Οι πρώτες θέσεις για τις «8» στο Μουντιάλ γυναικών

Reading time3 λ

Αρχίζουν οι νοκ άουτ αναμετρήσεις με στοιχημα την πρόκριση στην προημιτελική φάση

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο πλέον εισέρχεται στη φάση των «16» και των νοκ άουτ αναμετρήσεων. Αυτές αναμένονται συναρπαστικές και θα προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Οι αγώνες των ομίλων ολοκληρώνονται σήμερα στο Μουντιάλ γυναικών και πλέον οι δεκαέξι καλύτερες ομάδες μπαίνουν στα… βαθιά.

ΑΜΥΝΑ ΑΤΣΑΛΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ, «ΘΥΜΩΜΕΝΗ» Η ΙΣΠΑΝΙΑ

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της φάσης των «16» είναι ελβετία-ισπανία με στοιχημα την πρόκριση στο «Eden Park» του Όκλαντ. Οι Ελβετίδες κατέκτησαν την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο. Στηρίχθηκαν στην αψεγάδιαστη ανασταλτική λειτουργεία τους καθώς διατήρησαν απαραβίαστη την εστία τους και στους τρεις αγώνες. Στο πρώτο ματς επιβλήθηκαν 2-0 των Φιλιππίνων, στη συνέχεια έμειναν στο 0-0 με τη Νορβηγία, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι κράτησαν στο 0-0 την οικοδέσποινα Νέα Ζηλανδία. Από τη δική της πλευρά, η Ισπανία έμεινε στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου αφού στο φινάλε υπέστη συντριβή με 4-0 από την Ιαπωνία. Το αποτέλεσμα προκάλεσε αίσθηση μιας και πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές ομάδες του τουρνουά που συγκαταλέγεται στα φαβορί στο στοιχημα online για την κατάκτηση του τροπαίου. Είναι η πιο βαριά ήττα της Ισπανίας στη διοργάνωση και δεύτερη μεγαλύτερη μετά από το 5-0 κόντρα στη Γερμανία το 2012. Η βαριά ήττα προκάλεσε σοκ και στις διεθνείς. «Αυτή η ήττα μας πονάει. Οι παίκτριες είναι θυμωμένες και θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερες απέναντι στην Ελβετία», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Χόρχε Βίλδα. Στους δύο πρώτους στοίχημα αγώνες της, η Ισπανία ήταν… πραγματική Ισπανία και κέρδισε εύκολα τα ματς με την Κόστα Ρίκα (3-0) και τη Ζάμπια (5-0).

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ… ΦΟΡΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω συνάντησης, θα ακολουθήσει η μονομαχία ιαπωνία νορβηγία προγνωστικα. Αμφότερεςθα διεκδικήσουν με τη σειρά τους το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά. Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο «Wellington Regional Stadium», στο Ουέλινγκτον. Οι Ασιάτισες έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και πήραν την πρωτιά στον τρίτο όμιλο, έχοντας μάλιστα μηδέν παθητικό. Με την εμφατική επικράτηση σε βάρος της Ισπανίας πιστοποίησαν ότι διαθέτουν ποιοτικό σύνολο και μεγάλες δυνατότητες. Το 4-0, άλλωστε, ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας και είχαν προηγηθεί οι νίκες με 5-0 κόντρα στη Ζάμπια και 2-0 απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Στην αντίπερα όχθη, η Νορβηγία φαίνεται ότι κρατούσε το καλό για το τέλος καθώς συνέτριψε με 6-0 τις Φιλιππίνες στο φινάλε του πρώτου ομίλου. Το αποτέλεσμα αυτό της έδωσε τη δεύτερη προνομιούχο θέση παρότι ισοβάθμησε με τη Νέα Ζηλανδία. Η Νορβηγία που έχει μείνει εκτός «16άδας» μόνο μία φορά κατά το παρελθόν (στη διοργάνωση της Γερμανίας το 2011), είχε μπει με το… αριστερό στον όμιλο αφού έχασε 1-0 από τη Νέα Ζηλανδία, ενώ ακολούθησε «λευκή» ισοπαλία με την Ελβετία. Όσο για τις αποδοσεις στο Μουντιάλ γυναικών, η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί στον αγώνα με την Ελβετία με τη νίκη της προσφέρεται σε απόδοση 1,32**. Στην άλλη αναμέτρηση, η Ιαπωνία διατηρεί προβάδισμα με την τιμή της νίκης της να φτάνει στο 1,72**.

08:00 Ελβετία-Ισπανία   Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών

11:00 Ιαπωνία-Νορβηγία Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |