Φιορεντίνα-Τζένοα (15/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Φιορεντίνα – Τζένοα σε σπουδαία μάχη για τη Serie A με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Στο «Stadio Artemio Franchi» η Φιορεντίνα κοντράρεται με την Τζένοα (15/04/2024) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A. Η Φιορεντίνα, που δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να συνεχίσει να παλεύει για την έξοδό της στην Ευρώπη. Η Τζένοα, από την άλλη, έχει ανοίξει διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και παίζει απελευθερωμένη. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα δημιουργούν ένα δυνατό συνδυασμό με σούπερ επιλογές σε πληθώρα αγορών και πλούσιες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Τζένοα οι αποδόσεις παρουσιάζονται στο 1,92** ο άσος της Φιορεντίνα και στο 4,12** το διπλό της Τζένοα στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, για το συναρπαστικό ματς είναι διαθέσιμο και το Bet Builder, που δίνει στο παιχνίδι μια διαφορετική στοιχηματική διάσταση.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΖΕΝΟΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Φιορεντίνα – Τζένοα τα προγνωστικά ακολουθούν τα στατιστικά και τους αριθμούς των δύο ομάδων στη διάρκεια της Serie A 2023-24. Χαρακτηριστικά, η Φιορεντίνα βρίσκεται στο 12-7-11 (σ.σ. χρωστάει ένα ματς) με 42-35 γκολ (8-3-4, 27-17 γκολ – εντός έδρας) και η Τζένοα στέκεται στο 9-11-11 με 34-38 γκολ (4-5-7, 14-18 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία στο Φιορεντίνα – Τζένοα;

  • Η Τζένοα είναι η ομάδα που η Φιορεντίνα έχει υποδεχθεί τις περισσότερες φορές στην έδρα της αφότου η νίκη δίνει τρεις βαθμούς, χωρίς να την νικήσει ποτέ στο πλαίσιο της Serie A. Σε 16 ματς οι «βιόλα» έχουν 9 νίκες και άλλα 7 έληξαν ισόπαλα.
  • Στον α’ γύρο η Φιορεντίνα νίκησε με 4-1 εκτός έδρας.
  • Η Φιορεντίνα μετράει 3 σερί νίκες επί της Τζένοα ανεξαρτήτως έδρας.

Η Φιορεντίνα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στη Serie A δεν έχει νίκη (0-2-2). Στις προηγούμενες ηττήθηκε, ενώ σε δύο από αυτά τα τέσσερα ματς δεν έβαλε γκολ. Κάτι που συνέβη και την περασμένη Πέμπτη (11/4) για την πρώτη αναμέτρησή της με τη Βικτόρια Πλζεν εντός έδρας στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Europa Conference League (0-0). Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως πέραν της προσπάθειάς της στο ιταλικό πρωτάθλημα, βρίσκεται στα ημιτελικά του Coppa Italia  (1-0 την Αταλάντα) και θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη. Αν η Φιορεντίνα περάσει θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ.

Η Τζένοα, τώρα, μετράει τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα. Σε αυτά ματς έχει δύο ισοπαλίες και μια νίκη, την οποία πέτυχε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της με σκορ 2-1 στην έδρα της Ελλάς Βερόνα. Σε γενικές γραμμές από τις αρχές του έτους παίζει αρκετά καλά με αποτέλεσμα να έχει κάνει σημαντικά βήματα προς την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία. Η βαθμολογική της άνεση της δίνει τη δυνατότητα να παίζει χωρίς πίεση κι αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη.

Το στοίχημα στη Serie A βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο ποδοσφαιρικό κουπόνι με τις μάχες που αφορούν στην ευρωπαϊκή έξοδο και στην παραμονή να ξεσηκώνουν, να χαρίζουν πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Φιορεντίνα και Τζένοα είναι ομάδες που στην καρδιά τους είναι επιθετικές. Το Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΖΕΝΟΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Φιορεντίνα – Τζένοα το στοίχημα στις δύο πλευρές είναι διαφορετικό. Η Φιορεντίνα καλείται να γυρίσει γρήγορα σελίδα από την αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν και να μην σκέφτεται το δεύτερο ματς με τους Τσέχους που ακολουθεί. Η Τζένοα, πάλι, είχε πολύ χρόνο για να ανακτήσει δυνάμεις και να προετοιμάσει το ματς και θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία. Σχετικά με τις ενδεκάδες, η Φιορεντίνα ίσως κάνει ροτέισον, ενώ η Τζένοα δεν έχει στο μάξιμουμ τους Ματούρο (αμυντικός), Μαλινόφσκι (μέσος) και Βιτίνια (επιθετικός).

Αποτελέσματα Serie A – 32η αγωνιστική:

  • Λάτσιο – Σαλερνιτάνα (4-1)
  • Λέτσε – Έμπολι (1-0)
  • Τορίνο – Γιουβέντους (0-0)
  • Μπολόνια – Μόντσα (0-0)
  • Νάπολι – Φροζινόνε (2-2)
  • Σασουόλο – Μίλαν (3-3)
  • Ουντινέζε – Ρόμα (1-1)
  • Ίντερ – Κάλιαρι (2-2)
  • Φιορεντίνα – Τζένοα (1-1)
  • Αταλάντα – Βερόνα (2-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ