Λιντς-Σαουθάμπτον (26/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Λιντς-Σαουθάμπτον μάχονται για την άνοδο στην Premier League σε ματς με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Wembley» η Λιντς και η Σαουθάμπτον (26/05/2024) έχουν ραντεβού στον τελικό των playoffs της Championship. Το ματς είναι νοκ άουτ, που σημαίνει πως υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι. Οι δύο ομάδες πηγαίνουν αποφασισμένες να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Premier League και να ακολουθήσουν τις Λέστερ και Ίπσουϊτς που έχουν ήδη προβιβαστεί. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο σχηματίζουν τον τέλειο συνδυασμό και θα βρείτε κορυφαίες επιλογές με σούπερ αποδόσεις.

Στο Λιντς – Σαουθάμπτον οι αποδόσεις έχουν ως εξής: Η νίκη της Λιντς προσφέρεται στο 2,33** και η νίκη της Σαουθάμπτον στέκεται στο 3,17** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό δίνοντας τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΛΙΝΤΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Λιντς – Σαουθάμπτον τα προγνωστικά ξεχωρίζουν φαβορί. Στα στατιστικά, πάντως, οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Στην κανονική περίοδο, η Λιντς τερμάτισε 3η με 27-9-10 και 81-43 γκολ, ενώ η Σαουθάμπτον είχε 26-9-11 και 87-63 τέρματα. Στο μεταξύ, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η παράδοση.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Λιντς – Σαουθάμπτον;

  • Η Σαουθάμπτον νίκησε και στις δύο αναμετρήσεις τους για την κανονική περίοδο της Championship. Με 3-1 τον περασμένο Σεπτέμβριο εντός έδρας και με 2-1 στις αρχές Μαΐου εκτός έδρας.
  • Η Σαουθάμπτον μετράει 3 νίκες στις τελευταίες 6 συναντήσεις τους (3-2-1).

Η Λιντς πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των playoffs της Championship καθώς ξεπέρασε με άνεση τη Νόριτς. Μετά το 0-0 στην έδρα της αντιπάλου της στο α’ ματς, τη διέλυσε με 4-0 στο «Elland Road» και τώρα θα δώσει τη μάχη της για να επιστρέψει στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου μια σεζόν μετά τον υποβιβασμό της. «Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την εκμεταλλευτούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός Τζο Ρόντον.

Οι αποδόσεις στο Λιντς – Σαουθάμπτον είναι συναρπαστικές. Η Λιντς εμφανίζεται να έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει την άνοδο στην Premier League και το ενδεχόμενο να τα καταφέρει δίνεται στο 1,68**, ενώ η αντίστοιχη επιλογή για τη Σαουθάμπτον φτάνει στο 2,15** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Σαουθάμπτον, από την πλευρά της, έβγαλε νοκ άουτ τη Γουέστ Μπρομ στον προηγούμενο γύρο. Στο πρώτο ματς στην έδρα της αντιπάλου της απέσπασε 0-0 και στο δεύτερο παιχνίδι μέτρησε η δύναμη του «St. Mary’s» καθώς έφτασε εύκολα στη νίκη με 3-1 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Στο εσωτερικό της γνωρίζουν πως ματσάρουν καλά με την Λιντς, αλλά προσπαθούν να αποβάλλουν από το σύστημά τους τις δύο νίκες που πέτυχαν απέναντι στην αντίπαλό τους με τον προπονητή Ράσελ Μάρτιν να σημειώνει πως περιμένει εντελώς διαφορετικό ματς σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα μεταξύ τους μέσα στη σεζόν.

Στην Championship το στοίχημα φτάνει στην κορύφωσή του. Το ματς στο «Wembley» χαρακτηρίζεται ως ο τελικός των 150 εκατομμυρίων αφού τόσα υπολογίζονται περίπου τα έσοδα που εξασφαλίζει η ομάδα που παίρνει την άνοδο για την Premier League, με την επιλογή του goal/goal να πληρώνει 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΝΤΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Λιντς – Σαουθάμπτον το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι κοινό: να φτάσουν στη νίκη – άνοδο με οποιονδήποτε τρόπο και κόστος. Σε αυτό το σημείο είναι το μόνο που έχει σημασία. Βέβαια, τα προβλήματα δεν απουσιάζουν και οι συνθέσεις που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές θα έχουν μεγάλη βαρύτητα. Η Λιντς δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Στρούικ και τον χαφ Γκιάμπι, ενώ η Σαουθάμπτον δεν έχει στο απόλυτο τον βασικό κίπερ Μπαζούνου, τον αμυντικό Λάριος και τον έμπειρο μέσο Άρμστρονγκ.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ