Ιμπραΐμοβιτς: Θα έμενα στη Μίλαν για το υπόλοιπο της ζωής μου
«Gazzetta dello Sport»: O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις ανανέωσε την συνεργασία του με τη Μίλαν για έναν ακόμη χρόνο. Ο 39χρονος Σουηδός στράικερ, δήλωσε: «εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου και αν θα μπορούσα θα έμενα για το υπόλοιπο της ζωής μου». Η Μίλαν από αυτόν δεν θέλει τέτοια θυσία, αλλά να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο τη Δευτέρα για το Λάτσιο – Μίλαν στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A μια και η ομάδα του τον έχει ανάγκη για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.
«BBC»: «Οι παίκτες μου επηρεάστηκαν από όλες τις ειδήσεις και τις συζητήσεις για την ίδρυση της Super League, σε σημείο που κανείς δεν έδωσε την παραμικρή σημασία στο ματς με την Μπράιτον», δήλωσε ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, μετά το 0-0 με την Μπράιτον την περασμένη Τρίτη. Τώρα, μ’ αυτό το ζήτημα να έχει μείνει πίσω τους, η Τσέλσι δίνει σημαντική αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας. Το Γουέστ Χαμ – Τσέλσι προσφέρει πολλές επιλογές για live στοίχημα.
«The Sun»: Ο Μπρούνο Φερνάντες θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μονάχα αν ο σύλλογος του εγγυηθεί πως θα παραμείνει και ο Πολ Πογκμπά! Ο Πορτογάλος μέσος, ο καλύτερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή την σεζόν θεωρεί πως η παρουσία του Γάλλου σταρ στο ρόστερ θα βοηθήσει την ομάδα να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει στη δράση την Κυριακή δυνατό ματς κόντρα στην Λιντς εκτός έδρας.