Prime Time: Ρεν-Μαρσέιγ, μεγάλη «μάχη»

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει το πλούσιο βραδινό κουπόνι του ποδοσφαίρου

Πλούσιο σε θέαμα, σασπένς και συγκινήσεις είναι το βραδινό κουπόνι του Σαββάτου (14/5). Το ποδόσφαιρο έχει την τιμητική του απόψε με σπουδαίους αγώνες σε Ευρώπη και Αμερική. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε πληθώρα εξαιρετικών επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι και στο live.

Τα βλέμματα, λοιπόν, είναι στραμμένα στη Γαλλία και στην προτελευταία αγωνιστική της Ligue 1. Η αναμέτρηση Ρεν-Μαρσέιγ βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης. Η Ρεν μετά την ήττα της τη Ναντ μεσοβδόμαδα με 2-1 έχασε έδαφος στην προσπάθειά της να παίξει στο επόμενο UEFA Champions League. Από την άλλη η Μαρσέιγ θέλει να καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που θα φέρει η Μονακό που παίζει με την Μπρεστ για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και την παρουσία της στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων. Βέβαια, εκτός του Μονακό-Μπρεστ τεράστιο ενδιαφέρον για την Ευρώπη έχει και το Νις-Λιλ. Επιπλέον, διεξάγονται και ματς που έχουν φόντο την παραμονή στην κατηγορία.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Το ευρωπαϊκό κουπόνι, πάντως, προσφέρει κι άλλες σπουδαίες αναμετρήσεις όπως το Θέλτα-Έλτσε για την λαλιγκα. Αδιάφορες βαθμολογικά αφού «σώθηκαν» αναμένεται να χαρίσουν ένα ανοικτό ματς. Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει και το Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Σάντα Κλάρα για την Primeira Liga.

Έπειτα, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην αμερικανική ήπειρο. Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής ξεχωρίζει το Μπόκα Τζούνιορς-Ράσινγκ Κλουμπ για τα πλέι οφ. Για τη Serie A της Βραζιλίας, τώρα, στο προσκήνιο βρίσκεται το Ιντερνασιονάλ-Κορίνθιανς. Στο Μεξικό, συνεχίζονται τα πλέι οφ με το Κλαμπ Αμέρικα-Πουέμπλα να έχει φαβορί την Κλαμπ Αμέρικα. Από εκεί και πέρα πλούσιο είναι το πρόγραμμα σε MLS και Primera A Colombia και Primera Division Chile.

22:00 Μπορντό-Λοριάν Ligue 1

22:00 Τρουά-Λανς Ligue 1

22:00 Λιόν-Ναντ Ligue 1

22:00 Μετς-Ανζέ Ligue 1

22:00 Μονακό-Μπρεστ Ligue 1

22:00 Μονπελιέ-Παρί Σεν Ζερμέν Ligue 1

22:00 Νις-Λιλ Ligue 1

22:00 Ρεν-Μαρσέιγ Ligue 1

22:00 Σεντ Ετιέν-Ρεμς Ligue 1

22:00 Στρασβούργο-Κλερμόν Ligue 1

22:00 Θέλτα-Έλτσε La Liga

22:00 Σετίφ-Αλ Αχλί CAF Champions League

22:30 Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Σάντα Κλάρα Primeira Liga

22:30 Έβερτον δε Βίνια-Ουνιβερσιδάδ δε Τσίλε Primera Division Chile

22:30 Κολοράντο Ράπιντς-Λος Άντζελες FC MLS

23:00 Μπόκα Τζούνιορς-Ράσινγκ Κλουμπ Liga Profesional Argentina

01:00 Ιντερνασιονάλ-Κορίνθιανς Serie A Brasil

02:00 Μιγιονάριος-Αλιάνσα Πετρολέρα Primera A Colombia

02:00 Κλαμπ Αμέρικα-Πουέμπλα Liga MX

05:30 Λος Άντζελες Γκάλαξι-Ντάλας MLS