Άρης-ΑΕΚ (21/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σπουδαίο ματς Άρης – ΑΕΚ για τα play-offs της Super League με φαβορί για τη νίκη κι αμέτρητες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (21/04/2024) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play-offs της Super League. Ο Άρης με το βλέμμα στραμμένο στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος ώστε να αναπτύξει μομέντουμ. Η ΑΕΚ, πάλι, θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Το Άρης – ΑΕΚ προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις. Συγκεκριμένα, ο άσος του Άρη πληρώνει σε τιμή αουτσάιντερ στο 9,80** με το διπλό της ΑΕΚ να δίνεται φαβορί στο 1,34** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, για το σπουδαίο ματς είναι διαθέσιμο και το Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Άρης – ΑΕΚ τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη μετά και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Άλλωστε, μια ματιά στα στατιστικά τους είναι αρκετή για να αναδειχθεί η διαφορά που έχουν στην τρέχουσα σεζόν. Ο Άρης έχει ρεκόρ 14-6-11 με 43-37 γκολ (9-3-3 με 27-17 γκολ εντός έδρας), ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται στο 20-9-2 με 70-29 γκολ (8-5-2, 33-18 γκολ εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία στο Άρης – ΑΕΚ;

Αυτή τη σεζόν έχουν παίξει 5 φορές για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο απολογισμός είναι:

  • 2 νίκες η ΑΕΚ
  • 2 ισοπαλίες
  • 1 νίκη ο Άρης
  • Σε κανένα από τα ματς δε νίκησε η φιλοξενούμενη ομάδα

Ο Άρης την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 2-0 από την ΑΕΚ δεχόμενος και τα δύο τέρματα μέσα σε 14′ από την έναρξη. Ήταν η 3η σερί ήττα του στο πρωτάθλημα. Βαθμολογικά δεν είχαν αντίκτυπο, αλλά αν μη τι άλλο έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο εσωτερικό του διότι οι προηγούμενες ήταν με 3-0 στην έδρα του Ολυμπιακού και με 2-0 από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Έτσι, κόντρα στην ΑΕΚ θέλει να δει βελτιώσεις και στις δύο μεριές του γηπέδου.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, επέστρεψε στις επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική κι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ για ν’ ανέβει και πάλι στην πρώτη θέση της κατάταξης. Βέβαια, να σημειώσουμε πως έχει ματς παραπάνω. Οπότε ο στόχος της είναι να συνεχίσει να προσθέτει τρίποντα στον λογαριασμό της προκειμένου να αυξήσει την πίεση προς τον ΠΑΟΚ, αλλά και για να κρατήσει πίσω της τον Παναθηναϊκό.

Το στοίχημα για το ποιος θα είναι τελικά ο νικητής της Super League έχει απίθανες αποδόσεις. Η ΑΕΚ, μάλιστα, παραμένει το μεγάλο φαβορί για να πάρει και πάλι το τρόπαιο. Χαρακτηριστικά, προσφέρεται στο 2,35** με τον ΠΑΟΚ στο 3,25** και τον Παναθηναϊκό το 4,35** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Άρης – ΑΕΚ το στοίχημα είναι μεγάλο για τις δύο ομάδες. Ο Άρης μετά τις διαδοχικές ήττες απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ όπου δεν κατάφερε καν να σκοράρει, θέλει να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής του σε όλους τους τομείς και να δείξει πως μπορεί να κοιτάξει τους καλύτερους στα μάτια. Η ΑΕΚ ψάχνει βελτίωση εκτός έδρας και το κίνητρο είναι στα ύψη μιας και αυτή τη σεζόν δεν έχει νικήσει στου Χαριλάου.

Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Άρης δεν έχει στο μάξιμουμ τους βασικούς αμυντικούς Φεράρι, Βέλεθ, Φαμπιάνο και τον μεσοεπιθετικό Σουλεϊμάνοφ. Η ΑΕΚ δεν έχει τον κίπερ Στάνκοβιτς και τον βασικό φορ Λιβάι Γκαρσία, ενώ δεν είναι στο απόλυτο ο στοπερ Μουκουντί κι ο χαφ Άμραμπατ.

Αποτελέσματα Super League – Play-offs – 6η αγωνιστική:

  • Λαμία – Παναθηναϊκός (0-5)
  • Άρης – ΑΕΚ (1-2)
  • Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (2-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ