Ιταλία-Αργεντινή, σπουδαίο ματς με υποσχέσεις

Reading time2 λ

Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών 2023 live, με στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και συναρπαστικές αναμετρήσεις όπως η σημερινή για την πρώτη αγωνιστική του 7ου ομίλου: Ιταλία-Αργεντινή κοντράρονται στο «Eden Park» του Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και υπάρχουν εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοιχημα στην πλατφόρμα της Betsson. Το Μουντιάλ γυναικών 2023 πρόγραμμα προσφέρει συναρπαστικές αναμετρήσεις. Ήδη το θέαμα που χαρίζουν οι ομάδες είναι πλούσιο και το Ιταλία-Αργεντινή έχει το υπόβαθρο να είναι από τα σπουδαιότερα ματς της διοργάνωσης.

ΦΑΒΟΡΙ Η ΙΤΑΛΙΑ

Ως προς τα προγνωστικά ποδοσφαίρου γυναικων, φαβορί στις Αποδόσεις του αγώνα Ιταλία-Αργεντινή, λογαριάζεται η Ιταλία με τη νίκη της βρίσκεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Το να επικρατήσει η Αργεντινή δίνεται στο 6,20**. Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών 2023 με στοίχημα σε ενισχυμένες αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Το να νικήσει η Ιταλία σε ματς όπου θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα επιτευχθούν πάνω από 2,5 γκολ προσφέρεται στο 4,40**. Η εθνικη γυναικων ιταλια τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα και παρουσιάζεται βελτιωμένη. Κάνει πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο προερχόμενη από τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στα… χαρτιά βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αξίζει να σημειώσουμε πως η άμυνά της δείχνει να λειτουργεί πολύ καλά.

Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ

Το στοιχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023 για την Αργεντινή είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να επιδιώξει να περάσει στη φάση των «16». Βέβαια, η αποστολή της δεν είναι εύκολη μιας και στον όμιλο βρίσκεται η ποιοτική Σουηδία και η μαχητική Νότια Αφρική. Γι’ αυτό και προκειμένου να έχει ελπίδες καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ιταλία. Η Αργεντινή μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της (όλα φιλικά). Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε καταπληκτικά και επιβλήθηκε με 3-0 της Βενεζουέλας και με 4-0 του Περού. Αξίζει, όμως, να υπογραμμίσουμε πως και οι δύο ομάδες είναι χαμηλότερου ποιοτικού επιπέδου. Πριν από αυτά είχε επικρατήσει δύο φορές κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, η οποία στο πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε την έκπληξη κόντρα στη Νορβηγία νικώντας με 1-0. Την τελευταία φορά, πάντως, που η Αργεντινή έπαιξε με ευρωπαϊκή ομάδα ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν υπέστη βαριά ήττα με 7-0 από την Ισπανία σε φιλικό ματς κι εκεί φάνηκε η διαφορά της με μια ομάδα που αποτελείται από παίκτριες που αγωνίζονται σ’ ένα από τα πιο εξελιγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η Αργεντινή, όμως, διαθέτει ταλέντο και παίκτριες με εμπειρία κι επιπλέον θα παίξει με πολύ πάθος και ψυχή. Αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη για την Ιταλία.

Το σημερινό πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Κύπελο Γυναικών 2023

09:00   Ιταλία-Αργεντινή

11:30   Γερμανία-Μαρόκο

14:00   Βραζιλία-Παναμάς

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |