Αυστραλία-Αγγλία, ο «12ος παίκτης» αλλάζει τα προγνωστικά

Reading time3 λ

Σούπερ ημιτελικός Αυστραλίας-Αγγλίας με τα προγνωστικά να… ισορροπούν λόγω έδρας.

Το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών διεκδικούν η Αυστραλία και η Αγγλία σε μία σχεδόν «εμφύλια» αναμέτρηση καθώς είναι εκπρόσωποι της Κοινοπολιτείας. Οι δύο ομάδες θα «μονομαχήσουν» στο «Stadium Australia» του Σίδνεϋ. Φυσικά, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και θα πάλλεται από τις φωνές των φίλων των «καγκουρό», η παρουσία των οποίων αλλάζει τα δεδομένα. Στο σπουδαίο ματς αυστραλια αγγλια τα προγνωστικα συνυπολογίζουν τον παράγοντα έδρα στις αποδόσεις του άσου που προσφέρεται σε απόδοση 3,20**, καθώς έπεσε από το 3,30 που είχε ανοίξει.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Η Αυστραλία προέρχεται από πρόκριση σε βάρος της Γαλλίας στα πέναλτι. Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια καθώς και στην παράταση έληξε χωρίς τέρματα. Στη διαδικασία των πέναλτι οι Αυστραλές αποδείχθηκαν περισσότερο ψύχραιμες και εύστοχες και πανηγύρισαν την είσοδο στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου μαζί με το εκστασιασμένο κοινό τους. Με τον τρόπο αυτό έγραψαν ιστορία αφού σε καμία από τις προηγούμενες επτά συμμετοχές τους σε Μουντιάλ δεν είχαν προχωρήσει τόσο πολύ. Το «ταβάνι» τους ήταν τα προημιτελικά (2007, 2011 και 2015). Πλέον, άπαντες στο συγκρότημα του Τόνι Γκούσταφσον αναμένουν τον ημιτελικό με τις Αγγλίδες, ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον που προσφέρει ευκαιρίες για στοίχημα ποδόσφαιρο με σούπερ αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Για τις αυστραλια και αγγλια το μεγάλο στοίχημα είναι η συμμετοχή στον τελικό. Για τις Αγγλίδες θα είναι ο δεύτερος σε έναν χρόνο καθώς περίπου τέτοιες ημέρες πέρυσι κατακτούσαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απέναντι στη Γερμανία. Στον ημιτελικό βρέθηκαν να χάνουν από την Κολομβία ωστόσο έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν στην ανατροπή και στην πρόκριση με 2-1. Η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει η Αγγλία σε Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η τρίτη (το 2015), άρα αν περάσει την Αυστραλία θα βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης. Το μοναδικό δυσάρεστο είναι πως από τη μεγάλη αναμέτρηση θα απουσιάσει η Λορίν Τζέιμς, η οποία είναι τιμωρημένη. Βέβαια, μία ομάδα όπως η Αγγλία, που διαθέτει βάθος στο ρόστερ της, έχει ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις προκειμένου η ολλανδέζα ομοσπονδιακή προπονήτρια Σαρίνα Βίγκμαν να μπορεί να καλύψει κάθε κενό. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που στις  Αποδόσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα για να περάσει στον τελικό. Η απόδοση του διπλού είναι στο 2,35**, η νίκη της Αυστραλίας προσφέρεται στο 3,20**, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 3,00.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΜΥΝΑΣ

Η πορεία που έχουν διαγράψει οι δύο ομάδες στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φέρνει στην επιφάνεια πολλά στοιχεία που δείχνουν και τα πλεονεκτήματά τους. Δυνατή γραμμή τους είναι η άμυνα, καθώς έχουν δεχθεί από δύο τέρματα σε πέντε παιχνίδια, ενώ από τη δική τους πλευρά σκόραραν σε τέσσερα. Αποτέλεσμα αυτών των επιδόσεων είναι το ότι στο Αυστραλία-Αγγλία όλες οι προβλέψεις ξεκινούν από το πιθανό ενδεχόμενο να έχουμε χαμηλό σκορ στο παιχνίδι. Έτσι, το Under 2,5 προσφέρεται ως ξεκάθαρο φαβορί στο ματς με απόδοση 1,47** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

12:00 Αυστραλία-Αγγλία Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |