Σουηδία-ΗΠΑ, ντέρμπι για την οκτάδα στο Μουντιάλ Γυναικών

Reading time3 λ

Δύο αγώνες στο «μενού» με στοιχημα την πρόκριση στην προημιτελική φάση

Η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών συνεχίζεται με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις στο πλαίσιο της φάσης των «16», οι οποίες προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για online στοιχημα με κορυφαίες αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 20ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΕΖΕΣ

Η συνάντηση ολλανδια νοτια αφρικη προγνωστικα θα φιλοξενηθεί στο «Sydney Football Stadium». Η ευρωπαϊκή ομάδα ήταν εξαιρετική στη φάση των ομίλων και κατέκτησε την κορυφή του πέμπτου γκρουπ. Στην πρεμιέρα πέτυχε πολύτιμη νίκη σε βάρος της Πορτογαλίας με 1-0, εν συνεχεία κράτησε στο 1-1 τις ΗΠΑ, ενώ στο φινάλε συνέτριψε με 7-0 το Βιετνάμ. Οι «οράνιε» μπαίνουν φουριόζες στα παιχνίδια τους και είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραραν στο πρώτο εικοσάλεπτο και στα τρία ματς, συνολικά πέντε φορές. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι πως στο ενεργητικό τους καταγράφονται οι περισσότερες τελικές προσπάθειες στον στόχο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, συνολικά δεκαεπτά. Απέναντι στην Ολλανδία θα βρεθεί η Νότια Αφρική, που πριν από λίγες ημέρες προκάλεσε αίσθηση με τη νίκη της 3-2 επί της Ιταλίας. Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο διαμορφώθηκε στο 92’, η αφρικανική ομάδα πήρε τη δεύτερη θέση στον έβδομο όμιλο και πανηγύρισε την πρώτη της πρόκριση στους «16», στη δεύτερη συμμετοχή της σε μουντιαλ γυναικων κόντρα στα προγνωστικα. Στο πρώτο της παιχνίδι γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Σουηδία και μετά έμεινε στο 2-2 με την Αργεντινή, παρότι προηγήθηκε 2-0. Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματά της, πρόκειται για σύνολο με επιθετικές αρετές αλλά και αδυναμίες σε ό,τι αφορά την ανασταλτική λειτουργία.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ Η ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΕΣΩΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

Το μεγάλο ματς της δεύτερης ημέρας της φάσης των «16» θα γίνει στο «Melbourne Rectangular Stadium». Πρόκειται για το σουηδια ηπα ποδοσφαιρο στοιχημα, με τη Σουηδία να είχε αψεγάδιαστη παρουσία στη φάση των ομίλων όπου εξασφάλισε με ευκολία την πρωτιά στο έβδομο γκρουπ.  Η ευρωπαϊκή ομάδα είχε μόνο νίκες απέναντι σε Νότια Αφρική (2-1), Ιταλία (5-0) και Αργεντινή (2-0). Στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον. Αυτή είναι η όγδοη φορά σε σύνολο εννέα συμμετοχών σε Μουντιάλ, που η Σουηδία φτάνει στους «16». Στην αντίπερα όχθη, οι ΗΠΑ καρδιοχτύπησαν μέχρι να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Μετά το άνετο 3-0 της πρεμιέρας με το Βιετνάμ, ακολούθησε η ισοπαλία 1-1 με την Ολλανδία και έτσι το «εισιτήριο» για τους «16» κρίθηκε στην τελευταία συνάντηση κόντρα στην Πορτογαλία. Το 0-0 έδωσε τελικά τη δεύτερη προνομιούχο θέση του πέμπτου ομίλου στις Αμερικανίδες, αφού βέβαια πρώτα τρόμαξαν όταν είδαν τις αντιπάλους τους να έχουν δοκάρι στο 90’! Η κάτοχος των δύο τελευταίων Μουντιάλ δεν σκόραρε για πρώτη φορά στη διοργάνωση έπειτα από δεκατέσσερις διαδοχικούς αγώνες. Η τελευταία ομάδα που την κράτησε στο μηδέν είναι η προσεχής αντίπαλός της, η Σουηδία, το 2015. Σημειώνεται πως οι ΗΠΑ έχουν φτάσει τουλάχιστον ως τα ημιτελικά και στα οκτώ Μουντιάλ που προηγήθηκαν. Όπως προκύπτει από τις αποδοσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, η Ολλανδία διατηρεί σαφές προβάδισμα απέναντι στη Νότια Αφρική με τη νίκη της να προσφέρεται στο 1,21**. Αντίθετα, η συνάντηση της Σουηδίας με τις ΗΠΑ, αναμένεται πιο «ανοιχτή» με τη νίκη των Αμερικανίδων να τιμάται στο 2,08**, αυτή των Σουηδέζων στο 3,60** και την ισοπαλία στο 3,20**.

05:00 Ολλανδία-Νότια Αφρική  Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών

12:00 Σουηδία-ΗΠΑ        Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |