Φουλ του τίτλου στη Super League

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σε πρώτο πλάνο

Τα play-offs της Super League επιστρέφουν στη δράση απόψε μετά την αναβολή λόγω της υπερμετάδοσης του κορωνοϊού στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Το σασπένς και το στοιχηματικό ενδιαφέρον έχουν χτυπήσει… κόκκινο, καθώς αυτή η αγωνιστική μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο ματς πρώτος στη βαθμολογία με 77 βαθμούς, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός που έχει 67 βαθμούς και 4ος ο ΠΑΟΚ με 64. Στην 5η θέση ο Άρης που έχει 50, ενώ την 6άδα κλείνει ο Βόλος με 40. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο με νίκη του επί του Ολυμπιακού και ήττα της ΑΕΚ, αφού απομένει ακόμη μια αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμετριούνται Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική των play-offs της Super League. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από καλές εμφανίσεις καθώς νίκησε με 5-0 τον Βόλο και έφερε 0-0 στην έδρα της ΑΕΚ. Θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της 3ης θέσης.

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες (0-0 με την ΑΕΚ, 1-1 με τον ΠΑΟΚ) όπου είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Αήττητος στα τελευταία 14 παιχνίδια του (9-5-0), είναι καλυμμένος με αμφιβολίες λόγω των κρουσμάτων. Σίγουρη (και σημαντική) η απουσία του βασικού σέντερ μπακ Σένκενφέλντ.

«ΜΑΧΗ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κοντράρονται Άρης-ΑΕΚ. Ο Άρης έχει ήδη εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και στόχος του είναι να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετράει τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στα παιχνίδια που συμμετέχει είναι ανοικτά. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως τα τελευταία πέντε «έσπασαν» το φράγμα των 2,5 γκολ.

Η ΑΕΚ, στο μεταξύ, ξέρει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), προέρχεται από «λευκές» ισοπαλίες κόντρα στον Παναθηναϊκό (εκτός έδρας) και τον Ολυμπιακό (εντός έδρας). Για πρώτη φορά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η επιθετική ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έμεινε στο μηδέν σε απανωτά ματς. Φυσικά, ψάχνει αντίδραση και να επιβάλλει το ρυθμό της σε μια δύσκολη έδρα.

Τέλος, στο «Πανθεσσαλικό» διεξάγεται το ματς Βόλος-ΠΑΟΚ. Ο Βόλος προέρχεται από οκτώ ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία εννιά παιχνίδια του για τη Super League. Η άμυνά του είναι ευάλωτη, ενώ μπορεί να πρόκειται για μαχητική ομάδα, αλλά πλέον δεν παλεύει για κάποιον στόχο. Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη ελπίδες για να πάρει την 3η θέση και θέλει να τις εξαντλήσει. Λογαριάζεται ως το φαβορί, ενώ πηγαίνει στο ματς ανεβασμένος μετά από τις καλές εμφανίσεις του κόντρα στον Άρη (νίκη με 3-2) και τον Παναθηναϊκό (1-1).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |