Λιόν-Τρουά Ligue 1

22:00 Μετς-Παρί Σεν Ζερμέν Ligue 1

22:00 Φέγενορντ-Χέρενφεν Eredivisie

22:00 Τσβόλε-Σπάρτα Ρότερνταμ Eredivisie

23:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Μαγιόρκα La Liga

23:00 Βιγιαρεάλ-Έλτσε La Liga

00:10 Γοδόι Κρουζ-Ράσινγκ Κλουμπ Copa Argentina

01:15 Μπραγκαντίνο-Λιμπερτάδ Copa Sudamericana

02:30 Σάο Πάολο-Αμέρικα Μινέιρο Serie A Brasil

02:30 Ίντερ Μαϊάμι-Νάσβιλ MLS

03:00 Σικάγο Φάιρ-Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον MLS

03:00 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς-Νιού Γιόρκ Σίτι MLS

03:06 Μόντερεϊ-Τολούκα Liga MX

03:30 Μπόκα Τζούνιορς-Πατρονάτο Copa Argentina

03:30 Φλαμένγκο-Μπαρτσελόνα SC Copa Libertadores