Νόριτς – Σαουθάμπτον (1/1/2024) προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Νόριτς εναντίον Σαουθάμπτον στην Championship με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη πάση θυσία σε ματς με σούπερ επιλογές για στοίχημα

Στο «Carrow Road» η Νόριτς φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον (1/1/2023) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Championship. H Νόριτς βρίσκεται σε περίοδο που πιέζει για να πλησιάσει τις θέσεις των playoffs ανόδου στην Premier League, την στιγμή που η Σαουθάμπτον παλεύει για τον απευθείας προβιβασμό στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στην πλατφόρμα της Betsson ποδόσφαιρο προσφέρει ευκαιρίες για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Το ζευγάρι Νόριτς – Σαουθάμπτον έχει πλούσια παράδοση. Η Νόριτς, πάντως, έχει μονάχα μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια τους, διάστημα στο οποίο η Σαουθάμπτον επικράτησε τέσσερις φορές. Στον πρώτο γύρο έφεραν 4-4 σε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν. Όσον αφορά στις τιμές στις οποίες βρίσκουμε τις δύο ομάδες, να αναφέρουμε ότι ο άσος της Νόριτς δίνεται στο 3,45** και το διπλό της Σαουθάμπτον στο 2,03** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΟΡΙΤΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Στο ματς Νόριτς – Σαουθάμπτον τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο φαβορί καθώς η Σαουθάμπτον μάχεται για να πάρει την άνοδο στην Premier League. Παρόλο που άλλαξε πολύ το ρόστερ της και αποδυναμώθηκε σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν που έπαιζε στην κορυφαία κατηγορία εμφανίζεται άκρως ανταγωνιστική. Άλλωστε, το να επιστρέψει έπειτα από μια αγωνιστική περίοδο στην Championship είναι ο στόχος της.

Βέβαια, η αποστολή της δεν είναι εύκολη μιας και το πρωτάθλημα της Championship είναι πολύ απαιτητικό. Αυτή την περίοδο με το πρόγραμμα φορτωμένο αντιμετωπίζει και τις λογικές φθορές που προκαλούν τα συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Να σημειώσουμε πως προέρχεται από νίκη με 2-1 κόντρα στην Πλίμουθ εντός έδρας την Παρασκευή (29/12). Σε γενικές γραμμές, πάντως, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η Νόριτς, επίσης, εδώ και κάποιο καιρό έχει κάνει «κλικ» κι έχει ανέβει επίπεδο συγκεντρώνοντας αρκετούς βαθμούς ώστε να αρχίσει να ονειρεύεται πως μπορεί να διεκδικήσει την άνοδό της και να παίξει και πάλι στην Premier League. Εξάλλου, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη κι αν διατηρήσει τον ρυθμό συγκομιδής θα έχει καλές πιθανότητες. Την Παρασκευή (29/12) έχασε 1-0 στη Μίλγουολ.

Το στοίχημα στην Championship καθηλώνει αυτή τη σεζόν με πολλές ομάδες να διεκδικούν την άνοδό τους στην Premier League είτε άμεσα είτε μέσω των playoffs. Κάθε αγώνας μοιάζει με τελικό και το Νόριτς – Σαουθάμπτον δεν διαφέρει. Με τις δύο ομάδες να έχουν το μυαλό τους στην επίθεση, η επιλογή του Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΟΡΙΤΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ

Στο Νόριτς – Σαουθάμπτον το στοίχημα έχει να κάνει και με τη διαχείριση του αγώνα όσον αφορά στην έδρα. Συγκεκριμένα, η Νόριτς στο γήπεδό της είναι αρκετά δυνατή και έχει επτά νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Εδώ και τέσσερα σερί ματς είναι αήττητη, διάστημα στο οποίο έχει πετύχει τρεις νίκες. Η Σαουθάμπτον, πάλι, εκτός έδρας δείχνει πολύ καλό πρόσωπο. Έχει ρεκόρ 6-4-2 και είναι αήττητη εδώ κι οκτώ ματς για την Championship (4-4-0). Οπότε παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά το προσωπικό τους, οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για μια σπουδαία «μάχη».

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |