Πρέμιερ Λιγκ 2024/25 – Προβλέψεις για κάθε ομάδα από τη Μάντσεστερ Σίτι ως την Ίπσουιτς
12 λH Premier League προσφέρει συγκλονιστικά ματς και μοναδικές στιγμές με ασύγκριτες αγορές για στοίχημα.
Άλλη μια σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ άρχισε, και όπως πάντα είναι γεμάτη από ανατροπές, κατακτήσεις τροπαίων και υποβιβασμούς – όμως ποια είναι η κατάσταση των 20 ομάδων στα πρώτα βήματα της αγωνιστικής περιόδου 2024/25; Ενώ η Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ στοχεύουν στο μεγαλύτερο έπαθλο από όλα, όσο κατεβαίνουμε στον πίνακα βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ βλέπουμε ότι άλλες ομάδες ορίζουν διαφορετικά την επιτυχία. Ας δούμε και τις 20 ομάδες της κατηγορίας, τις προσδοκίες μας από αυτές για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και τι θα ήθελαν να πετύχουν για να θεωρείται η σεζόν τους επιτυχημένη.
Μάντσεστερ Σίτι
Ανάλυση: Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε τη σεζόν 2024/25 ως το ξεκάθαρο φαβορί για μια πέμπτη συνεχή κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Χουλιάν Αλβάρες αποχώρησε και η Σίτι δεν ξόδεψε τρελά ποσά σε μεταγραφές όπως κάνει συνήθως (πήρε τους Γκιντογάν και Σαβίνιο), ίσως δούμε τις ομάδες που την καταδιώκουν να κλείνουν λίγο την ψαλίδα μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
Καλή σεζόν: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει θέσει τόσο ψηλά τον πήχη στη Μάντσεστερ Σίτι, που για να είναι μια χρονιά απλώς «καλή» θα πρέπει να περιλαμβάνει κατάκτηση τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι όταν έχεις κερδίσει τέσσερις τίτλους στη σειρά, η πίεση να κατακτήσεις και τον πέμπτο είναι πολύ μεγάλη. Έτσι, θα είναι δύσκολο φέτος να αψηφήσει τις προσδοκίες όλων η Μάντσεστερ Σίτι.
Κακή σεζόν: Δυστυχώς, οτιδήποτε άλλο εκτός από την κατάκτηση της πρώτης θέσης θα θεωρηθεί αποτυχία από τον Πεπ και το επιτελείο του. Τόσο ψηλά είναι τα στάνταρ που έχουν ορίσει για την απόδοσή τους. Αν ξεκινάς τη χρονιά ως το φαβορί για τη νίκη, είσαι υποχρεωμένος να νικήσεις – τόσο απλά.
Mάντσεστερ Σίτι
Άρσεναλ
Ανάλυση: Φέτος το καλοκαίρι, η Άρσεναλ ενίσχυσε το ρόστερ της με την προσθήκη του Ρικάρντο Καλαφιόρι, του Μίκελ Μερίνο και του Ραχίμ Στέρλινγκ όμως και πάλι δίνει την αίσθηση ότι της λείπει ένας σκόρερ των 20 γκολ ανά σεζόν για να μπορέσει να πιέσει αποτελεσματικά τη Σίτι. Έτσι, περιμένουμε ότι ο Μίκελ Αρτέτα και η κομπανία του θα επιχειρήσει να βρει αυτό που της λείπει εσωτερικά, περιμένοντας πολλά από τον νεαποκτηθέντα Άγγλο επιθετικό.
Καλή σεζόν: Φέτος, οι «Κανονιέρηδες» στοχεύουν στο μεγαλύτερο έπαθλο και μόνο. Μετά τις δύο διαδοχικές δεύτερες θέσεις που κατέκτησε η Άρσεναλ σε δύο συνεχόμενες σεζόν, οι φίλοι της ομάδας ζητούν όσο ποτέ άλλοτε έναν τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Όμως, για να στολιστεί το διάσημο τρόπαιο με κόκκινες κορδέλες τον Μάιο, η Άρσεναλ θα χρειαστεί να υπερνικήσει μια από τις καλύτερες ομάδες της ιστορίας.
Κακή σεζόν: Θα ήταν σκληρό να πούμε ότι με μια δεύτερη θέση η σεζόν θα ήταν κακή, από τη στιγμή που η Άρσεναλ πρέπει να τα βάλει με μια ποδοσφαιρική μηχανή όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ένας τερματισμός στην τρίτη θέση ή πιο κάτω θα θεωρούνταν τεράστια αποτυχία.
Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στους αγώνες της Premier League συγκλονίζει. Θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές σε αναρίθμητες αγορές με ασύγκριτες αποδόσεις. Έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ήδη μας αποζημιώνει με συναρπαστικό θέαμα.
Άρσεναλ
Λίβερπουλ
Ανάλυση: Είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις για την απόδοση της Λίβερπουλ στη σεζόν 2024/25. Αν και έχασε τον Γιούργκεν Κλοπ, η ομάδα έχει έναν νέο και πολλά υποσχόμενο προπονητή, τον Άρνε Σλοτ, καθώς και μια δεμένη ομάδα από την περυσινή σεζόν. Το κύριο πρόβλημα για φέτος είναι η παντελής έλλειψη μεγάλη μεταγραφικών επενδύσεων από τους ιδιοκτήτες σε βασικούς παίκτες (πήρε τον κίπερ Μαμαρντασβίλι με 30 εκατ. Ευρώ από τη Βαλένθια και τον άφησε δανεικό), ενώ πρόσθεσε και τον μεσοεπιθετικό Φεντερίκο Κιέζα (12 εκατ. Ευρώ από τη Γιουβέντους).
Καλή σεζόν: Η κατάκτηση της κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε να είναι το απόλυτα καλύτερο αποτέλεσμα για τη Λίβερπουλ, και σαν ενδεχόμενο δεν είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας από τη στιγμή που παίζουν στην ομάδα παίκτες υψηλού επιπέδου όπως οι Μο Σάλαχ, Φίρχιλ φαν Ντάικ και Άλισον. Ωστόσο, αν σκεφτούμε ότι φέτος έγινε αλλαγή προπονητή, ακόμη και η μείωση της απόστασης από την Άρσεναλ και τη Σίτι θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα.
Κακή σεζόν: Η πτώση από την πρώτη τετράδα και, γενικότερα, μια μη εντυπωσιακή πρώτη χρονιά υπό την ηγεσία του Άρνε Σλοτ είναι παράγοντες ανησυχίας για τη Λίβερπουλ, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει απουσία μεταγραφών αλλά και κίνδυνος να χάσει μεγάλα ονόματα μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
Λίβερπουλ
Τότεναμ
Ανάλυση: Η πορεία της Τότεναμ υπήρξε μια από τις πιο συναρπαστικές για το 2023/24, όμως η ομάδα ξέμεινε από δυνάμεις προς το τέλος της χρονιάς μετά από μια σειρά σοβαρών τραυματισμών των παικτών της. Για την απόδοση του Άγγελου Ποστέκογλου οι προσδοκίες ήταν λίγες στην περυσινή σεζόν, όμως φέτος θα του ασκηθεί έντονη πίεση για να υπάρξει πρόοδος, ειδικά μετά τα 149 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν σε παίκτες το καλοκαίρι.
Καλή σεζόν: Η επιστροφή στην κορυφαία τετράδα και η κατάκτηση είτε ενός τροπαίου σε εθνικό επίπεδο είτε του Γιουρόπα Λιγκ θα ήταν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για τη σεζόν των Σπερς. Έστω και ένα από αυτά τα επιτεύγματα θα ήταν σημάδι ικανοποιητικής προόδου.
Κακή σεζόν: Μία ακόμη χρονιά χωρίς ένα τρόπαιο ή χωρίς πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τότεναμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ανάλυση: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι, αποκτώντας τους Λένι Γιορό, Ματέις ντε Λιχτ, Τζόσουα Ζίρκζεϊ, Νουσαΐρ Μασράουι και Μανουέλ Ουγάρτε. Τα αυξημένα έξοδα δημιουργούν και αυξημένη πίεση στον έμπιστο, προς το παρόν, του διοικητικού συμβουλίου, τον Έρικ τεν Χαχ, έναν προπονητή που φαίνεται ότι προσπαθεί να αναδημιουργήσει στο Μάντσεστερ την παλιά ομάδα που είχε στον Άγιαξ.
Καλή σεζόν: Η επάνοδος στην κορυφαία τετράδα και μια μικρή μείωση της απόστασης από τις ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση. Η Γιουνάιτεντ πρέπει να δείξει ότι επιστρέφει εκεί όπου ανήκει.
Κακή σεζόν: Ακόμα μία σεζόν χωρίς έξοδο στα γήπεδα του Τσάμπιονς Λιγκ και με μεγάλη απόσταση από τη Σίτι και την παρέα της.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άστον Βίλα
Ανάλυση: Στη φετινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, η Άστον Βίλα ήταν μια από τις πιο ενεργές ομάδες. Απέκτησε τους Αμαντού Ονανά, Ίαν Μάατσεν, Κάμερον Άρτσερ, Τζέιντεν Φίλοτζιν, Σάμιουελ Ίλινγκ-Τζούνιορ, Λιούις Ντόμπιν, Έντσο Μπαρενετσέα και Ρος Μπάρκλεϊ – η ομάδα του Έμερι προφανώς προσπαθεί να μεγαλώσει το ρόστερ της, ώστε να αγωνιστεί σε τέσσερα μέτωπα αυτήν τη σεζόν.
Καλή σεζόν: Η Βίλα στοχεύει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία. Αν μπορέσει να παραμείνει στην Ευρώπη και να έχει και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα θεωρήσει ότι οι επενδύσεις της έπιασαν τόπο.
Κακή σεζόν: Υπερβολική προσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ με αποτέλεσμα τερματισμό εκτός της κορυφαίας εξάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.
Άστον Βίλα
Νιούκαστλ
Ανάλυση: Σε αυτήν τη σεζόν, η Νιούκαστλ μπορούμε να πούμε ότι προσπαθεί να εξισορροπήσει κάπως τα οικονομικά της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έλειψαν οι επενδύσεις στην πρώτη ομάδα. Μετά την περυσινή σεζόν, όπου την ξεπέρασαν ομάδες σαν τη Βίλα, στα γήπεδα του φετινού πρωταθλήματος θα θελήσει να δείξει ότι σημειώνει πρόοδο.
Καλή σεζόν: Επιστροφή στην κορυφαία τετράδα, πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, άρα και διατήρηση παικτών όπως ο Αλεξάντερ Ισάκ.
Κακή σεζόν: Αν η ομάδα βρεθεί για άλλη μια σεζόν εκτός κορυφαίας εξάδας, θα δυσκολευτεί να κρατήσει τα μεγάλα της αστέρια.
Νιούκαστλ
Τσέλσι
Ανάλυση: Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι προσπαθεί να κάνει η Τσέλσι και πώς καταφέρνει ακόμα να επιβιώνει οικονομικά. Φέτος ξόδεψε πάνω από 260 εκατομμύρια Ευρώ, ενώ ανανέωσε και το συμβόλαιο του Κόουλ Πάλμερ μέχρι το 2033. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η Τσέλσι πρέπει να καταγράψει γρήγορα επιτυχίες, για να είναι βιώσιμο το όλο πρότζεκτ.
Καλή σεζόν: Επιστροφή στην κορυφαία τετράδα και εξασφάλιση ζεστού χρήματος από το Τσάμπιονς Λιγκ ώστε να εξομαλυνθούν κάπως τα οικονομικά της ομάδας.
Κακή σεζόν: Με μία ακόμη σεζόν εκτός της κορυφαίας τετράδας, θα αρχίσει να χτυπά η καμπάνα των Κανόνων FFP της UEFA.
Τσέλσι
Γουέστ Χαμ
Ανάλυση: Η Γουέστ Χαμ ήταν αναμφίβολα μια από τις ομάδες που τα κατάφεραν καλύτερα στη φετινή μεταγραφική περίοδο, και μάλιστα χωρίς φανφάρες. Οι Μαξ Κίλμαν, Κρισένσιο Σάμερβιλ, Νίκλας Φούλκρουγκ, Άαρον Γουάν-Μπισάκα, Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, Γουές Φοντέρινγκαμ, Γκίντο Ροντρίγκες και Λουίς Γκιγιέρμε είναι πανέξυπνες επιλογές.
Καλή σεζόν: Η επιστροφή στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη θα ήταν σπουδαίο σημάδι προόδου για τη Γουέστ Χαμ, και μάλιστα ένας στόχος όχι εντελώς ανέφικτος.
Κακή σεζόν: Τερματισμός στη μέση του πίνακα βαθμολογίας, κάτι που θα σήμαινε ότι καμία από τις νέες μεταγραφές δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Γουέστ Χαμ
Φούλαμ
Ανάλυση: Φέτος, η Φούλαμ έχασε σημαντικούς παίκτες, όμως από την άλλη έκανε καλές μεταγραφές. Ο Ζοάο Παλίνια έφυγε για την Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο Εμίλ Σμιθ-Ρόου μπορεί να γεμίσει το κενό. Ο Τόσιν Ανταραμπιόγιο έμεινε ελεύθερος, όμως ο Ράιαν Σεσενιόν επέστρεψε, ενώ η Φούλαμ απέκτησε και τους Γιόακιμ Άντερσεν, Σάντερ Μπέργκε, Χόρχε Κουένκα και Ράις Νέλσον.
Καλή σεζόν: Μια άνοδος λίγων θέσεων πάνω από το μέσο της βαθμολογίας θα ήταν ένα πραγματικό επίτευγμα για τους «Κότατζερς».
Κακή σεζόν: Η περίπτωση που η ομάδα δεν θα τα καταφέρει χωρίς τον Παλίνια και πέσει μερικές θέσεις πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.
Φούλαμ
Το στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ προσελκύει τεράστιο ενδιαφέρον κάθε σεζόν και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Η δημοφιλέστερη λίγκα στον κόσμο από τις πρώτες αγωνιστικές κιόλας δείχνει πως αναμένεται συναρπαστική με μάχες σε όλα τα σημεία του ταμπλό και κάθε στροφή να προσφέρει μεγάλα ματς.
Μπρέντφορντ
Ανάλυση: Όλοι περίμεναν ότι ο Άιβαν Τόνεϊ θα κάνει τη μεγάλη αποχώρηση από την Μπρέντφορντ το καλοκαίρι και οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν με την ομάδα να συνεχίζει χωρίς το κορυφαίο της αστέρι. Ο Φάμπιο Καρβάλιο είναι μια έξυπνη επιλογή για την Μπρέντφορντ, ενώ ο Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να της δώσει πρόσθετη δύναμη πυρός όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του.
Καλή σεζόν: Άνοδος σε ασφαλές ύψος πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πιο κοντά στο μέσο της βαθμολογίας, με παράλληλη προσαρμογή του Τιάγκο ώστε να γίνει μακροπρόθεσμος αντικαταστάτης του Τόνεϊ.
Κακή σεζόν: Η Μπρέντφορντ χωρίς τον Τόνεϊ δεν βρίσκει το ρυθμό που έχει ανάγκη και παλεύει για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.
Μπρέντφορντ
Μπράιτον
Ανάλυση: Αυτήν τη σεζόν, ο Πασκάλ Γκρος θα λείψει τρομερά από την Μπράιτον – και αυτό δεν αποτελεί υπερβολή. Ωστόσο, οι «Γλάροι» έχουν φέτος επενδύσει σε κάποιους παίκτες για την πρώτη τους ομάδα, ώστε να ενισχύσουν και συνολικότερα το ρόστερ τους: πιο συγκεκριμένα, στους Γιανκούμπα Μίντεχ, Ματς Βίφερ, Μπράγιαν Γκρούντα και Ιμπραχίμ Οζμάν. Έχει νέο προπονητή τον Φάμπιαν Χιουρτσέλερ.
Καλή σεζόν: Η Μπράιτον βρίσκει ξανά έναν τρόπο να ανιχνεύσει νέα ταλέντα από το πουθενά για να διατηρήσει τη θέση της στο μέσο της βαθμολογίας.
Κακή σεζόν: Οι συνεχείς πωλήσεις παικτών επηρεάζουν τελικά τους «Γλάρους» που πέφτουν λίγο στη βαθμολογία, έως τη 15η/16η/17η θέση του πίνακα.
Μπράιτον
Κρίσταλ Πάλας
Ανάλυση: Για την Κρίσταλ Πάλας, αυτό το καλοκαίρι έφερε απώλειες και πιθανές αποχωρήσεις παικτών. Ο Μίκαελ Ολίσε έφυγε στην Μπάγερν Μονάχου κι ο Γιόακιμ Άντερσεν στη Φούλαμ, αλλά τουλάχιστον κατάφερε και κράτησε ορισμένους από τους καλύτερούς της κι έκανε ορισμένες αξιόλογες μεταγραφές (Ενκέτια, Λακρουά, Ριάντ, Σαρ, Τέρνερ, Τσαλόμπα κ.α.).
Καλή σεζόν: Η Πάλας καταφέρνει να κρατήσει τον Έζε για μία ακόμη σεζόν και να γεμίσει τα κενά στη σύνθεσή της, ώστε να μη σταματήσει η πρόοδος που σημείωσε με τον Όλιβερ Γκλάσνερ πέρυσι, όταν τερμάτισε ξανά πάνω από τη μέση του πίνακα βαθμολογίας.
Κακή σεζόν: Η Πάλας δεν καταφέρνει να σταθεροποιηθεί μετά τις απώλειες βασικών παικτών, πέφτει στη βαθμολογία, και χάνει και τον Έζε το επόμενο καλοκαίρι.
Κρίσταλ Πάλας
Γουλβς
Ανάλυση: Η αποχώρηση των Μαξ Κίλμαν και Πέδρο Νέτο ήταν τεράστια απώλεια για τους Γουλβς, που ήδη δυσκολεύονται από την περυσινή περίοδο, όταν και τερμάτισαν στη 14η θέση. Οι μεταγραφές που έχει κάνει έως τώρα η ομάδα δεν εξισορρόπησαν τις αποχωρήσεις.
Καλή σεζόν: Οι Γουλβς καταφέρνουν, έστω την τελευταία στιγμή, να βρουν αντικαταστάτη του Πέδρο Νέτο και, τουλάχιστον, διατηρούν τη θέση τους κάτω από το μέσο του πίνακα βαθμολογίας χωρίς να φλερτάρουν ούτε στιγμή με τον υποβιβασμό.
Κακή σεζόν: Οι Γουλβς δυσκολεύονται πολύ χωρίς τους Κίλμαν και Νέτο. Πέφτουν προς τη ζώνη του υποβιβασμού και μπαίνουν ενδεχομένως και σε κίνδυνο.
Γουλβς
Μπόρνμουθ
Ανάλυση: Ας το παραδεχτούμε – η αποχώρηση του Ντόμινικ Σολάνκε θα είναι τεράστια απώλεια για την Μπόρνμουθ, ακόμη και αν η ομάδα εισέπραξε σε αντάλλαγμα 65 εκατομμύρια λίρες από την Τότεναμ. Η ομάδα έφερε στο ρόστερ της τους Λουίς Σινιστέρα, Ενές Ουνάλ, Ντιν Χούισεν και Χουλιάν Αραούχο σε μια προσπάθεια να αποκτήσει, τουλάχιστον, μεγαλύτερη αξία το κάπως αταίριαστο αυτό σύνολο.
Καλή σεζόν: Η Μπόρνμουθ βρίσκει, έστω και αργά, αντικαταστάτη του Σολάνκε στην επίθεση και ο κορυφαίος της σκόρερ καταφέρνει να πετύχει 15 γκολ, προωθώντας την έτσι στη 12η θέση της τελικής κατάταξης.
Κακή σεζόν: Η πηγή των γκολ στεγνώνει για τα «Κεράσια» και πέφτουν στη βαθμολογία έως τη 16η θέση.
Μπόρνμουθ
Έβερτον
Ανάλυση: Φέτος το καλοκαίρι η Έβερτον δίστασε κάπως να ξοδέψει χρήματα, δικαιολογημένα βέβαια. Είναι κάτι που συμβαίνει όταν υπάρχει ενδεχόμενο ποινής αφαίρεσης βαθμών. Οι Τζέικ Ο’ Μπράιεν, Ιλιμάν Ντιαγέ και Τιμ Ιρεγκμπουνάμ κόστισαν κάτω από 20 εκατομμύρια λίρες ο καθένας, ενώ οι Αμαντού Ονάνα, Μπεν Γκόντφρεϊ και Λιούις Ντόμπιν πουλήθηκαν για πολύ περισσότερα χρήματα.
Καλή σεζόν: Αν η Έβερτον καταφέρει να μην έχει αφαιρέσεις βαθμών, σταθεροποιήσει το βήμα της και αποφύγει και τον υποβιβασμό, αυτή θα είναι μια σεζόν καλή για το μακροπρόθεσμο μέλλον του συλλόγου.
Κακή σεζόν: Η Έβερτον δέχεται και άλλα χτυπήματα από αφαιρέσεις βαθμών και δεν καταφέρνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Έβερτον
Λέστερ
Ανάλυση: Αν και η Λέστερ στέφθηκε Πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ πριν από μια δεκαετία, πέρυσι είχε καταλήξει να παίζει στην κατηγορία Τσάμπιονσιπ. Ο Κιέρναν Ντιούσμπουρι-Χολ θα λείψει πολύ από την ομάδα φέτος, όμως υπήρξαν τέσσερις νέες μεταγραφές και επιπλέον η έξυπνη κίνηση του δανεισμού του Μπουονανότε από την Μπράιτον. Έχει νέο προπονητή τον Στιβ Κούπερ.
Καλή σεζόν: Συνέχεια της παρουσίας στην Πρέμιερ Λιγκ.
Κακή σεζόν: Απευθείας υποβιβασμός χωρίς να δοθεί καν μάχη.
Λέστερ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Ανάλυση: Ο Έλιοτ Άντερσον είναι η μεγάλη μεταγραφή της Φόρεστ για το καλοκαίρι, ενώ ο Νίκολα Μιλένκοβιτς μοιάζει πολύ έξυπνη απόκτηση. Η ομάδα εισέπραξε, επίσης, πάνω από 70 εκατομμύρια λίρες από τις καλοκαιρινές πωλήσεις παικτών, σε μια προσπάθεια να αποφύγει το ενδεχόμενο ποινής λόγω των κανόνων FFP.
Καλή σεζόν: Αποφυγή άλλων αφαιρέσεων βαθμών αλλά και του υποβιβασμού.
Κακή σεζόν: Η Νότιγχαμ δέχεται και άλλα χτυπήματα από αφαιρέσεις βαθμών και δεν καταφέρνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Νότιγχαμ Φόρεστ
Σαουθάμπτον
Ανάλυση: Η Σαουθάμπτον κατάφερε να μην έχει αποχωρήσεις από την περυσινή της σύνθεση, στην οποία πρόσθεσε επίσης τους Τέιλορ Χάργουντ-Μπελις και Φλιν Ντάουνς. Κάνει έξυπνες κινήσεις – δεν ξοδεύει πάρα πολλά, για να εξοικονομήσει χρήματα σε περίπτωση που οδηγηθεί σε υποβιβασμό, ωστόσο φροντίζει να ενισχύσει και λίγο την ομάδα της.
Καλή σεζόν: Οποιαδήποτε θέση παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ.
Κακή σεζόν: Τερματισμός στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Σαουθάμπτον
Ίπσουιτς
Ανάλυση: Η Ίπσουιτς φαίνεται να κάνει μια αρκετά καλή προσπάθεια. Μετά τους 96 βαθμούς που συγκέντρωσε στην κατηγορία Τσάμπιονσιπ πέρυσι, έκανε και αξιόλογες μεταγραφές φέτος, αποκτώντας τους Ομάρι Χάτσινσον, Τζέικομπ Γκριβς, Λίαμ Ντέλαπ, Μπεν Τζόνσον και Αριάνετ Μούριτς.
Καλή σεζόν: Παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.
Κακή σεζόν: Η ομάδα δεν καταφέρνει να αξιοποιήσει τη φόρμα της από την κατηγορία Τσάμπιονσιπ για να επιβιώσει στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ίπσουιτς
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ