ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (24/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τα play-offs της Super League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (24/04/2024) σε ματς για την 7η αγωνιστική της διαδικασίας των play-offs της Super League. Οι δύο ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι. Η ΑΕΚ ψάχνει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στην προσπάθεια που κάνει να διατηρήσει τα σκήπτρα της, ενώ ο Παναθηναϊκός ονειρεύεται νταμπλ μαζί με το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε κορυφαίες επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Συγκεκριμένα, ο άσος της ΑΕΚ βρίσκεται στο 2,08** και το διπλό του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 3,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το αθηναϊκό ντέρμπι είναι ενεργοποιημένη και η οψιόν του Bet Builder, ενός διαφορετικού τρόπου στοιχηματισμού που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο φαβορί αν και στα στατιστικά οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Ένας από τους παράγοντες που μπορεί να κάνει τη διαφορά και τον οποίον υπολογίζουν πολύ στην ΑΕΚ είναι η εμπειρία. Έχουν βρεθεί στην ίδια θέση και την περασμένη σεζόν και ξέρουν τι χρειάζεται να κάνουν για να πάρουν το τρόπαιο.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός;

  • Αυτή τη σεζόν σε 3 αναμετρήσεις η ΑΕΚ έχει μια νίκη (2-1 εκτός έδρας) όπως και ο Παναθηναϊκός (2-1 εντός) κι ένα ματς έληξε ισόπαλο (2-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια).
  • Σε 5 από τα τελευταία 9 ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό το αποτέλεσμα ήταν goal/goal.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς να έχει ξεχάσει την ήττα της με 2-1 στις 3 Απριλίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Σ’ εκείνο το ματς προηγήθηκε, αλλά είδε τον αντίπαλό της να πανηγυρίζει στο τέλος αν κι έκανε αξιόλογη εμφάνιση. Τα μαθήματα που φέρεται να πήρε από εκείνο το ματς ήταν πως θα έπρεπε να εμφανιστεί πιο αποτελεσματική στις δύο περιοχές προκειμένου να πετύχει το στόχο της. Αυτό θα επιχειρήσει κόντρα στους «πράσινους». Την περασμένη Κυριακή (21/4) νίκησε με ανατροπή 2-1 εκτός έδρας τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός, τώρα, το τελευταίο διάστημα έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και κυρίως πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του θεάματος αρκεί να κάνει τη δουλειά και να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Είναι κι αυτό «απόνερο» του γεγονότος πως η ομάδα δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της για να αλλάξει εντελώς τη φιλοσοφία της και να ενστερνιστεί εκείνη του Φατίχ Τερίμ εν μέσω των πολλών και σημαντικών αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ της. Την περασμένη Κυριακή (21/4) νίκησε πολύ εύκολα με 5-0 τη Λαμία εκτός έδρας.

Στην κατηγορία νικητής της Super League όπου οι αποδόσεις είναι συγκλονιστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, η ΑΕΚ παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει την κούπα. Προσφέρεται στο 2,05**, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πιο πίσω στο 3,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός το στοίχημα των δύο πλευρών είναι να μπορέσουν να ελέγξουν τον ρυθμό. Η ΑΕΚ συνήθως επιδιώκει να παίζει σε γρήγορο τέμπο, ενώ τον Παναθηναϊκό μοιάζει να τον βολεύει ένας πιο αργός ρυθμός στην αναμέτρηση. Εκεί θα γίνει μια μάχη στη σκακιέρα των προπονητών Ματίας Αλμέιδα και Φατίχ Τερίμ, αντίστοιχα. Θα παίξουν ρόλο και οι συνθέσεις με την ΑΕΚ να μην έχει στο μάξιμουμ τον κίπερ Στάνκοβιτς, τον βασικό στόπερ Μουκουντί και τον βασικό φορ Λιβάι Γκαρσία. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στο απόλυτο τους μεσοεπιθετικούς Τζούριτσιτς, Παλάσιος και τους αμυντικούς Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον.

Αποτελέσματα Super League – Play-offs – 7η αγωνιστική:

  • Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1
  • Άρης – Ολυμπιακός 1-1
  • ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ