Νάπολι-Μπολόνια (11/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Νάπολι – Μπολόνια σε σπουδαίο ματς για τη Serie A με ασυναγώνιστες επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Stadio Diego Armando Maradona» η Νάπολι κοντράρεται με την Μπολόνια (11/05/2024) στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο, αλλά και για τη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον στην ιταλική λίγκα. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο ενώνουν τις δυνάμεις και δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό με σούπερ επιλογές σε πληθώρα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Και μιας κι αναφερθήκαμε στις τιμές, στο Νάπολι – Μπολόνια οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Νάπολι προσφέρεται στο 2,03** και το διπλό της Μπολόνια στο 3,56** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική με έναν διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού που συμβάλλει στην ενίσχυση των αποδόσεων.

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Νάπολι – Μπολόνια τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη παρά τη διαφορά των ομάδων στα στατιστικά και στην σταθερότητά τους στη διάρκεια του πρωταθλήματος Ιταλίας. Η Νάπολι έχει ρεκόρ 13-12-10 με 53-44 γκολ (6-6-5, 24-25 γκολ – εντός έδρας) και η Μπολόνια στέκεται στο 17-13-5 με 49-27 τέρματα (5-9-3, 19-18 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Ναπολι – Μπολόνια;

  • Στον α’ γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Μπολόνια.
  • Η Νάπολι είναι αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Μπολόνια. Σ’ αυτά νίκησε 5 φορές.
  • Η τελευταία νίκη της Μπολόνια καταγράφηκε το 2019, μέσα στην έδρα της Νάπολι.

Η Νάπολι μπαίνει στην 36η αγωνιστική με 51 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση, που είναι και η τελευταία που οδηγεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa Conference League. Ωστόσο, δεν εξαρτάται μονάχα από εκείνη για να πάρει το εισιτήριο, αφού η Φιορεντίνα που την ακολουθεί στο -1 έχει ματς λιγότερο. Γι’ αυτό και το ματς με την Μπολόνια έχει μεγάλη σημασία. Αν προσθέσει το τρίποντο θα κάνει βήμα προς την επίτευξη του στόχου της και συνάμα θα μπορέσει να κοιτάξει πιο ψηλά αφού απέχει 5 βαθμούς από την 7η Λάτσιο και το Europa League.

H Μπολόνια, τώρα, «τρέχει» αήττητο σερί επτά αγώνων με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και μετά το 0-0 με την Τορίνο εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική «σφράγισε» την παρουσία της στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Στις αγωνιστικές που απομένουν θα επιδιώξει να γράψει ιστορία και να πάρει εισιτήριο για το Champions League. Αν μη τι άλλο, το έχει στα χέρια της καθώς με 64 βαθμούς βρίσκεται στο +4 από την 5η Αταλάντα (αν κι αυτή έχει ματς λιγότερο). Οπότε με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Νάπολι θα αγκαλιάσει τον στόχο της. Και προκειμένου να έχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο, ο ιδιοκτήτης της Τζόι Σαπούτο, έταξε πριμ 5 εκατ. ευρώ στην ομάδα και το τεχνικό τιμ αν πάρουν την πρόκριση για το Champions League, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Το στοίχημα στη Serie A καθηλώνει με τη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να είναι συναρπαστική και να εξελίσσεται σε θρίλερ. Νάπολι και Μπολόνια θα τα δώσουν όλα για τη νίκη με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο να βρίσκεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Νάπολι – Μπολόνια το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με το νοητικό – ψυχολογικό σκέλος. Η Νάπολι ως επί το πλείστον απογοήτευσε αυτή τη σεζόν. Θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί το πρωτάθλημα και στο εσωτερικό της έχει δοθεί έμφαση στην άνοδο του επιπέδου της απόδοσής της εντός έδρας, όπου δεν τα πηγαίνει καλά. Στην Μπολόνια, πάλι, προσπαθούν να παραμείνουν προσγειωμένοι και να συνεχίσουν στον ρυθμό που έχουν όλη τη σεζόν.  Όσο για τις συνθέσεις, η Νάπολι δεν έχει στο μάξιμουμ τους μέσους Ντεντόνκερ, Ζιελίνσκι και τους μεσοεπιθετικούς Κβαρατσχέλια, Ρασπαντόρι. Η Μπολόνια δεν υπολογίζει στον αμυντικό Σουμαορό και τον μέσο Φέργκιουσον.

Αποτελέσματα Serie A – 36η αγωνιστική:

  • Φροζινόνε – Ίντερ 0-5
  • Νάπολι – Μπολόνια 0-2
  • Μίλαν – Κάλιαρι 5-1
  • Λάτσιο – Έμπολι 2-0
  • Ελλάς Βερόνα – Τορίνο 1-2
  • Τζένοα – Σασουόλο 2-1
  • Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 1-1
  • Αταλάντα – Ρόμα 2-1
  • Λέτσε – Ουντινέζε 0-2
  • Φιορεντίνα – Μόντσα 2-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ