Αγγλία-Δανία, με έπαθλο την πρώτη θέση

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα σε δυνατές αποδόσεις προσφέρονται στο ματς Αγγλία-Δανία

Το Μουντιαλ γυναικων συνεχίζεται απόψε με τη διεξαγωγή των δύο αγώνων για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου. Ξεχωρίζει φυσικά το ευρωπαϊκό ντέρμπι, αγγλια δανια, που διεξάγεται στις 11.30 στο Σίδνεϊ και μπορεί να αποδειχθεί συναρπαστικό στο λαιβ στοιχημα, ενώ λίγο αργότερα παίζουν Κίνα-Αϊτή στην Αδελαϊδα.

IT IS COMING HOME

Το τραγούδι που γράφτηκε για την εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας, το χόρεψαν και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους πέρυσι στα αγγλικά γήπεδα οι οπαδοί της γυναικείας εθνικής της χώρας! Κατέκτησαν το EURO που έγινε στη χώρα τους και πλέον θέλουν να κατακτήσουν και μουντιαλ γυναικων, κάτι που δηλώνουν ευθαρσώς οι παίκτριες της. Αλλά η εικόνα που παρουσίασαν στην πρεμιέρα του θεσμού, απέναντι στην αδύναμη Αϊτή, μόνο πρόβα για υποψήφια παγκόσμια πρωταθλήτρια δεν ήταν. Μπορεί να κέρδισε η Αγγλία με 1-0, αλλά ζορίστηκε αρκετά. Μένει να φανεί πόσο σημαντικό εμπόδιο μπορεί να αποτελέσει η σημερινή της αντίπαλος, η Δανία, που επίσης κέρδισε στην πρεμιέρα με 1-0 την Κίνα. Έτσι όπως εξελίχθηκαν οι πρώτοι αγώνες, ουσιαστικά η σημερινή αναμέτρηση είναι κάτι σαν τελικός για την πρώτη θέση του ομίλου. Βέβαια το πόσο μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι οι Αγγλίδες στο στοιχημα Μουντιάλ γυναικών είναι ξεκάθαρο από την απόδοση 1,41** του άσου στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΪΤΗ

Στο παγκοσμιο κυπελλο γυναικων προγραμμα υπάρχει και το άλλο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου, το Κίνα-Αϊτή. Αναμέτρηση με στοίχημα πως μπορεί να αποδειχθεί αρκετά αμφίρροπη και καθοριστική. Εδώ έχουμε τις δύο ηττημένες της πρώτης αγωνιστικής, αν και πάλεψαν πάρα πολύ τα παιχνίδια τους με Αγγλία και Δανία, χάνοντας τα στο γκολ (1-0). Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη για να διεκδικήσουν τη συνέχεια τους στον θεσμό, την τελευταία αγωνιστική. Όποια χάσει, αποχαιρετάει τον θεσμό, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, πιθανόν να αποκλειστούν μαζί και οι δύο.

11:30 Αγγλία-Δανία FIFA World Cup γυναικών 2023
14:00 Κίνα-Αϊτή FIFA World Cup γυναικών 2023

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |