Πορτογαλία – ΗΠΑ, παίζουν για την πρόκριση

Reading time3 λ

Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών και στοιχημα η πρόκριση στο Πορτογαλία-ΗΠΑ

Σπουδαίο παιχνίδι το Πορτογαλία-ΗΠΑ, όπου κρίνεται ένα εισιτήριο για τη φάση των «16» στο Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών. Από αυτή την αναμέτρηση θα προκύψει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η ομάδα από τον Ε’ όμιλο που μαζί με την Ολλανδία θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Και αυτό γιατί θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η Ολλανδία να έχει απώλειες απέναντι στο αδύναμο και αποκλεισμένο Βιετνάμ στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του γκρουπ. Η συνάντηση πορτογαλια ηπα γυναικεσ θα διεξαχθεί στο «Eden Park» του Όκλαντ και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για στοιχημα online με εξαιρετικές αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Πορτογαλία, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην κορυφαία διοργάνωση, είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει τη νίκη αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα την αφήσει -λογικά- εκτός συνέχειας. Πάντως, περνάει και με ισοπαλία αλλά θα πρέπει να χάσει η Ολλανδία. Προέρχεται από εύκολη επικράτηση με 2-0 απέναντι στο Βιετνάμ. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέτυχε τα γκολ της στα πρώτα 21 λεπτά της συνάντησης. Ωστόσο, στην πρεμιέρα στον όμιλο γνώρισε οδυνηρή -αλλά δίκαιη- ήττα με 1-0 από την Ολλανδία. Το αποτέλεσμα αυτό την έχει φέρει σε μειονεκτική θέση αφού βρίσκεται έναν πόντο πίσω τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από τις «πορτοκαλί», που ισοβαθμούν στην κορυφή της κατάταξης και κρατούν στα χέρια τους τα εισιτήρια της πρόκρισης.

ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

Στην αντίπερα όχθη, οι ΗΠΑ διαθέτουν ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στο τουρνουά και δικαίως συγκαταλέγονται στα Μουντιαλ γυναικων φαβορι. Άλλωστε, θριάμβευσαν στις δύο τελευταίες διοργανώσεις κατακτώντας το πολύτιμο τρόπαιο. Οι Αμερικανίδες μπήκαν δυνατά στον όμιλο καθώς επιβλήθηκαν 3-0 του Βιετνάμ, σε ματς που επίσης διεξήχθη στο «Eden Park».

Στο δεύτερο και πιο απαιτητικό παιχνίδι αντιμετώπισαν την Ολλανδία. Επρόκειτο για άτυπη ρεβάνς του τελικού του προηγούμενου Μουντιάλ, όταν νίκησαν με 2-0. Αυτή τη φορά έμειναν στο 1-1, σε αγώνα μάλιστα που βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να αντιδράσουν. Ο βαθμός που απέσπασαν οι ΗΠΑ ενδεχομένως να αποβεί καθοριστικός σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση. Το σημαντικό στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι θα πάνε στο τελευταίο ματς του ομίλου κόντρα στην Πορτογαλία, ξέροντας ότι τους αρκεί ακόμη και η ισοπαλία για να περάσουν στην επόμενη φάση.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΙΣΩΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

Οι ΗΠΑ θεωρούνται το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, όπως προκύπτει και από την απόδοση στο στοιχημα Μουντιάλ γυναικών με το διπλό να προσφέρεται στο 1,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Αντίθετα, η επικράτηση της Πορτογαλίας φτάνει στο 11,00**. Βέβαια, ζητούμενο για τις ΗΠΑ είναι η πρώτη θέση στον Ε’ Όμιλο, την οποία επίσης διεκδικεί η Ολλανδία που την ίδια ώρα (10 το πρωί), θα αντιμετωπίσει το Βιετνάμ στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ. Δεν αποκλείεται η πρωτιά να κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων ή στην καλύτερη επίθεση, γεγονός που ανοίγει παράθυρα ευκαιριών και για συναρπαστικό λαιβ στοιχημα στις δύο αναμετρήσεις.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |