Μπολόνια-Γιουβέντους (20/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μπολόνια – Γιουβέντους σε δυνατό ματς για την Serie A με ασυναγώνιστες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Stadio Renato Dall’Ara» η Μπολόνια φιλοξενεί τη Γιουβέντους (20/05/2024) στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A. Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο επόμενο Champions League και τώρα «μάχονται» για την καλύτερη δυνατή κατάταξη, ενώ η αναμέτρησή τους έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκτός γηπέδου σύνδεσή τους, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Μπολόνια – Γιουβέντους οι αποδόσεις βρίσκονται σχετικά κοντά μεταξύ τους. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Μπολόνια δίνεται στο 2,57** και το διπλό της Γιουβέντους φτάνει στο 2,97** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι ενεργοποιημένη και η οψιόν του Bet Builder, εργαλείο που προσφέρει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μπολόνια – Γιουβέντους τα προγνωστικά φυσικά κι έχουν φαβορί για τη νίκη αν και τα στατιστικά δείχνουν πως οι δύο ομάδες έχουν σχεδόν ίδια πορεία ως τώρα στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Αμφότερες έχουν από 67 βαθμούς με ρεκόρ 18-13-5. Η Μπολόνια με 51-27 γκολ βρίσκεται στην 3η θέση, ενώ η Γιουβέντους με 49-28 τέρματα είναι 4η. Η Μπολόνια εντός έδρας έχει 12-4-2 με 30-9 γκολ και η Γιουβέντους εκτός έχει 8-6-4 με 25-17.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Μπολόνια – Γιουβέντους;

  • Η Γιουβέντους δεν έχει χάσει κόντρα στην Μπολόνια σε 41 από τις 42 τελευταίες αναμετρήσεις τους για την Serie A (29-12-1).
  • Η τελευταία νίκη της Μπολόνια επί της Γιουβέντους καταγράφηκε το 2011.

Η Μπολόνια πέτυχε κάτι μοναδικό στην ιστορία της και για πρώτη φορά θα λάβει μέρος στο Champions League. Γιορτινό το κλίμα στο εσωτερικό της και σύντομα θα κάνει παρέλαση στους δρόμους της πόλης για να το γιορτάσει με τους οπαδούς της. Στόχος της να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι έπειτα να στρέψει το βλέμμα της στην κατάρτιση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν κι ελπίζει να έχει στον πάγκο της τον Τιάγκο Μότα, τον οποίο φέρεται να έχει προσεγγίσει μεταξύ άλλων και η Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους προέρχεται από την κατάκτηση του Coppa Italia καθώς την περασμένη Τετάρτη επιβλήθηκε με 1-0 της Αταλάντα στον τελικό. Αυτή η επιτυχία, ωστόσο, δεν προκάλεσε την αναμενόμενη αισιοδοξία για το μέλλον, ούτε άλλαξε το βαρύ κλίμα στο εσωτερικό της. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το κλαμπ έχει προτείνει 3ετές συμβόλαιο στον προπονητή της Μπολόνια, Τιάγκο Μότα, μετά και την απόφαση της διοίκησης να απολύσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει ο Πάολο Μοντέρο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το στοίχημα στη Serie A είναι συναρπαστικό ενώ πλησιάζει το φινάλε του. Στο κουπόνι υπάρχουν εντυπωσιακές μονομαχίες και αυτή μεταξύ της Μπολόνια με τη Γιουβέντους έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 1,96** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μπολόνια – Γιουβέντους το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με την σωστή ανάγνωση της στρατηγικής του αντιπάλου προκειμένου να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις που θα τους δώσουν την ώθηση για να φτάσουν στη νίκη, που θα σημαίνει πολλά για εκείνες. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Μπολόνια δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Σουμαορό, τον χαφ Φέργκιουσον και τον επιθετικό Ζιρκζέε, ενώ η Γιουβέντους δεν υπολογίζει στους Πογκμπά (χαφ) και Ντε Σίλιο (μπακ).

Αποτελέσματα Serie A – 37η αγωνιστική:

  • Φιορεντίνα – Νάπολι 2-2
  • Λέτσε – Αταλάντα 0-2
  • Τορίνο – Μίλαν 3-1
  • Σασουόλο – Κάλιαρι 0-2
  • Μόντσα – Φροζινόνε 0-1
  • Ουντινέζε – Έμπολι 1-1
  • Ίντερ – Λάτσιο 1-1
  • Ρόμα – Τζένοα 1-0
  • Σαλερνιτάνα – Βερόνα 1-2
  • Μπολόνια – Γιουβέντους 3-3

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ