Αυστραλία-Δανία, μάχη για τους «8» του Μουντιάλ Γυναικών

Reading time3 λ

Ευκαιρίες για στοιχημα με δύο ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών

Με δύο συναρπαστικές μονομαχίες, στο πλαίσιο της φάσης των «16», συνεχίζεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών. Πρόκειται για παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον, που παράλληλα προσφέρουν σημαντικές επιλογές για online στοιχημα με κορυφαίες αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ Η ΑΓΓΛΙΑ

Στην πρώτη αναμέτρηση της ημέρας θα τεθούν αντιμέτωπες Αγγλία-Νιγηρία  και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Lang Park», στο Μπρισμπέιν. Η Αγγλία κυριάρχησε στον τέταρτο όμιλο και έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Άρχισε την πορεία της με νίκη 1-0 απέναντι στην Αϊτή, με το ίδιο σκορ λύγισε και τη Δανία, ενώ κέρδισε και το τελευταίο ματς κόντρα στην Κίνα με το εντυπωσιακό 6-1. Η Αγγλία, μία από τις πιο δυνατές ομάδες στη διοργάνωση, έχει σκοράρει (σε ενενηντάλεπτο) σε δέκα διαδοχικά παιχνίδια τελικής φάσης. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, οι οποίες ήταν τρίτες το 2019, έχουν τα φόντα να διακριθούν και φέτος έχοντας και το ανάλογο προβάδισμα στα αγγλια νιγηρια προγνωστικα. Η Νιγηρία πέρασε στους «16» ως δεύτερη στον δεύτερο όμιλο. Έφτασε, μάλιστα, στη διάκριση με μόλις μία νίκη, που πάντως προκάλεσε αίσθηση καθώς ήταν απέναντι στην οικοδέσποινα Αυστραλία με 3-2. Τα υπόλοιπα δύο ματς με τον Καναδά και την Ιρλανδία έληξαν χωρίς τέρματα. Έτσι, η ομάδα από την Αφρική ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων αήττητη, κάτι που δεν είχε συμβεί στο παρελθόν. Οι Νιγηριανές έχουν προχωρήσει μέχρι τα προημιτελικά μόνο μία φορά (το 1999) και ευελπιστούν πως φέτος θα φτάσουν τουλάχιστον μέχρι το ίδιο σημείο. Στο μουντιαλ γυναικων στοιχημα έχουν να το καταφέρουν, όμως στις αποδοσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, η Αγγλία θεωρείται ακλόνητο φαβορί με απόδοση 1,27** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, «ΧΤΥΠΑΕΙ» ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΔΑΝΙΑ

Το άλλο παιχνίδι είναι το Αυστραλία-Δανίακαι θα φιλοξενηθεί στο «Stadium Australia» του Σίδνεϊ. Η εκ των διοργανωτών του Μουντιάλ, μαζί με τη Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, πέτυχε δύο νίκες στον δεύτερο όμιλο και βρέθηκε στην κορυφή. Στην πρεμιέρα επιβλήθηκε 1-0 της Ιρλανδίας, ενώ στο φινάλε συνέτριψε με 4-0 τον Καναδά. Ενδιάμεσα, όμως, γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Νιγηρία. Με τη συμπαράσταση των φίλων της που θα δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, οι Αυστραλές αισιοδοξούν ότι θα προχωρήσουν στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του κόσμου (όπως το 2007, το 2011 και το 2015). Εμπόδιο στις επιδιώξεις της Αυστραλίας αποτελεί η Δανία, η οποία κατέλαβε τη δεύτερη προνομιούχο θέση στον τέταρτο όμιλο. Μάλιστα, σημείωσε δύο νίκες στο γκρουπ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τα κατάφερε στην πρεμιέρα με την Κίνα (1-0) και στο φινάλε κόντρα στην Αϊτή (2-0). Ενδιάμεσα έχασε από την Αγγλία (1-0). Στα αυστραλια δανια προγνωστικα είναι αξιοσημείωτο ότι τα δύο από τα τρία τέρματά της σημειώθηκαν από το 90’ και μετά. Έτσι, η Δανία πέρασε από τη φάση των ομίλων για πρώτη φορά μετά τη διοργάνωση της Σουηδίας το 1995. Η Αυστραλία -προφανώς λόγω και του πλεονεκτήματος της έδρας- στη μονομαχία με τη Δανία. Η απόδοση του άσου είναι 1,82** και του διπλού 4,35**, ένα παιχνίδι για live στοιχημα ποδοσφαιρο καθώς αναμένεται συναρπαστικό.

10:30 Αγγλία-Νιγηρία       Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών

13:00 Αυστραλία-Δανία    Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ |ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |