Άρης-Παναθηναϊκός, τελικός και για τους δύο

Reading time5 λ

Μεγάλης κρισιμότητας είναι το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ξεχωρίζει στο κουπόνι.

Μια ημέρα με πλούσια ποδοσφαιρική δράση σε όλο τον πλανήτη έχουμε μπροστά μας και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Φυσικά, οι προβολείς στρέφονται στη Super League και το μεγάλο ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:30. Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ιωνικό, δεν έχει καν σκοράρει στο πρωτάθλημα και ήδη βιώνει τις πρώτες ισχυρές αναταράξεις. Βέβαια και ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αμαύρωσε τις εξαιρετικές εντυπώσεις της πρεμιέρας και πλέον δεν έχει ιδιαίτερα περιθώρια απωλειών.

Την ίδια ώρα παίζουν ΑΕΚ-Λαμία. Η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το σοκ της απώλεια της νίκης κόντρα στον ΟΦΗ και να διατηρήσει το αήττητό της, ενώ η Λαμία κυνηγά τους πρώτους της βαθμούς, αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η ζώνη των 18:15. Σπουδαία η μάχη Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη μεγάλη ανατροπή επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, ενώ οι κυπελλούχοι Ελλάδας από την επιτυχία επί του Αστέρα στην Τρίπολη. Στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης, οι πρωταθλητές θα επιχειρήσουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί της Λαμίας, την στιγμή που ο Απόλλων Σμύρνης ακόμα ψάχνεται, όπως έδειξε η ήττα από τον Βόλο. Αξιόλογο και το ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης. Ο ΟΦΗ έμεινε αήττητος, πραγματοποιώντας μια απίθανη επιστροφή κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης προσδοκά το πρώτου γκολ και την παρθενική του νίκη, έπειτα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού της ισπανικής La Liga. Ξεχωρίζει το παιχνίδι Σεβίλλη-Βαλένθια, στο οποίο η Σεβίλλη έρχεται αήττητη, παρότι έμεινε ισόπαλη με τη Σοσιεδάδ, ενώ η Βαλένθια ψάχνει απάντηση έπειτα από την πρώτη ήττα της απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Εσπανιόλ-Αλαβές, αμφότερες θα ψάξουν το πρώτο τους τρίποντο. Στην ιταλική Serie Α, όλα τα βλέμματα κατευθύνονται στο Σπέτσια-Γιουβέντους, που αρχίζει τις 19:30. Η Γιουβέντους βρίσκεται σε περιδίνηση, αφού ήρθε ισόπαλη με τη Μίλαν, παραμένει χωρίς νίκη και πραγματοποιεί το χειρότερη ξεκίνημά της εδώ και 60 χρόνια. Η Σπέτσια, αντίθετα, πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία κόντρα στη Βενέτσια. Στις 21:45 υπάρχει το Μίλαν-Βενέτσια. Η Μίλαν πήρε βαθμό στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, παραμένει αήττητη και θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής, την στιγμή που η Βενέτσια έχασε από τη Σπέτσια.

Από την έβδομη αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1, στο επίκεντρο βρίσκεται το Λιλ-Ρεμς, που ξεκινά στις 20:00. Η πρωταθλήτρια Λιλ ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Λανς, αλλά ακόμα δεν έχει βρει σταθερό βηματισμό. Πιο στιβαρή η Ρεμς, παρότι ήρθε ισόπαλη με τη Λοριάν. Ταυτόχρονα, μονομαχούν Μονακό-Σεντ Ετιέν. Οι Μονεγάσκοι, οι οποίοι έφυγαν με βαθμό από τη Νις, μοιάζουν να ανακάμπτουν, σε αντίθεση με τη Σεντ Ετιέν, που έχασε από την Μπορντό και παραμένει δίχως νίκη. Σπουδαία ματς περιλαμβάνει το δεύτερο πιάτο του τρίτου γύρου του αγγλικού EFL Cup. Το πιο λαμπερό είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από την Κυριακή, έπειτα από τη δραματική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Λονδίνο. Συναρπαστικό αναμένεται και το Τσέλσι-Άστον Βίλα, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να παραμένει αήττητη στη σεζόν και να έχει ψυχολογία έπειτα από το θρίαμβο επί της Τότεναμ, ενώ και η Άστον Βίλα είναι σε άνοδο καθώς κέρδισε εμφατικά την Έβερτον. Αμφίρροπη μοιάζει η σύγκρουση Γουλβς-Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να μην πατούν καλά και να προέρχονται από ήττες κόντρα σε Μπρέντφορντ και Τσέλσι, αντίστοιχα.

18:15   Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης               Super League

18:15   ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης                          Super League

18:15   Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ                               Super League

19:30   Σπέτσια-Γιουβέντους                                 Serie A Ιταλίας

20:00   Λιλ-Ρεμς                                                   Ligue 1 Γαλλίας

20:00   Μονακό-Σεντ Ετιέν                                   Ligue 1 Γαλλίας

20:30   ΑΕΚ-Λαμία                                              Super League

20:30   Άρης-Παναθηναϊκός                                  Super League

20:30   Εσπανιόλ-Αλαβές                                     La Liga Ισπανίας

20:30   Σεβίλλη-Βαλένθια                                     La Liga Ισπανίας

21:45   Μίλαν-Βενέτσια                                        Serie A Ιταλίας

21:45   Γουλβς-Τότεναμ                                        EFL Cup Αγγλίας

21:45   Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ     EFL Cup Αγγλίας

21:45   Τσέλσι-Άστον Βίλα                                  EFL Cup Αγγλίας