Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (10/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (10/1/2024) στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της φάσης των «16» για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Οι δύο ομάδες είναι διεκδικήτριες του τροπαίου κι έχοντας αλλάξει πρόσφατα προπονητές θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτή την σπουδαία αναμέτρηση. Στην πλατφόρμα της Betsson,  θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο και στο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Υπενθυμίζουμε πως το ματς διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του Λάρισα – Ατρόμητος στην επόμενη φάση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Παναθηναϊκός όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ βρίσκεται σε μια διαδικασία εύρεσης του εαυτού του υπό τον Φατίχ Τερίμ. Αφότου τον ανέλαβε ο Τούρκος προπονητής στη θέση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός μετράει δύο συνεχόμενες νίκες. Σε αυτά τα ματς ξεπέρασε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και με 2-1 τον Παναιτωλικό εντός έδρας. Σε κανένα από αυτά δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του.

«Οι νίκες είναι πολύ σημαντικές για την ψυχολογία μας», είπε χαρακτηριστικά ο Φατίχ Τερίμ. Ο έμπειρος Τούρκος τεχνικός προσελήφθη καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε εντοπίσει πτώση στην ψυχολογία της ομάδας κι επιπλέον ήταν δυσαρεστημένη με το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός αυτή τη σεζόν δεν έχει νικήσει (στον αγωνιστικό χώρο) κανέναν από τους μεγάλους αντιπάλους του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπότε για τον Φατίχ Τερίμ αυτό το ματς είναι το πρώτο σημαντικό τεστ.  Απουσιάζουν οι αμυντικοί Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν κι ο φορ Παλάσιος. Επιστρέφουν οι χαφ Πέρεθ και Βέρμπιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Ολυμπιακός όπως λένε τα ρεπορτάζ βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τον Παναθηναϊκό μιας κι εκείνος προσπαθεί να βρει ποιος είναι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ ήδη βρίσκεται και σε εξέλιξη η διαδικασία των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ της ομάδας ώστε να έρθει περισσότερο στα μέτρα του Πορτογάλου τεχνικού και να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προερχόμενος από την ήττα με 2-1 στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (7/1) για τη Super League. Στο εσωτερικό του Ολυμπιακού υπάρχει μεγάλη όρεξη για αυτό το ματς. Στον αγώνα του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός νίκησε στα χαρτιά, αφού το παιχνίδι διεκόπη κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 έπειτα από τραυματισμό του Χουάνκαρ των «πρασίνων» όταν έσκασε κοντά του κροτίδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σημαντική η απώλεια του βασικού φορ Ελ Κααμπί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη και οι  αποδόσεις συναρπάζουν αν και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, δείγμα του πόσο δυνατό ματς αναμένεται να χαρίσουν οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι. Συγκεκριμένα, ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 2,30** και το διπλό του Ολυμπιακού δίνεται στο 3,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

Το στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson δεν σταματά εκεί. Ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχος δεν χάνει από τον Ολυμπιακό από το 2021 (4-1). Έκτοτε σε τέσσερα ματς μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα μεταξύ τους παιχνίδια συνήθως έχουν μεγάλη ένταση και όχι πάρα πολλές φάσεις. Ωστόσο, οι δύο ομάδες διαθέτουν πλούσιο ταλέντο στην επίθεση. Το goal/goal βρίσκεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αποτελέσματα: Κύπελλο Ελλάδας Betsson – Φάση των «16»:

  • Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης (1-1)
  • Βόλος – ΠΑΟΚ (0-2)
  • ΑΕΚ – Άρης (0-0)
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (1-1)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |