Ρουέν-Μονακό (8/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ρουέν εναντίον Μονακό για το Coupe de France με φαβορί για τη νίκη και πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Stade Robert Diochon» η Ρουέν παίζει με τη Μονακό (8/2/2024) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Coupe de France. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση και οι δύο ομάδες πηγαίνουν σε αυτή νιώθοντας πως τα πάντα είναι ανοικτά, παρόλο που χωρίζονται από δύο κατηγορίες και στη θεωρία υπάρχει και μεγάλη διαφορά ποιότητας. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε κορυφαίες επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ρουέν και Μονακό έχουν ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην τρέχουσα σεζόν στο Κύπελλο Γαλλίας. Γι’ αυτό και η αναμέτρησή τους χαρακτηρίζεται πολυαναμενόμενη κι έχει δημιουργήσει προσδοκίες. Ο άσος της Ρουέν προσφέρεται στο 9,29** και το διπλό της Μονακό βρίσκεται στο 1,29** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΟΥΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ρουέν – Μονακό τα προγνωστικά εμφανίζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Η Μονακό παλεύει για να παίξει στο επόμενο Champions League μέσω της Ligue 1, την στιγμή που η Ρουέν λογαριάζεται ως μια μέτρια προς καλή ομάδα της National 1, δηλαδή της 3ης κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Η Ρουέν έφτασε ως τη φάση των «16» του Coupe de France καθώς έβγαλε νοκ άουτ την Σταντ Ποντιβί με 2-1 (εκτός έδρας), τη GSI Ποντιβί με 1-0 (εκτός έδρας) και τη Λουάν-Κουζό με 2-0 (εκτός εδρας) προτού κάνει τη μεγάλη έκπληξη και αποκλείσει την κάτοχο του τίτλου Τουλούζ. Τη νίκησε σε μια μαραθώνια διαδικασία πέναλτι με σκορ 12-11, ενώ να σημειώσουμε πως άξιζε να πάρει την πρόκριση από την κανονική διάρκεια του αγώνα που έληξε 3-3. Έτσι, πάει στο ματς με τη Μονακό εκτιμώντας πως έχει ήδη ξεπεράσει τον εαυτό της και δίχως τίποτα να χάσει και πάρα πολλά να κερδίσει. Να αναφέρουμε πως προέρχεται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας.

Κι αυτό είναι που την κάνει επικίνδυνη στα μάτια της Μονακό, που δεν βρίσκεται ακριβώς και στα καλύτερά της. Μετράει μονάχα μια νίκη στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της (1-2-1) με την άμυνά της να δέχεται φάσεις και γκολ εδώ και καιρό. Την περασμένη Κυριακή (4/2) έφερε 1-1 με τη Χάβρη στο Πριγκιπάτο, ενώ είχε προηγηθεί 2-2 με τη Μαρσέιγ εκτός έδρας. Τώρα, όσον αφορά στην πορεία της στο Coupe de France, αυτή άρχισε με πρόκριση επί της Λανς στα πέναλτι και συνεχίστηκε με νίκη 3-1 επί της Ροντέζ (ομάδα δεύτερης κατηγορίας). Η Μονακό φιλοδοξεί να φτάσει μακριά στο θεσμό. Δεν έχει κατακτήσει το τρόπαιο από το 1991, ενώ τελευταία φορά έπαιξε σε τελικό το 2021.

Το στοίχημα στο Κύπελλο Γαλλίας είναι συγκλονιστικό. Η διοργάνωση, γνωστή για τις εκπλήξεις που προσφέρει, υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Η Μονακό αντιλαμβάνεται πως την περιμένει δύσκολο ματς σε μια εχθρική ατμόσφαιρα απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να ζήσει το όνειρό της. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,47** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΟΥΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρουέν – Μονακό το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να εμφανιστούν αποτελεσματικές στις δύο περιοχές. Στη Ρουέν αντιλαμβάνονται πως υστερούν σε ποιότητα, αλλά έχουν καρδιά και ψυχή κι ετοιμάζονται να ρισκάρουν για να περάσουν ποντάροντας πολλά και την έδρα τους. Η Μονακό θέλει να παίξει έξυπνα για να αποφύγει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να έχει αντίπαλο τη Ρουέν, αλλά και τον χρόνο. Οπότε θα επιχειρήσει να μπει δυνατά και να μη δώσει δικαιώματα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |