Game Time: Με το παρελθόν στο Τσέλσι-Λέστερ

Reading time2 λ

Πολλές επιλογές πονταρίσματος προσφέρει ο τελικός του FA Cup μεταξύ της Τσέλσι και της Λέστερ.

14:30   Ρέιντζερς-Αμπερντίν Premiership Σκωτίας

Η Ρέιντζερς επιβλήθηκε της Λίβινγκστον (3-0) και τώρα θα γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου. Παραμένει αήττητη στις 37 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ μετρά 18 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

Η Αμπερντίν ηττήθηκε από τη Χιμπέρνιαν (0-1), αλλά έχει εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει σημειώσει μόλις 2 νίκες στα 7 τελευταία ματς, ενώ αγνοεί τη νίκη στις 7 τελευταίες συναντήσεις με τη Ρέιντζερς.

18:00   Χάρτμπεργκ-Αντμίρα Βάκερ           Bundesliga Αυστρίας

Η Χάρτμπεργκ ηττήθηκε από την Αούστρια Βιέννης (1-3), αλλά έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση στα play-out και να παίξει στα μπαράζ για έξοδο στην Ευρώπη. Παραμένει αήττητη στα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Αντμίρα Βάκερ απέσπασε βαθμό από τη Ριντ (0-0) και ψάχνει μια νίκη για να επιβεβαιώσει την παραμονή. Δε δέχτηκε γκολ στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, είναι αήττητη στις 4 τελευταίες εξόδους της, αλλά έχει χάσει και τα 3 εφετινά ματς με τη Χάρτμπεργκ.

19:15   Τσέλσι-Λέστερ          FA Cup Αγγλίας

Η Τσέλσι έχασε από την Άρσεναλ (0-1) και κινδυνεύει η θέση της στην τετράδα της Premier League. Ωστόσο απέκλεισε την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ στο δρόμο για τον τελικό δέχτηκε μόλις 1 γκολ.

Η Λέστερ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1) και επέστρεψε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Βέβαια, έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Τσέλσι στο θεσμό του Κυπέλλου.

20:00   Νιου Γιορκ Σίτι-Τορόντο     MLS

Η Νιου Γιορκ Σίτι ήρθε ισόπαλη στο Ορλάντο (1-1), αλλά συνεχίζει το φλερτ με την κορυφή της Ανατολής. Είναι αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες, στους οποίους έχει σημειώσει 8 τέρματα.

Το Τορόντο πέτυχε την πρώτη εφετινή νίκη του απέναντι στην Κολόμπους (2-0). Έχει ηττηθεί στις 2 εκτός έδρας αποστολές της ως τώρα, όμως δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στη Νέα Υόρκη.

20:30   Γκέζτεπε-Μπεσίκτας            Super Lig Τουρκίας

Η Γκέζτεπε υπέστη βαριά ήττα από την Γκεντσλερμπιρλιγκί (3-5) και μοιάζει να σκέφτεται τις διακοπές από τότε που ξέμεινε από στόχους. Δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Μπεσίκτας υπέστη ήττα-σοκ από την Φατίχ Καραγκιουμρούκ (1-2), αλλά έχει ακόμα στο χέρι της τον τίτλο, αρκεί να πάρει το τρίποντο. Πάντως, έχασε και τα 2 τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν έχει νικήσει στη Σμύρνη από το 2017.