Τορίνο-Γιουβέντους (13/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ντέρμπι Τορίνο – Γιουβέντους για τη Serie A με ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Stadio Olimpico Grande Torino» η Τορίνο αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους (13/04/2024) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A. Το ντέρμπι του Τορίνο είναι ξεχωριστό ματς με μεγάλη ένταση και πάθος που σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Η Τορίνο θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν όσο πιο δυνατά μπορεί και να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Γιουβέντους, πάλι, παλεύει για να «κλειδώσει» την έξοδό της στο Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Στο Τορίνο – Γιουβέντους οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους καθώς ο άσος της Τορίνο προσφέρεται στο 3,71** και το διπλό της Γιουβέντους βρίσκεται στο 2,18** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, να αναφέρουμε πως είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που ανοίγει την πόρτα σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών στο ίδιο αθλητικό event.

ΤΟΡΙΝΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τορίνο και Γιουβέντους έχουν διαφορά στα προγνωστικά αλλά και στα στατιστικά. Στη Serie A 2023-24 η Τορίνο μετράει 11-11-9 με 31-29 γκολ (7-6-2, 15-8 γκολ – εντός έδρας) και η Γιουβέντους στέκεται στο 18-8-5 με 45-24 γκολ (8-3-4, 22-14 γκολ – εκτός έδρας). Έπειτα είναι και η προϊστορία που είναι σφόδρα υπέρ της Γιουβέντους.

Τι μας δείχνει η παράδοση της αναμέτρησης Τορίνο – Γιουβέντους;

  • Η Γιουβέντους νίκησε την Τορίνο στον α’ γύρο με 2-0.
  • Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που έχει νικήσει περισσότερες φορές την Τορίνο στη Serie A από οποιαδήποτε άλλη: 77.
  • Η Γιουβέντους είναι αήττητη εδώ και 17 σερί derby della Mole για τη Serie A: 13-4-0. Τρέχων σερί: 3 νίκες.

Η Τορίνο είδε το σερί των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα (2-2-0) να ολοκληρώνεται άδοξα στην έδρα της Έμπολι όπου ηττήθηκε με 3-2. Σ’ εκείνο το ματς κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα μιας και ισοφάρισε σε 2-2 λίγο πριν από το φινάλε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει την εστία ανέπαφη και δευτερόλεπτα προτού ακουστεί το τελικό σφύριγμα δέχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ψάχνει να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Η Γιουβέντους, τώρα, δείχνει να έχει αφήσει πίσω της την «κοιλιά» που έκανε. Προέρχεται από δύο νίκες με 2-0 επί της Λάτσιο για το Coppa Italia και με 1-0 επί της Φιορεντίνα για το πρωτάθλημα Ιταλίας. Το γεγονός πως δίνει τρίτο σερί ματς όπου το κίνητρο θα είναι στα ύψη δημιουργεί την αίσθηση στο εσωτερικό της πως θα παρουσιαστεί στο επίπεδο όπου αναμένεται από μια ομάδα του βεληνεκούς της και δεν θα επηρεαστεί από τον εξωτερικό θόρυβο περί συμφωνίας με τον προπονητή της Μπολόνια, Τιάγκο Μότα, για να αναλάβει τον σύλλογο την επόμενη σεζόν.

Το στοίχημα στη Serie A παρουσιάζει τιμές για όλα τα γούστα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Για την Τορίνο και τη Γιουβέντους το συγκεκριμένο ματς πάντοτε θα σημαίνει πολλά και παίζουν πάντοτε στα «κόκκινα» και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν. Το Under 2,5 γκολ δίνεται στο 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΟΡΙΝΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Τορίνο – Γιουβέντους το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Από τη μια η Τορίνο καλείται να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σύγκριση με την αναμέτρηση κόντρα στην Έμπολι και ποντάρει πολλά στην έδρα της όπου είναι δυνατή. Η Γιουβέντους, πάλι, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι που βρίσκεται στους τελευταίους αγώνες της.

Σχετικά με τις ενδεκάδες, από τη μια ο Ιβάν Γιούριτς δεν έχει στο μάξιμουμ τους Σχουρς, Τζιτζί (αμυντικοί), Γκινέιτις (μέσος), Πελέγκρι (φορ), ενώ από την άλλη ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους μέσους Πογκμπά, Φατζόλι και δεν είναι στο απόλυτο ο φορ Μίλικ.

Αποτελέσματα Serie A – 32η αγωνιστική:

  • Λάτσιο – Σαλερνιτάνα (4-1)
  • Λέτσε – Έμπολι (1-0)
  • Τορίνο – Γιουβέντους (0-0)
  • Μπολόνια – Μόντσα (0-0)
  • Νάπολι – Φροζινόνε (2-2)
  • Σασουόλο – Μίλαν (3-3)
  • Ουντινέζε – Ρόμα (1-1)
  • Ίντερ – Κάλιαρι (2-2)
  • Φιορεντίνα – Τζένοα (1-1)
  • Αταλάντα – Βερόνα (2-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ