Αταλάντα-Γιουβέντους (15/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αταλάντα – Γιουβέντους στον τελικό του Coppa Italia με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Olimpico» της Ρώμης η Αταλάντα και η Γιουβέντους (15/05/2024) κοντράρονται στον τελικό του Coppa Italia. Η Αταλάντα τα τελευταία χρόνια περιτριγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας και αυτή τη σεζόν ελπίζει να το καταφέρει, ενώ στον ορίζοντά της έχει και τον τελικό του Europa League με την Λεβερκούζεν. Η Γιουβέντους, πάλι, θέλει τον τίτλο προκειμένου να βάλει την «σφραγίδα» της αναγέννησής της και πως είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο εντός κι εκτός της χώρας της. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ενόψει του Αταλάντα – Γιουβέντους οι αποδόσεις είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους. Η Αταλάντα προσφέρεται στο 2,67** και η Γιουβέντους δίνεται στο 2,97** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που ανοίγει την πόρτα σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Αταλάντα – Γιουβέντους τα προγνωστικά έχουν φαβορί, με το βάρος της εμπειρίας της Γιουβέντους σε τέτοιες περιστάσεις να παίζει το δικό της ρόλο στη συγκεκριμένη μονομαχία. Η Αταλάντα, να σημειώσουμε, πως έχει κατακτήσει μια φορά το Coppa Italia (1962-63) κι έχασε στους τελικούς του 2019 και του 2021, αυτόν απέναντι στη Γιουβέντους με 2-1. Εκείνος, μάλιστα, ήταν ο τελευταίος τίτλος Κυπέλλου της Γιουβέντους, που μετράει 14 στην ιστορία της.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Αταλάντα – Γιουβέντους;

  • Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έχουν παίξει ήδη δύο φορές. Αμφότερα τα ματς έληξαν ισόπαλα: 0-0 στην έδρα της Αταλάντα και 2-2 στην έδρα της Γιουβέντους.
  • 4 από τα τελευταία 6 παιχνίδια τους είχαν ισόπαλα αποτελέσματα.
  • Η Γιουβέντους έχει 2 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια τους και η Αταλάντα μια.

Η Αταλάντα έχει πολλά σπουδαία παιχνίδια να την απασχολούν από τα τέλη Μαρτίου και ως τώρα τα έχει πάει περίφημα στη διαχείρισή τους. Σε αυτό το διάστημα «σφράγισε» την πρόκρισή της στον τελικό του Coppa Italia και του Europa League και συνάμα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για να πάρει εισιτήριο για το επόμενο Champions League (σ.σ. κάτι που μπορεί να πετύχει και μέσω του Europa League αν πάρει το τρόπαιο). Έτσι, έχει το μομέντουμ με το μέρος της, αλλά υπάρχει το ερωτηματικό της φθοράς. Την περασμένη Κυριακή (12/5) νίκησε 2-1 με τη Ρόμα εντός έδρας για τη Serie A. 

Η Γιουβέντους μοιάζει να έχει στρέψει την προσοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας εδώ και καιρό. Αφότου έγινε εμφανές πως δεν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και πως ουσιαστικά έχει αγκαλιάσει τη συμμετοχή στο Champions League, άρχισε να χάνει την προσήλωσή της σε ματς της λίγκας με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν στραβοπατήματα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η σεζόν 2023-24 δείχνει τη δύναμή της καθώς πολλές θα λύγιζαν αν είχαν τα προβλήματά που αντιμετώπισε εκείνη εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Να αναφέρουμε πως την περασμένη Κυριακή (12/5) ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σαλερνιτάνα εντός έδρας.

Το στοίχημα στο Coppa Italia συναρπάζει. Όχι μόνο κρίνεται ένας πολύ σημαντικός τίτλος, είναι και το στάτους των δύο ομάδων τέτοιο που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Αταλάντα είναι η ομάδα που διψάει κι εδώ και χρόνια προσπαθεί να εδραιωθεί στην ελίτ. Η Γιουβέντους, πάλι, θέλει να θυμίσει στον κόσμο ποια είναι. Οι αποδόσεις στο Αταλάντα – Γιουβέντους έχουν την ισοπαλία στο 2,97** και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Αταλάντα – Γιουβέντους το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με το σταθούν στο ύψος των περιστάσεων μιας αναμέτρησης που απαιτεί την καλύτερη εκδοχή τους. Η Αταλάντα δίνει συνεχόμενα ματς εδώ και καιρό και υπάρχουν αμφιβολίες για την ενέργειά της. Τη Γιουβέντους, πάλι, την ακολουθεί το ερωτηματικό για το αν μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Αταλάντα δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Τολόι, Παλομίνο, Κολάσινατς και τον μέσο Χολμ. Η Γιουβέντους δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους χαφ Πογκμπά, Φατζόλι και Λοκατέλι, ενώ δεν είναι στο απόλυτο οι έμπειροι αμυντικοί Ντανίλο και Ντε Σίλιο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ