Νότια Κορέα-Γερμανία, με φόντο τους «16»

Reading time3 λ

Ματς με φαβορί το Νότια Κορέα-Γερμανία στο μουντιαλ γυναικων με στοίχημα τους «16»

Η αγωνία κορυφώνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών καθώς από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης. Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια το νοτια κορεα γερμανια, ματς το οποίο θα διεξαχθεί στο «Lang Park» του Μπρισμπέιν. Πρόκειται για μια συνάντηση που πιθανότατα θα έχει ρυθμό και μεγάλο ενδιαφέρον για online στοιχημα, πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις να προσφέρονται στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΟ 2015 Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η Νότια Κορέα δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στα δύο πρώτα ματς του γκρουπ. Στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Κολομβία, ενώ στη συνέχεια έχασε με 1-0 και από το Μαρόκο. Κατά συνέπεια παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση της κατάταξης και έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες πρόκρισης. Θα πρέπει να κερδίσει με πολύ μεγάλο σκορ τη μονομαχία με τα «πάντσερ» και παράλληλα το Μαρόκο να χάσει από την Κολομβία στην άλλη αναμέτρηση του όγδοου ομίλου. Μαχητική ομάδα η Νότια Κορέα αλλά είναι προφανές ότι υστερεί σε ποιότητα. Μάλιστα, στο παθητικό της καταγράφονται έξι ήττες στη σειρά στο πλαίσιο του μουντιαλ γυναικων. Η μοναδική νίκη της σε τελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, σημειώθηκε το 2015 (στον Καναδά, φάση ομίλων), σε βάρος της Ισπανίας με 2-1. Έκτοτε, έχασε από τη Γαλλία στους «16» και αποκλείστηκε, στο Μουντιάλ του 2019 (της Γαλλίας) έκανε μόνο ήττες στον όμιλο (Γαλλία, Νιγηρία, Νορβηγία), ενώ και φέτος έχει υποστεί δύο ήττες.

ΗΤΤΑ ΣΤΟ 97’ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΕΞΑΡΑ»

Στην αντίπερα όχθη, η γερμανια γυναικεσ βαθμολογια έδωσε προ ημερών μεγάλη μάχη με την Κολομβία αλλά έφυγε ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο με 2-1 έπειτα από δραματικό φινάλε. Συγκεκριμένα, σκόραρε με πέναλτι στο 89’ ισοφαρίζοντας σε 1-1 όμως δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 97’! Σημειώνεται πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα των Γερμανίδων σε 26 παιχνίδια σε φάση ομίλων Μουντιάλ. Ο απολογισμός τους περιλαμβάνει είκοσι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν εντυπωσιακές καθώς συνέτριψαν με 6-0 το Μαρόκο, με το οποίο πλέον ισοβαθμούν στην κατάταξη στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών. Η Γερμανία, μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες, με δύο κατακτήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2003, 2007), χρειάζεται τη νίκη για εξασφαλίσει την πρόκριση χωρίς να την ενδιαφέρει η έκβαση του ματς του Μαρόκου με την Κολομβία. Πάντως, θα περάσει στους «16» αν κάνει το ίδιο αποτέλεσμα με το Μαρόκο αφού υπερτερεί σαφώς στη διαφορά τερμάτων. Τα «πάντσερ» έχουν -δικαιολογημένα- τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Νότια Κορέα όπως άλλωστε προκύπτει και από την απόδοση στην οποία προσφέρεται η νίκη τους στο στοιχημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών. Για την ακρίβεια, η τιμή του διπλού είναι στο 1,21**, ο άσος φτάνει στο 13,00** και η ισοπαλία έχει απόδοση 6.00**.

13:00 Νότια Κορέα – Γερμανία    Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών

13:00 Μαρόκο – Κολομβία         Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |