Ίντερ-Νάπολι, ζαριά τίτλου

Reading time6 λ

Η μάχη κορυφής μεταξύ της Ίντερ και της Νάπολι περιλαμβάνει πληθώρα προσφορών για ποντάρισμα.

Ακόμα μια ημέρα γεμάτη με λαμπερές αναμετρήσεις έχουμε μπροστά μας, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Δεσπόζει η σύγκρουση Ίντερ-Νάπολι της ιταλικής Serie A, η οποία θα ξεκινήσει στις 19:00 και αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την εξέλιξη της μάχης του τίτλου.

Έπειτα από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Μίλαν, η πρωταθλήτρια Ίντερ παραμένει επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή και μοιάζει να παίζει την πιο σημαντική ζαριά της για την κατάκτηση του τίτλου. Η πρωτοπόρος Νάπολι, από την πλευρά της, «στραβοπάτησε» απέναντι στη Βερόνα, αλλά θέλει να υπερασπιστεί το αήττητο των 12 αγωνιστικών και να παραμείνει σε θέση ισχύος στη μάχη του πρωταθλήματος. Πάντως, μετρά 3 διαδοχικές ήττες στο Τζιουζέπε Μεάτσα στο πλαίσιο της Serie A. Αξιόλογες είναι οι αναμετρήσεις Σασουόλο-Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα-Σαμπντόρια για τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα.

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστικής της αγγλική Premier League. Αρχή με το Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον στις 16:00, όπου η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι θέλει να δώσει συνέχεια στην πειστική νίκη της στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακολουθεί το Τότεναμ-Λιντς, στο οποίο τα Σπιρούνια θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους επιτυχία στο πρωτάθλημα επί των ημερών του Αντόνιο Κόντε. Στην ισπανική La Liga, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης. Άλμα προς την κορυφή θα προσπαθήσει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην αξιόμαχη Γρανάδα. Ιδιαίτερο το Έλτσε-Μπέτις, αφού οι δύο ομάδες θέλουν να αφήσουν πίσω τους μια σειρά δυσμενών αποτελεσμάτων, ενώ κρίσιμο μοιάζει το Χετάφε-Κάντιθ για τη μάχη της ουράς.

Η κλασική αντιπαλότητα Λυών-Μαρσέιγ αποτελεί πόλο έλξης στη γαλλική Ligue 1. Η Λυών ψάχνει αντίδραση έπειτα από τη βαριά ήττα στη Ρεν, η Μαρσέιγ από την «γκέλα» με τη Μετς, στην προσπάθεια που κάνουν για να βρεθούν στην τριάδα. Ενδιαφέρον το Μπρεστ-Λανς, με τη Λανς να επιδιώξει την παραμονή στη δεύτερη θέση απέναντι στην ανεβασμένη Μπρεστ, ενώ το Κλερμόν-Νις είναι κρίσιμο για την παραμονή των φιλοξενούμενων στο τρίτο σκαλοπάτι.

Στους ρυθμούς του ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ-Ολυμπιακός κινείται η Super League. Την ίδια ώρα παίζουν Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να μην έχουν τον Γιώργο Παράσχο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο στον πάγκο λόγω κορωνοϊού, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ επιδιώκει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Σημαντική για την ουρά η κόντρα Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης. Στη γερμανική Bundesliga, τα βλέμματα πηγαίνουν στο Φράιμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η Φράιμπουργκ δεν είναι πλέον αήττητη και καλείται να δείξει χαρακτήρα κόντρα στην απρόβλεπτη –ειδικά εκτός έδρας, Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αξιόλογη και η σύγκρουση Μάιντζ-Κολωνία, που κοιτάζουν προς την εξάδα.

13:30   Σασουόλο-Κάλιαρι                                        Serie A Ιταλίας

14:00   Μπρεστ-Λανς                                                 Ligue 1 Γαλλίας

15:00   Χετάφε-Κάντιθ                                              La Liga Ισπανίας

16:00   Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον                             Premier League Αγγλίας

16:00   Σαλερνιτάνα-Σαμπντόρια                               Serie A Ιταλίας

16:30   Φράιμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης        Bundesliga Γερμανίας

17:15   Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης                 Super League

17:15   Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης                               La Liga Ισπανίας

18:00   Κλερμόν-Νις                                                  Ligue 1 Γαλλίας

18:30   Τότεναμ-Λιντς                                                Premier League Αγγλίας

18:30   Μάιντζ-Κολωνία                                            Bundesliga Γερμανίας

19:00   Ίντερ-Νάπολι                                                 Serie A Ιταλίας

19:30   ΑΕΚ-Ολυμπιακός                                          Super League

19:30   Ατρόμητος-ΠΑΟΚ                                        Super League

19:30   Έλτσε-Μπέτις                                                La Liga Ισπανίας

21:45   Λυών-Μαρσέιγ                                              Ligue 1 Γαλλίας