Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με Ανιγκό στον πάγκο

Reading time3 λ

Ο σημαντικός αγώνας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα

Σήμερα το βράδυ, στις 21:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης» διεξάγεται μία εξαιρετικά σημαντική και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για τα play off της Superleague, το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί μετά την ισοπαλία στον αγώνα με τον Άρη (2-2), αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τις αποδοκιμασίες των οπαδών, οδήγησαν στην αποχώρηση του Μίτσελ από την θέση του προπονητή. Επειδή δύσκολα βρίσκει προπονητή κάποια ομάδα αυτή την εποχή, ειδικά για τα λίγα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Ολυμπιακός θα τελειώσει τη σεζόν με τον τεχνικό διευθυντή Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο του. Απέναντί του βρίσκει έναν ΠΑΟΚ που επίσης προέρχεται από ήττα, από την ΑΕΚ (0-1), παίζοντας το τελευταίο χαρτί του στη διεκδίκηση του τίτλου, σε ένα γήπεδο που κέρδισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πάντως, παρά τα συγκεκριμένα γεγονότα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να θεωρείται δυνατό φαβορί, με τον άσο του να προσφέρεται στο 1,92* στην πλατφόρμα της Betsson.

Νωρίτερα, στις 18:00, το πρόγραμμα της αγωνιστικής των play off της Superleague ανοίγει με το Βόλος-ΑΕΚ, εκεί που η ΑΕΚ θα είναι μόνο τυπικά φιλοξενούμενη, καθώς αναμένεται πολύ κόσμος της στις κερκίδες. Μία ΑΕΚ που θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πιθανόν και να εκμεταλλευτεί γκέλα του ισόβαθμου Παναθηναϊκού.

Στις 19:30 γίνεται το Άρης-Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη πολύ ανεβασμένο ψυχολογικά, μετά τον βαθμό στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ αντιθέτως ο Παναθηναϊκός προέρχεται από γκέλα στην έδρα του απέναντι στον Βόλο.

«ΕΛ ΚΛΑΣΙΚΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Απόψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, εκτός αν υπάρξει παράταση ή και πέναλτι, θα γίνει γνωστή και η δεύτερη ομάδα που θα περάσει στον τελικό του Copa del Rey, μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού ημιτελικού Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όχι απλά επειδή παίζει στο γήπεδό της, αλλά και επειδή υπερασπίζεται το 1-0 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό. Φυσικά, όποια ομάδα περάσει είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Επίσης, θα προκύψουν και άλλες δύο ομάδες για τα ημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου, του DFB Pokal, από τις αναμετρήσεις Νυρεμβέργη-Στουτγάρδη, Λειψία-Ντόρτμουντ. Όπως γίνεται αντιληπτό από τα δύο παιχνίδια, το δεύτερο είναι πολύ πιο αμφίρροπο και ενδιαφέρον, άλλωστε στο πρώτο υπάρχει και διαφορά μίας κατηγορίας ανάμεσα στις ομάδες.

Στο Coppa Italia γίνεται ο ημιτελικός Κρεμονέζε-Φιορεντίνα, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη αν δεν περάσει η Φιορεντίνα στον τελικό, ειδικά δεδομένου πώς θα έχει και επαναληπτικό στην έδρα της.

Τέλος, απόψε γίνονται και δύο εξ αναβολής αγώνες της Premier League, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπρέντφορντ, Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ, οι οποίοι έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία σχετικά με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν από το πρωτάθλημα Αγγλίασ στο επόμενο Champions League. Μάλιστα, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για την ομάδα του Τεν Χαγκ, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βγει εκτός πρώτης τετράδας, λόγω κακής διαφοράς τερμάτων, αν και ισόβαθμη με Νιούκαστλ και Τότεναμ, έχοντας όμως και δύο αγώνες λιγότερους από την τελευταία.

18:00     Βόλος-ΑΕΚ          Superleague                     

19:00     Νυρεμβέργη-Στουτγάρδη           DFB Pokal

19:30     Άρης-Παναθηναϊκός     Superleague     

21:00     Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ         Superleague

21:45     Λειψία-Ντόρτμουντ       DFB Pokal

22:0        Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπρέντφορντ              Premier League

22:00     Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ Premier League

22:00     Κρεμονέζε-Φιορεντίνα Coppa Italia

22:00     Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης Copa del Rey

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |