Prime Time: Λίβερπουλ-Γουλβς, μονόδρομος

Reading time4 λ

Ώρα για στοίχημα σε κορυφαίες διοργανώσεις με απίθανες αποδόσεις σε δύο αθλήματα

Εντυπωσιακό είναι και το αποψινό πρόγραμμα με θαυμάσια παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από κορυφαίες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Το κουπόνι στην πλατφόρμα της Betsson, περιέχει σούπερ επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε απίθανες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η ευκαιρία για παιχνίδι στο live.

Λίβερπουλ-Γουλβς αναμετριούνται στο «Anfield» σε εξ αναβολής ματς από την 7η αγωνιστική για το πρωτάθλημα αγγλίασ. Η Λίβερπουλ δεν έχει νικήσει στα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια της και απέχει ακόμη αρκετά από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο UEFA Champions League που είναι και ο μεγάλος της στόχος. Γι’ αυτό και απόψε η νίκη είναι μονόδρομος για εκείνη. Ωστόσο, η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη. Η Γουλβς παλεύει για την παραμονή της κι έχει κι εκείνη ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα. Καθεμία πέτυχε από μια νίκη κι ένα ματς έληξε ισόπαλο.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ… SUPERCOPA BETSSON

Από την Αγγλία μεταφερόμαστε στην Ισπανία και στο Copa del Rey. Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο συναντιούνται στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο. Αμφότερες έχουν σε προτεραιότητα αυτή τη διοργάνωση και όχι τη λαλιγκα τη δεδομένη περίοδο. Καθώς έχουν μεγάλη αντιπαλότητα που… ξεφεύγει και από τα όρια του αγωνιστικού χώρου αναμένεται ματς με μεγάλη ένταση.

Στη Γαλλία και στο Coupe de France, Μαρσέιγ-Ανεσί «μάχονται» για μια θέση στα ημιτελικά. Η Μαρσέιγ είναι το φαβορί κόντρα στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Έπειτα το ενδιαφέρον για στοίχημα αλλάζει ήπειρο. Η Primera A Κολομβίας και το Copa Libertadores προσφέρουν συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα, αλλά το highlight είναι ο τελικός του Supercopa Betsson Αργεντινής: Μπόκα Τζούνιορς-Πατρονάτο. Η Μπόκα Τζούνιορς μοιάζει να έχει το πάνω χέρι λόγω ποιότητας, αλλά και φόρμας.

Τέλος, στο NBA συνεχίζεται η δράση με καταπληκτικές αναμετρήσεις καθώς οι ομάδες βρίσκονται στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Ξεχωρίζει το ματς Μιλγουόκι Μπακς-Ορλάντο Μάτζικ με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να ψάχνει να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό της.

22:00   Λίβερπουλ-Γουλβς                                        Premier League

22:00   Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο                    Copa del Rey

22:00   Μαρσέιγ-Ανεσί                                              Coupe de France

00:00   Ουρακάν-Μπόστον Ρίβερ                             Copa Libertadores

01:00   Ντεπορτίβο Κάλι-Περέιρα                           Primera A Κολομβίας

02:00   Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν-Ελ Νασιονάλ                      Copa Libertadores

02:00   Ντιτρόιτ Πίστονς-Σικάγο Μπούλς              NBA

02:00   Σάρλοτ Χόρνετς-Φοίνιξ Σανς                      NBA

02:15   Μπόκα Τζούνιορς-Πατρονάτο                     Supercopa Betsson Αργεντινής

02:30   Ατλέτικο Μινέιρο-Καραμπόμπο                  Copa Libertadores

02:30   Μαϊάμι Χιτ-Φιλαντέλφια 76ερς                  NBA

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Κλίβελαντ Καβαλίερς   NBA

02:30   Νιού Γιόρκ Νικς-Μπρούκλιν Νετς              NBA

03:00   Μιλγουόκι Μπάκς-Ορλάντο Μάτζικ                       NBA

03:00   Χιούστον Ρόκετς-Μέμφις Γκρίζλις             NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς        NBA