Ρόμα-Γιουβέντους (5/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σπουδαία αναμέτρηση Ρόμα – Γιουβέντους για τη Serie A με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Olimpico» η Ρόμα φιλοξενεί τη Γιουβέντους (05/05/2024) στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Η Ρόμα κυνηγάει να εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Champions League και θέλει τη νίκη. Η Γιουβέντους έχει αγκαλιάσει τη συμμετοχή της στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση και ψάχνει τη μαθηματική επιβεβαίωση. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Ρόμα – Γιουβέντους οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ρόμα βρίσκεται στο 2,77** και το διπλό της Γιουβέντους το συναντάμε λίγο πιο πίσω στο 2,72** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι για το ματς διατίθεται και η επιλογή του Bet Builder, που ενισχύει την εμπειρία και κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το Ρόμα – Γιουβέντους στα προγνωστικά δεν έχει ισχυρό φαβορί και αουτσάιντερ και τα πάντα θα κριθούν εντός του αγωνιστικού χώρου. Βέβαια, τα στατιστικά και οι αριθμοί αναδεικνύουν τη μεγαλύτερη συνέπεια που έδειξε η Γιουβέντους στη διάρκεια της σεζόν. Χαρακτηριστικά, η Ρόμα έχει ρεκόρ 17-8-9 με 61-41 γκολ (11-3-3, 36-18 γκολ – εντός έδρας) και η Γιουβέντους 18-11-5 με 47-26 γκολ (8-5-4, 24-16 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Ρόμα – Γιουβέντους;

  • Στον α’ γύρο η Γιουβέντους νίκησε με 1-0 στην έδρα της.
  • Η Γιουβέντους έχει 4 νίκες στα τελευταία 7 ματς τους. Από αυτά έχασε μόνο ένα.

Η Ρόμα την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με τη Νάπολι εκτός έδρας. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε, αλλά συνεχίζει να εξαρτάται από την ίδια για να βγει στο επόμενο Champions League. Και το παλεύει σε δύο ταμπλό. Διότι εκτός από την προσπάθεια που κάνει μέσω της Serie A έχει και το χαρτί του Europa League. Εκεί έπαιξε τον πρώτο ημιτελικό με την Λεβερκούζεν εντός έδρας την περασμένη Πέμπτη (2/5). Αν σηκώσει την κούπα αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά των αστεριών.

Η Γιουβέντους, από την πλευρά της, θέλει να ακολουθήσει της Ίντερ και Μίλαν και να γίνει η 3η ιταλική ομάδα που «σφραγίζει» την παρουσία της στο Champions League της σεζόν 2024-25. Το τελευταίο διάστημα, πάντως, παρουσιάζει πτώση. Μετράει τέσσερα σερί επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το διάστημα. Στο περιβάλλον της αναφέρουν πως το μυαλό της ομάδας έχει ήδη στραφεί στον τελικό του Coppa Italia κόντρα στην Αταλάντα (15/5) αφού το να κλειδώσει το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό τουρνουά μοιάζει με θέμα χρόνου.

Στη Serie A τα στοιχήματα είναι συγκλονιστικά με σπουδαίες αναμετρήσεις στο κουπόνι καθώς πλησιάζει το φινάλε και οι ομάδες επείγονται για νίκες προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Ρόμα και Γιουβέντους είναι από τα καλύτερα συγκροτήματα αυτή τη σεζόν και υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Το να σκοράρουν και οι δύο δίνεται στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρόμα – Γιουβέντους το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να παραμείνουν προσηλωμένες στην αποστολή τους. Αυτό σημαίνει πως η Ρόμα πρέπει να αφήσει γρήγορα πίσω της ό,τι συνέβη στο ματς με την Λεβερκούζεν και η Γιουβέντους να μην βλέπει τον τελικό του Coppa Italia. Σχετικά με τις συνθέσεις, η Ρόμα δεν αποκλείεται να κάνει ροτέισον, ενώ η Γιουβέντους δεν έχει τους χρόνια τιμωρημένους μέσους Πογκπά, Φατζόλι, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ ο έμπειρος αμυντικός Ντε Σίλιο.

Αποτελέσματα Serie A – 35η αγωνιστική:

  • Τορίνο – Μπολόνια 0-0
  • Μόντσα – Λάτσιο 2-2
  • Σασουόλο – Ίντερ 1-0
  • Κάλιαρι – Λέτσε 1-1
  • Βερόνα – Φιορεντίνα 2-1
  • Έμπολι – Φροζινόνε 0-0
  • Μίλαν – Τζένοα 3-3
  • Ρόμα – Γιουβέντους 1-1
  • Σαλερνιτάνα – Αταλάντα 1-2
  • Ουντινέζε – Νάπολι 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ