Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ (17/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ σε δυνατό ματς για τα playoffs της Championship με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «St. Mary’s Stadium» η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ (17/05/2024) για το δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των playoffs της Championship. Στον πρώτο τους αγώνα έμειναν στο 0-0. Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν παραμείνει τότε η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στον τελικό ανόδου στην Premier League τη Λιντς. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του αγγλικού ποδοσφαίρου σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ οι αποδόσεις παρουσιάζονται ως εξής: Ο άσος της Σαουθάμπτον προσφέρεται στο 1,74** και το διπλό της Γουέστ Μπρομ το συναντάμε στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, για το ματς είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ τα προγνωστικά έχουν φαβορί για τη νίκη – πρόκριση. Εξάλλου και τα στατιστικά των δύο ομάδων υπογραμμίζουν πως υπάρχει διαφορά μεταξύ τους. Στην κανονική περίοδο της Championship η Σαουθάμπτον τερμάτισε με 87 βαθμούς και ρεκόρ 26-9-11 με 87-63 και 15-3-5 με 54-29 τέρματα εντός έδρας, ενώ η Γουέστ Μπρομ είχε 12 βαθμούς λιγότερους με 21-12-13 και 70-47 γκολ και εκτός έδρας είχε 6-8-9 με 32-30 γκολ.

Τι κρατάμε από την παράδοση της Σαουθάμπτον με τη Γουέστ Μπρομ;

  • Σε αυτή τη σεζόν σε 3 αναμετρήσεις η Σαουθάμπτον είναι αήττητη κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Νίκησε με 2-1 (εντός) και 2-0 (εκτός) στους δύο γύρους πριν από το 0-0 στα playoffs.
  • Η Γουέστ Μπρομ έχει νικήσει την Σαουθάμπτον μονάχα μια φορά στα τελευταία 9 παιχνίδια τους και η τελευταία της νίκη στην έδρα της αντιπάλου της σημειώθηκε το 2016.

Η Σαουθάμπτον, λοιπόν, νιώθει πως πήρε θετικό αποτέλεσμα στο α’ ματς και τώρα πηγαίνει στη δεύτερη αναμέτρηση γεμάτη αισιοδοξία πως μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση στον τελικό της 26ης Μαΐου. Άλλωστε, ως γηπεδούχος έχει αρκετά καλό ρεκόρ στην κανονική περίοδο κι έπειτα το ρόστερ της είναι γεμάτο από παίκτες επιπέδου Premier League, έχοντας κρατήσει μεγάλο μέρος του δυναμικού της που είχε όταν υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν.

Η Γουέστ Μπρομ, στο μεταξύ, είναι αποφασισμένη να παίξει τα ρέστα της στο «St. Mary’s». Η διαφορά στην απόδοσή της όταν παίζει εντός έδρας σε σύγκριση με όταν βρίσκεται μακριά από το γήπεδό της είναι σημαντική, αλλά σε αυτό το σημείο δεν έχει άλλη επιλογή. Να σημειώσουμε, δε, πως δεν έχει νικήσει εκτός έδρας εδώ και περισσότερο από δύο μήνες σε 4 ματς (0-2-2). Στο εσωτερικό της, πάντως, εκτιμούν πως ίσως είναι καλό που λογαριάζονται ως το αουτσάιντερ. «Το γεγονός πως η Σαουθάμπτον τερμάτισε 12 βαθμούς πάνω από εμάς και μας νίκησε και στα δύο ματς, ενδεχομένως να τους “φορτώσει” με πίεση», είπε ο αμυντικός Κόνορ Τάουνσεντ.

Στην Championship το στοίχημα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ κυνηγούν την πρόκριση σ’ έναν τελικό που μπορεί να τους αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια, αν πάρουν την άνοδο για την Premier League. Η σημασία του ματς ξεπερνά αυτή που έχει ένα απλό παιχνίδι. Το Under 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,92** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με το να βγάλουν στο χορτάρι τον καλύτερο εαυτό τους. Η Σαουθάμπτον έχει την ποιότητα και την έδρα, αλλά η Γουέστ Μπρομ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία με την πορεία της στη σεζόν και στο α’ ματς απέδειξε πως έχει τον τρόπο να κάνει ζημιά στην αντίπαλό της. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Σαουθάμπτον δεν έχει στο μάξιμουμ τον γκολτζή Άνταμς, τον μεσοεπιθετικό Στιούαρτ και τον κίπερ Μπαζούνου. Η Γουέστ Μπρομ δεν έχει στο απόλυτο τον χαφ Μόλουμπι και τον επιθετικό Ντάικ.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ