Αταλάντα-Μίλαν (9/12/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αταλάντα – Μίλαν για τη Serie A με τις δύο ομάδες υπό πίεση για τη νίκη και εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Gewiss Stadium» η Αταλάντα υποδέχεται τη Μίλαν (9/12/2023) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A. Οι δύο ομάδες βρίσκονται υπό πίεση για να πάρουν τη νίκη. Η μεν Αταλάντα γιατί το τελευταίο διάστημα έχει κάνει «κοιλιά» και βρίσκεται σε πτώση, η δε Μίλαν για να μην χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Ενόψει του Αταλάντα – Μίλαν η βαθμολογία μας δείχνει πως οι δύο ομάδες έχουν διαφορά εννιά βαθμών. Η Αταλάντα έχει 20 πόντους και η Μίλαν 29. Αυτή η απόσταση δεν εμφανίζεται στις αποδόσεις. Ο άσος της Αταλάντα προσφέρεται στο 2,48** και το διπλό της Μίλαν στο 2,92** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Στο Αταλάντα – Μίλαν τα προγνωστικά, λοιπόν, είναι κάπως ανοικτά και δείχνουν προς μια κατεύθυνση ενός συναρπαστικού ματς με μπόλικο σασπένς. Άλλωστε, οι δύο ομάδες είναι από τις καλύτερες στην Ιταλία, ανεξαρτήτως την κατάσταση και την αγωνιστική φόρμα που βρίσκονται.

Επιπλέον, το παρελθόν τους έχει ορισμένα πολύ δυνατά παιχνίδια. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως η Μίλαν έχει το πάνω χέρι στην πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων. Είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, διάστημα στο οποίο νίκησε τέσσερις φορές! Παράλληλα, είναι και αήττητη εδώ και τρία ματς στο γήπεδο της αντιπάλου της (2-1-0). Στο Μπέργκαμο έχασε τελευταία φορά το 2019.

Η Μίλαν θα παραταχθεί έχοντας πάρει τα πάνω της μετά τη νίκη με 3-1 επί της Φροζινόνε. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στη Serie A, όπου είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές (2-1-0). Αυτή η συγκομιδή την βοήθησε να παραμείνει σχετικά κοντά στις διεκδικήτριες του τίτλου. Από την άλλη, η Αταλάντα μετράει τέσσερις σερί επίσημες αναμετρήσεις χωρίς χαρά (0-2-2) και άλλες τόσες είναι οι διαδοχικές αγωνιστικές που δεν έχει νικήσει στο ιταλικό πρωτάθλημα (0-1-3). Εξαιτίας αυτής της πορείας εκεί που έμοιαζε ικανή να παλέψει για μια θέση στην 4άδα, τώρα, προσπαθεί να βρει τον εαυτό της.

Το στοίχημα στη Serie A προσφέρει σπουδαίες συγκινήσεις αυτή τη σεζόν με το επίπεδο του ανταγωνισμού σε κάθε αναμέτρηση να είναι πολύ υψηλό και το θέαμα εγγυημένο. Το να δούμε ένα ανοικτό ματς στο Μπέργκαμο έχει απόδοση 2,05** όσον αφορά στο Over 2,5 γκολ. Από την άλλη, το Under 2,5 τοποθετείται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

Στο Αταλάντα – Μίλαν το στοίχημα για τις δύο αντιπάλους είναι να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. Η Αταλάντα και η Μίλαν δημιουργούν φάσεις, αλλά υπάρχουν φορές που δεν είναι αρκετά αποτελεσματικές. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως η έλλειψη αποτελεσματικότητας δεν είναι γνώρισμά τους μονάχα την αντίπαλη περιοχή, αλλά πολλές φορές και στη δική τους. Κι αυτό τους έχει κοστίσει βαθμούς.

Τώρα, η Μίλαν συνεχίζει να αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες, αλλά τουλάχιστον υπολογίζει και πάλι στον στράικερ Ολιβιέ Ζιρού που εξέτισε την ποινή του. Υπάρχουν, όμως, προβλήματα στην άμυνα… Τομέας, που έχει «πονοκεφάλους» και η Αταλάντα σχετικά με τη διαθεσιμότητα παικτών, ενώ το ίδιο ισχύει και για την επίθεσή της.

Αποτελέσματα Serie A – 15η αγωνιστική:

  • Γιουβέντους – Νάπολι (1-0)
  • Ελλάς Βερόνα – Λάτσιο (1-1)
  • Αταλάντα – Μίλαν (3-2)
  • Ίντερ – Ουντινέζε (4-0)
  • Φροζινόνε – Τορίνο (0-0)
  • Μόντσα – Τζένοα (1-0)
  • Σαλερνιτάνα – Μπολόνια (1-2)
  • Ρόμα – Φιορεντίνα (1-1)
  • Έμπολι – Λέτσε (1-1)
  • Κάλιαρι – Σασουόλο (2-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |