Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (31/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με αμέτρητες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου» ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (31/1/2024) στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Ατρόμητος στο πρώτο ματς έκανε την έκπληξη κι επιβλήθηκε με 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Τώρα, θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του ώστε να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου να κάνει την ανατροπή και να περάσει εκείνος. Όποια ομάδα περάσει θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός στους «4». Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα live ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Ατρόμητος σύμφωνα με το ρεπορτάζ ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο ματς καθώς φιλοδοξεί  να δείξει την ποιότητά του και τον χαρακτήρα του. Αφότου ανέλαβε την ομάδα ο Σάσα Ίλιτς, αυτή έχει μεταμορφωθεί και είναι πολύ περισσότερο ανταγωνιστική και σ’ ένα παιχνίδι όπου φάνηκε ξεκάθαρα ήταν όταν νίκησε με 3-2 τον Παναθηναϊκό εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Super League.

Έχοντας, λοιπόν, το προβάδισμα με 2-1 ο Ατρόμητος στοχεύει να παρουσιαστεί επιθετικός και να μην «κλειστεί» πίσω για να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ, αλλά όπως αναφέρεται στην ειδησεογραφία θα μπει με διάθεση να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό του και να σκοράρει ώστε να βελτιώσει τις πιθανότητές του να πάρει την πρόκριση. Υπάρχει η αίσθηση πως θα βρει χώρους για να τρέξει μιας και ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να παίξει κι εκείνος επιθετικά για να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση. Υπάρχουν απουσίες που επηρεάζουν την λειτουργία της ομάδας (Καμαρά), αλλά υπολογίζονται και ορισμένες επιστροφές. Ο Ατρόμητος την Κυριακή (28/1) έχασε με 3-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Παναθηναϊκός αναφέρει το ρεπορτάζ πως έχει αποδεχθεί ότι το ματς είναι τελικός και θα παίξει αναλόγως. «Θα πάμε να κερδίσουμε», είπαν οι παίκτες του και ο προπονητής Φατίχ Τερίμ ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος έρχεται σε μια απαιτητική συγκυρία λόγω του προγράμματος. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τέσσερα ντέρμπι το τελευταίο διάστημα – δύο με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson κι από ένα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (έχασε 2-1) για το πρωτάθλημα της Super League.

Όλα αυτά τα ματς υψηλών απαιτήσεων ανάγκασαν τους παίκτες του να δώσουν μεγάλα ποσά ενέργειας νοητικά και σωματικά. Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να αναπτύξει ταυτότητα μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Τερίμ, αλλά και να προσαρμοστούν οι καινούριοι παίκτες που αποκτήθηκαν. Σα να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έχει και προβλήματα με απουσίες καθώς εκτός παραμένουν οι αμυντικοί Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που δεν βρίσκονται στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους (Σπόραρ, Βέρμπιτς, Παλάσιος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ VS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Ατρόμητος vs Παναθηναϊκός τα προγνωστικά εμφανίζουν σαφές φαβορί για τη νίκη και οι αποδόσεις συναρπάζουν. Συγκεκριμένα, ο άσος του Ατρόμητου προσφέρεται στο 10,00** και το διπλό του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο 1,38** στην πλατφόρμα της Betsson. Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές. Ο Ατρόμητος νίκησε σε δύο περιπτώσεις (3-2 εντός, 2-1 εκτός), ενώ ο Παναθηναϊκός σε μια (5-0 εντός).

Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson οι αποδόσεις για τον νικητή του θεσμού είναι συγκλονιστικές καθώς το επίπεδο του ανταγωνισμού βρίσκεται στα ύψη. Το να πάρει το τρόπαιο ο Ατρόμητος δίνεται στο 25,00**, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι το τρίτο μεγαλύτερο φαβορί με 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αποτελέσματα: Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Προημιτελική φάση:

  • Νίκη Βόλου – Άρης (2-2)
  • Παναιτωλικός – ΟΦΗ (3-1)
  • Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (0-2)
  • ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (5-0)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |