Λιντς -Νόριτς (16/5/2024) προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Λιντς – Νόριτς σε συναρπαστικό ματς για τα playoffs της Championship με ασυναγώνιστες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Elland Road» η Λιντς υποδέχεται τη Νόριτς (16/05/2024) για το δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των playoffs της Championship. To πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και σε αυτό υπάρχει η πιθανότητα παράτασης και πέναλτι. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη νικήτρια του Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ για μια θέση στην Premier League. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Λιντς – Νόριτς οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Λιντς προσφέρεται στο 1,28** και το διπλό της Νόριτς φτάνει στο 3,60** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, για τη μεγάλη αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που ανοίγει πόρτα σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού κι εμπλουτίζει το παιχνίδι.

ΛΙΝΤΣ – ΝΟΡΙΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Λιντς – Νόριτς τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Αφενός είναι ο παράγοντας έδρα που παίζει ρόλο και αφετέρου δεν μπορούν να παραβλεφθούν τα στατιστικά που αναδεικνύουν πως η Λιντς ήταν η πιο σταθερή ομάδα από τις δύο. Η Λιντς τερμάτισε 3η με 90 βαθμούς και ρεκόρ 27-9-10 με 81-43 γκολ (16-5-2, 45-16 γκολ – η δεύτερη καλύτερη επίδοση εντός έδρας), ενώ η Νόριτς ήταν 6η με 73 βαθμούς έχοντας 21-10-15 με 79-64 γκολ (6-6-11, 36-42 γκολ – η 6η χειρότερη επίδοση εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η παράδοση στις αναμετρήσεις της Λιντς με τη Νόριτς;

  • Η Λιντς είναι αήττητη κόντρα στη Νόριτς εδώ και 5 σερί ματς. Σε αυτά επικράτησε 4 φορές.
  • Αυτή τη σεζόν σε 3 ματς η Λιντς έχει 2 νίκες κι ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
  • Η Νόριτς έχει μονάχα μια νίκη επί της Λιντς στα τελευταία 7 παιχνίδια τους, αλλά ήταν μέσα στο «Elland Road» με 3-1 το 2019.

Η Λιντς έρχεται αντιμέτωπη και με το παρελθόν της σε αυτό το ματς. Σε έξι προσπάθειες να πάρει την άνοδο (είτε από την 2η κατηγορία είτε από την Championship) από τα playoffs δεν τα κατάφερε σε καμία. Ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε, πάντως, ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει τι έγινε προηγουμένως, αλλά το να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα ώστε να νικήσει το ματς και να περάσει στον τελικό της 26ης Μαΐου. Πάντως, η Λιντς μετράει 3 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2) κι έχει μονάχα μια επιτυχία στα τελευταία 7 (1-2-4).

Η Νόριτς, από την πλευρά της, έμεινε ικανοποιημένη με το πόσο ανταγωνιστική ήταν κόντρα σε μια ομάδα που έχασε για λίγο την απευθείας άνοδο, με τα δύο εισιτήρια να πηγαίνουν στην πρωταθλήτρια Λέστερ και την Ίπσουϊτς. Τώρα, θα επιχειρήσει να επαναλάβει την εμφάνιση και θα ψάξει την έκπληξη σε μια δύσκολη έδρα με τους παίκτες της να σημειώνουν πως θέλουν πολύ να παίξουν κόντρα στην Λιντς, αφού οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από το παρελθόν.

Στην Championship το στοίχημα συναρπάζει. Λιντς και Νόριτς θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση στο ματς των 150 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αποκαλείται ο τελικός της ανόδου αφού τόσα περίπου χρήματα εξασφαλίζει η παρουσία τους στην Premier League. Οπότε το διακύβευμα είναι τεράστιο. Το Under 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΝΤΣ – ΝΟΡΙΤΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Λιντς – Νόριτς το στοίχημα δεν είναι μονάχα αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό. Οι κόποι μιας χρονιάς κρίνονται σ’ ένα παιχνίδι, την στιγμή που υπάρχει πίεση από όλες τις πλευρές ώστε οι παίκτες να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της επιστροφής των δύο ομάδων στην Premier League. To ποια θα εμφανιστεί πιο ψύχραιμη ίσως παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του ματς. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Λιντς δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Στρούικ και τον χαφ Γκιάμπι και η Νόριτς τους πολύτιμους μέσους Γκιμπς, Ερνάντες και τον έμπειρο φορ Μπαρνς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ