ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (28/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σε κρίσιμο ματς για τη μάχη του τίτλου στη Super League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ (28/04/2024) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Αναμφίβολα είναι ένα κομβικό ντέρμπι στην κούρσα του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει, αφού χρωστάει κι ένα ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ πάει στη Θεσσαλονίκη αποφασισμένη να κάνει καθοριστικό βήμα προς τη διατήρηση του τίτλου της. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ υπάρχουν σπουδαίες αποδόσεις. Συγκεκριμένα, ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 2,85** με το διπλό της ΑΕΚ να βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά στο 2,48** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ντέρμπι των «δικεφάλων» διατίθεται και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό με τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ τα προγνωστικά έχουν φαβορί καθώς το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ δείχνει να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από τον αντίπαλό της. Κι αυτό φαίνεται και στα στατιστικά. Ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 21-5-6 με 76-30 γκολ (11-2-2, 35-10 γκολ – εντός έδρας) και η ΑΕΚ στέκεται στο 22-9-2 με 75-30 γκολ (9-5-2, 35-19 γκολ – εκτός έδρας).

Τι μας δείχνει η προϊστορία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ;

  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη εδώ και 6 σερί επίσημες αναμετρήσεις (4-2-0).
  • Αυτή τη σεζόν σε 3 ματς η ΑΕΚ έχει μια νίκη (2-0 εντός), ενώ τα άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα (1-1, 2-2).
  • Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ πάει στο ματς με την ΑΕΚ αναζητώντας αντίδραση. Μετράει πέντε σερί επίσημα ματς χωρίς νίκη καθώς έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα, που είναι το χειρότερό του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Την περασμένη Τετάρτη (23/4) απέσπασε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας στις καθυστερήσεις του ματς. «Έχουμε διάθεση, αλλά υπάρχει έλλειψη ενέργειας. Σε κάθε περίπτωση, θα παλέψουμε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ΑΕΚ από εκεί που έμοιαζε να βρίσκεται στα σχοινιά στις αρχές του μήνα μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1 και την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (2-2) σε παιχνίδια όπου προηγήθηκε, τώρα, βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Έτσι, μετά τις τρεις απανωτές νίκες (δύο με τον Άρη: 2-0 εντός και 2-1 εκτός και μια με τον Παναθηναϊκό: 3-0 εντός) χρειάζεται πέντε βαθμούς στις επόμενες τρεις αγωνιστικές για να κάνει το back – to – back. Με την ψυχολογία στα ύψη, λοιπόν, θα παραταχθεί στην Τούμπα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Πλέον, στην κατηγορία νικητής της Super League οι αποδόσεις την παρουσιάζουν ως πανίσχυρο φαβορί. Χαρακτηριστικά, το ενδεχόμενο να κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα προσφέρεται στο 1,15** στην πλατφόρμα της Betsson και πίσω της βρίσκονται με 10,00** ο Παναθηναϊκός και με 16,00** ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, την στιγμή που στην ΑΕΚ αναφέρουν πως πρέπει να παίξουν με ψυχραιμία και ευφυΐα αφού βρίσκονται πολύ κοντά στον στόχο τους και πρέπει να αποφύγουν λάθη που θα στοιχίσουν. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο ΠΑΟΚ έχει διαθέσιμο και πάλι τον πολύτιμο Άντριγια Ζίβκοβιτς, ενώ στην ΑΕΚ δεν είναι στο μάξιμουμ ο βασικός αμυντικός Μουκουντί κι ο αναπληρωματικός χαφ Πισάρο.

Αποτελέσματα Super League – Playoffs – 8η αγωνιστική:

  • Ολυμπιακός – Λαμία 4-1
  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2
  • Παναθηναϊκός – Άρης 0-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ