Άρης-ΠΑΟΚ (19/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ με φόντο τον τίτλο της Super League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19/05/2024) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Ο Άρης δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά θα του άρεσε πάρα πολύ να στερήσει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και να πάει με μομέντουμ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο ΠΑΟΚ, πάλι, εξαρτάται από τον ίδιο για να σηκώσει το τρόπαιο. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό και προσφέρονται συγκλονιστικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Άρης – ΠΑΟΚ οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος του Άρη πληρώνει στο 5,40** και το διπλό του ΠΑΟΚ βρίσκεται πιο πίσω στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για το σπουδαίο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Άρης – ΠΑΟΚ τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Υποστηρίζεται κι από τα στατιστικά. Ο Άρης έχει ρεκόρ 16-7-12 με 50-42 γκολ (9-4-4, 29-20 γκολ – εντός έδρας) και ο ΠΑΟΚ πάει στην τελευταία αγωνιστική με 24-5-6 και 85-33 γκολ (10-3-4, 41-20 γκολ – εκτός έδρας) και ως ο πρωτοπόρος της κατάταξης, κρατώντας την τύχη του στα χέρια του.

Τι μας δείχνει η προϊστορία για το Άρης – ΠΑΟΚ;

  • Οι δύο ομάδες έχουν παίξει 3 φορές αυτή τη σεζόν μεταξύ της κανονικής περιόδου και των playoffs της Super League. Ο Άρης δεν έχασε. Πήρε δύο νίκες κι ένα ματς έληξε ισόπαλο και σε δύο περιπτώσεις κράτησε τον ΠΑΟΚ στο μηδέν.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει μονάχα μια φορά στα τελευταία 5 παιχνίδια του με τον Άρη ως φιλοξενούμενος.

Ο Άρης πάει στο ματς ανεβασμένος μετά τη νίκη του με 4-2 επί της Λαμίας εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Πλέον, μετράει δύο συνεχόμενες επιτυχίες και τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-1-0). Κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε αυτά τα ματς. «Δεν μας απασχολεί αν θα κρίνουμε το πρωτάθλημα ή όχι, είναι ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να κερδίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος και συμπλήρωσε πως η ομάδα του θέλει να πάει στον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, «τρέχει» σερί τριών νικών και τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα. Οι εντός έδρας επιτυχίες του επί της ΑΕΚ (3-2), του Ολυμπιακού (2-0) και πιο πρόσφατα του Παναθηναϊκού (4-1) όλες συνοδευόμενες από πολύ καλές εμφανίσεις, τον έστειλαν στην κορυφή της κατάταξης και μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Στο εσωτερικό της ομάδας οι πάντες είναι αφοσιωμένοι στο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πάρουν τη νίκη και το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής:

  • Ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνο της ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία.
  • Η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα με νίκη και στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει 77 βαθμούς και η ΑΕΚ 75. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στους 78 η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι.

Στην κατηγορία νικητής της Super League οι αποδόσεις συναρπάζουν ενόψει του μεγάλου φινάλε. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελευταία στροφή ως το φαβορί με το ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου να πληρώνει στο 1,75**, ενώ την ΑΕΚ την συναντάμε στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Άρης – ΠΑΟΚ το στοίχημα δεν είναι μονάχα αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό – νοητικό. Ιδίως για τον ΠΑΟΚ αφού εκείνος παίζει με την πίεση της νίκης που θα του χαρίσει το πρωτάθλημα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Άρης δεν αποκλείεται να συνεχίσει με την λογική του τελευταίου διαστήματος όπου μοιράζει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν λογαριάζονται ως αμιγώς βασικοί. Ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στον βασικό κεντρικό αμυντικό Κουλιεράκη.

Οι αποδόσεις για το Άρης – ΠΑΟΚ είναι συγκλονιστικές στο πιο πολυαναμενόμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης εδώ και χρόνια καθώς θα καθορίσει την τύχη ενός εκ των κορυφαίων σεζόν στην ιστορία της Super League.

Αποτελέσματα Super League Playoffs – 10η αγωνιστική:

  • ΑΕΚ – Λαμία 3-0
  • Άρης – ΠΑΟΚ 1-2
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ