Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι, δύσκολη έξοδος

Reading time5 λ

Η μεγάλη αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι δίνει ιδιαίτερη αίσθηση στο κουπόνι.

Το πρώτο σαββατοκύριακο με φουλ δράση ολοκληρώνεται σήμερα με μια σειρά σπουδαίων αγώνων και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η αγγλική Premier League θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο χάρη στην αναμέτρηση Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι, που θα ξεκινήσει στις 18:30, με την πρώτη έξοδο των πρωταθλητών να είναι δύσκολη.

Πληγωμένη από την απώλεια του Community Shield, η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις και να δείξει από το ξεκίνημα ότι είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα αγγλίασ. Με νέα όπλα τους Φίλιπς και Χάαλαντ, οι Πολίτες βρίσκουν απέναντί τους τη Γουέστ Χαμ, η οποία διεκδικεί (και κερδίζει) σταθερά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τα τελευταία χρόνια. Ενισχυμένοι οι Λονδρέζοι, ωστόσο έχουν κακή παράδοση. Από τότε που στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι κάθεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τα Σφυριά δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, με απολογισμό 10 ήττες σε 12 αγώνες.

Φυσικά, αρκετά βλέμματα κατευθύνονται και στο ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον. Το επίσημο ντεμπούτο του Έρικ Τεν Χαγκ σημαδεύει τους Κόκκινους Διαβόλους, που δεν έχουν χάσει ποτέ στο Ολντ Τράφορντ από τους Γλάρους. Αμφίρροπο μοιάζει και το παιχνίδι Λέστερ-Μπρέντφορντ, αφού η Λέστερ αρχίζει να αποδυναμώνεται, ενώ η Μπρέντφορντ φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει εκ νέου καλή πορεία.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ

Με δύο αγώνες συμπληρώνεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της γερμανικής Bundesliga. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η μονομαχία Κολωνία-Σάλκε. Μετά το… κάζο στο Κύπελλο από τη Ρέγκενσμπουργκ, η Κολωνία θα επιδιώξει να εκκινήσει θετικά το πρωτάθλημα, στο οποίο επιστρέφει η Σάλκε έπειτα από απουσία μιας σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι τα κατάφεραν πολύ καλύτερα στο DFB Pokal, συντρίβοντας την Μπρέμερ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το Στουτγάρδη-Λειψία. Η ενισχυμένη οικοδέσποινα θέλει να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη πρεμιέρα της στο Κύπελλο κόντρα στην Ντιναμό Δρέσδης, ενώ η κυπελλούχος και σταθερά φιλόδοξη Λειψία, θέλει να γιατρέψει τις πληγές της ήττας από την Μπάγερν στο Supercup.

Το κυρίως κομμάτι της πρεμιέρας της γαλλικής Ligue 1 διεξάγεται σήμερα. Ο αγώνας Μαρσέιγ-Ρεμς είναι ξεχωριστός. Η Μαρσέιγ, στο πρώτο επίσημο ματς του Ιγκόρ Τούντορ, θέλει να διορθώσει την κακή εικόνα της προετοιμασίας και μάλλον βρίσκει μια ιδανική αντίπαλο, την ιστορική Ρεμς που μοιάζει αποδυναμωμένη. Ιδιαίτερη και η αναμέτρηση Τουλούζ-Νις, με την οποία ξεκινά η ημέρα. Η Τουλούζ επέστρεψε άμεσα στα σαλόνια και φιλοδοξεί να μην κινδυνεύσει. Ισχυρή αντίπαλος, όμως, η Νις, που έχει ξανά στον πάγκο τον Λουσιέν Φαβρ και στοχεύει στην τριάδα, έχοντας κάνει καλές προσθήκες.

Οι προβολείς κατευθύνονται και στο Λιλ-Οσέρ. Η πρωταθλήτρια του 2021 Λιλ, με καινούριο προπονητή τον Πάουλο Φονσέκα, θέλει να βρεθεί ψηλά, ενώ η Οσέρ, που ξαναγύρισε μετά από μια δεκαετία στη μεγάλη κατηγορία, κουβαλά όνομα βαρύ και την προσδοκία επιβίωσης. Στο μενού υπάρχει και το ντέρμπι της Βρετάνης, Ρεν-Λοριάν, ενδιαφέρουσα η κόντρα Λανς-Μπρεστ, ενώ παίζουν ακόμη Ανζέ-Ναντ και Μονπελιέ-Τρουά.

14:00   Τουλούζ-Νις                                                       Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Λέστερ-Μπρέντφορντ                                        Premier League

16:00   Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον                   Premier League

16:00   Ανζέ-Ναντ                                                          Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Λανς-Μπρεστ                                                     Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Λιλ-Οσέρ                                                            Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Μονπελιέ-Τρουά                                                 Ligue 1 Γαλλίας

16:30   Στουτγάρδη-Λειψία                                            Bundesliga Γερμανίας

18:05   Ρεν-Λοριάν                                                         Ligue 1 Γαλλίας

18:30   Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι                            Premier League

18:30   Κολωνία-Σάλκε                                                  Bundesliga Γερμανίας

21:45   Μαρσέιγ-Ρεμς                                                     Ligue 1 Γαλλίας