Σεντ Ετιέν-Μετς (30/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σεντ Ετιέν – Μετς στα playoffs παραμονής/ανόδου στην Ligue 1 με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Stade Geoffroy-Guichard» η Σεντ Ετιέν κοντράρεται με τη Μετς (30/05/2024) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs παραμονής/ανόδου στην Ligue 1. Η Σεντ Ετιέν μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του γαλλικού ποδοσφαίρου προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία, ενώ η Μετς προσπαθεί να επεκτείνει την παρουσία τους σ’ αυτήν. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε κορυφαίες επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Στο Σεντ Ετιεν – Μετς οι αποδόσεις είναι οι ακόλουθες: Ο άσος της Σεντ Ετιέν δίνεται στο 2,13**, ενώ το διπλό της Μετς το συναντάμε παρακάτω στο 3,56** στην πλατφόρμα της Betsson. Σε όλα τα μεγάλα ματς υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης του Bet Builder, εργαλείου που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΕΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Σεντ Ετιέν – Μετς τα προγνωστικά παρουσιάζουν ως φαβορί τους «πράσινους». Τα στατιστικά τους αυτή τη σεζόν δείχνουν και τη σημαντική βελτίωσή τους, σε αντίθεση με την αντίπαλό τους. Η Σεντ Ετιέν έκλεισε το πρωτάθλημα της Ligue 2 στην 3η θέση με 19-8-11 και 48-31 γκολ, ενώ εντός έδρας είχε 10-4-5 με 24-14 γκολ. Η Μετς, πάλι, ήταν 16η στην Ligue 1 με 8-5-21 και 35-58 τέρματα.

Τι μας δείχνει η παράδοση για το Σεντ Ετιέν – Μετς;

  • Η Μετς μετράει δύο συνεχόμενες νίκες επί της Σεντ Ετιέν.
  • Η Μετς έχει επιβληθεί της Σεντ Ετιέν σε δύο από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της αντιπάλου της.

Η Σεντ Ετιέν, λοιπόν, έπειτα από δύο σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου θέλει να πάρει το ασανσέρ και να ανέβει εκεί νιώθει πως ανήκει. Αφότου προσέλαβε τον προπονητή Ολιβιέ Νταλ’ Όλιο τον Δεκέμβριο του 2023 παρουσίασε μεγάλη βελτίωση κι έφτασε να διεκδικεί την άνοδό της στην Ligue 1. Στα ημιτελικά των playoffs παραμονής/ανόδου ξεπέρασε με 2-0 τη Ροντέ κι αυτό ενίσχυσε το μομέντουμ που έχει «χτίσει» ενόψει των αγώνων με τη Μετς, που δεδομένα είναι πολύ σημαντικοί για το μέλλον της αγωνιστικά και οικονομικά.

Η Μετς, στο μεταξύ, δυσκολεύτηκε αλλά απέφυγε τον απευθείας υποβιβασμό και τώρα δίνει στον εαυτό της μια νέα ευκαιρία για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Ligue 1. Βέβαια, παραμένει μια ομάδα με χτυπητές αδυναμίες καθώς η άμυνά της είναι ευάλωτη, ενώ δεν μπορεί να βρει εύκολα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Σε αυτό προστίθεται και το γεγονός πως έκλεισε το πρωτάθλημα με τέσσερις απανωτές ήττες.

Το στοίχημα στη Γαλλία και την Ligue 1 καθηλώνει με τα playoffs παραμονής/ανόδου να είναι γεμάτα σασπένς και τεράστιες συγκινήσεις καθώς οι ομάδες «μάχονται» για ένα καλύτερο μέλλον. Σεντ Ετιέν και Μετς ξέρουν πως υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στις 2 Ιουνίου, αλλά δεν θέλουν να αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 2,15** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΕΤΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Σεντ Ετιέν – Μετς το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος τόσο για τη μια όσο και για την άλλη είναι η εξασφάλιση του θετικού αποτελέσματος με οποιονδήποτε τρόπο. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Σεντ Ετιέν είναι σχεδόν πλήρης, ενώ στη Μετς ο κόουτς Λάζλο Μπόλονι κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι επιλογές του με την ομάδα του να μην έχει παίξει από τις 19 Μαΐου.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ