Ατρόμητος-ΟΦΗ (13/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ατρόμητος vs ΟΦΗ για τη Super League με τις δύο ομάδες σε διαφορετική τροχιά και πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου» ο Ατρόμητος παίζει με τον ΟΦΗ (13/1/2024) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ατρόμητος έχει αναγεννηθεί αφότου τον ανέλαβε ο Σάσα Ίλιτς και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Την ίδια στιγμή, ο ΟΦΗ αδυνατεί να βρει το μονοπάτι προς τις επιτυχίες ακόμη και μετά την αλλαγή τεχνικού. Στην πλατφόρμα της Betsson, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα προσφέρει θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών με σούπερ αποδόσεις.

Ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στον πρώτο γύρο, σε αποτέλεσμα που θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Περιστερίου. Έκτοτε, έχουν αλλάξει πολλά κι αυτό καταγράφεται και στις τιμές στις οποίες συναντάμε τις δύο ομάδες. Ο άσος του Ατρόμητου δίνεται στο 2,18** και το διπλό του ΟΦΗ βρίσκεται στο 3,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Υπενθυμίζουμε πως το ματς διεξάγεται «κεκλεισμένων των θυρών».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ατρόμητος – ΟΦΗ τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Συγκεκριμένα, μετράει 11 σερί ματς αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις με έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της Super League, δε, μετράει τρεις νίκες καθώς ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό με 3-2 (εντός), την Κηφισιά (3-0 εντός) και τον Βόλο (2-1 εκτός). Το μόνο ματς που δεν πήρε ήταν με τον Ολυμπιακό όπου απέσπασε το 0-0 (εντός).

Χάρη, λοιπόν, σε αυτό το αήττητο σερί της η ομάδα του Σάσα Ίλιτς, από εκεί που έπαιζε απλά για να σώσει την κατηγορία, τώρα ξαφνικά βρίσκεται μια ανάσα από την πρώτη εξάδα της κατάταξης και δικαιούται να κάνει όνειρα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ προέρχεται από ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Λαμία εντός έδρας. Ήταν το δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι του στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Σε αυτά τα ματς έχει υποστεί έξι ήττες, ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις έφερε ισοπαλία. Αν μη τι άλλο, όμως, έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης κι αυτό δημιουργεί αισιοδοξία στο εσωτερικό του ενόψει της συνέχειας. Διότι από εκεί που έκανε όνειρα για Ευρώπη, τώρα, καλείται να παλέψει σκληρά για να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ.

Στη Super League το στοίχημα συναρπάζει αυτή τη σεζόν με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη και το επίπεδο του θεάματος να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ποδοσφαιρόφιλους. Με τον Ατρόμητο να θέλει να εκμεταλλευτεί την άνεση που έχει όταν παίζει στο γήπεδό του, το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα πληρώνει στο 3,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στο Ατρόμητος – ΟΦΗ το στοίχημα των δύο ομάδων αρχίζει από την αποφυγή λαθών που θα τους κοστίσουν. Η αλήθεια είναι πως και οι δύο έχουν άμυνες που είναι επιρρεπείς στο να επιτρέπουν φάσεις στους αντιπάλους.

Οπότε Ατρόμητος και ΟΦΗ περιμένουν από τους παίκτες τους να εμφανιστούν προσηλωμένοι στην αποστολή. Βέβαια, οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν ορισμένες απουσίες που επηρεάζουν τα πλάνα των τεχνικών, αλλά καλούνται να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους, αφού το ματς είναι κρίσιμο.

Αποτελέσματα Super League – 18η αγωνιστική:

  • Ατρόμητος – ΟΦΗ (1-1)
  • Λαμία – Πανσερραϊκός (0-2)
  • Παναιτωλικός – Άρης (0-4)
  • Κηφισιά – Ολυμπιακός (2-3)
  • Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (1-0)
  • ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (2-2)
  • ΠΑΟΚ – Πας Γιάννινα (4-0)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |