Ολυμπιακός-ΑΕΚ (15/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε μεγάλο ντέρμπι για τα playoffs της Super League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (15/05/2024) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Πέραν της αντιπαλότητας των δύο ομάδων, το ματς έχει μεγάλη σημασία και για τη βαθμολογία της λίγκας και την κούρσα του τίτλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Το Ολυμπιακός – ΑΕΚ προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις. Συγκεκριμένα, ο άσος του Ολυμπιακού δίνεται στο 2,80** και το διπλό της ΑΕΚ τοποθετείται στο 2,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για μια ανοικτή αναμέτρηση χωρίς ισχυρό φαβορί. Κι αυτό υποστηρίζεται από τα στατιστικά. Ο Ολυμπιακός εντός έδρας έχει 13 νίκες και τέσσερις ήττες με 46-18 γκολ, ενώ η ΑΕΚ πηγαίνει στο ματς με ρεκόρ 22-9-3 και 77-33 γκολ, ενώ εκτός έδρας έχει 9-5-3 με 37-22 τέρματα. Φυσικά, οι δύο ομάδες έχουν και μεγάλη παράδοση συναρπαστικών αγώνων.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Ολυμπιακός – ΑΕΚ;

  • Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έχουν παίξει μεταξύ τους 3 φορές. Η ΑΕΚ δεν έχασε σε καμία από αυτές. Νίκησε στις 2 πιο πρόσφατες κι άλλη μια έληξε ισόπαλη.
  • Η ΑΕΚ «τρέχει» σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό με 3 νίκες σε αυτό το διάστημα.
  • Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια που υποδέχθηκε την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός πετάει στα σύννεφα το τελευταίο διάστημα και ιδίως μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στον τελικό του Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα (29/5) στο γήπεδο της ΑΕΚ. Έτσι, μπαίνει κι αυτή η παράμετρος στην αναμέτρηση των δύο ομάδων και στην αντιπαλότητά τους. Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός μετράει 5 σερί νίκες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις και σ’ αυτά τα ματς εντυπωσίασε έχοντας 14-4 γκολ. Την περασμένη Κυριακή (12/5) έχασε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε εξ αναβολής ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ πάει στο ματς έχοντας στο μυαλό της πως θα χρειαστεί να κάνει πάρα πολύ καλή εμφάνιση για να πάρει αποτέλεσμα. Προέρχεται από ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας στις 28 Απριλίου. Έκτοτε δεν έχει δώσει άλλο ματς και σαφώς υπάρχει το ερωτηματικό για το αν αυτή η διακοπή της έκανε καλό προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις και να επαναπροσδιορίσει τις ρυθμίσεις της ή της έκανε κακό μιας και «πάγωσε» ο ρυθμός που είχε προηγουμένως. Βέβαια, στο εσωτερικό της εκτιμούν πως της ήταν θετικό το γεγονός πως δεν είχε αγώνες, αλλά αρκετό χρόνο για να δουλέψει.

Η απάντηση στο ερώτημα ποιος θα είναι ο νικητής της Super League συνοδεύεται από συγκλονιστικές αποδόσεις. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ δίνεται στο 1,28** να πάρει το πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ στο 3,50** και τον Παναθηναϊκό στο 125.00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης των δυνατών τους σημείων. Ο Ολυμπιακός έχει το μομέντουμ και την πίστη του πως σε αυτό που κάνει με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι το σωστό. Η ΑΕΚ, πάλι, είναι φρέσκια σε πόδια και μυαλό κι έχει την εμπειρία με το μέρος της. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα, τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο βασικό δεξιό μπακ Ρότα.

Αποτελέσματα Super League – 9η αγωνιστική:

  • Λαμία – Άρης 2-4
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ